Nyheder og SamfundBerømtheder

Christopher Masterson: biografi

Christopher Masterson - amerikansk skuespiller og producer, bedst kendt for rollen som Francis i tv-serien "Malcolm i midten". Han er den yngre bror Denni Mastersona, skuespiller, der spillede i sitcom 90 "Dengang i 70'erne."

Personlige liv

Amerikanske skuespiller af irsk afstamning Kristofer Kennedi Masterson blev født den 22. februar 1980 Long Island, i den sydlige del af staten New York. Hans mor - Carol Masterson, produktchef, far - Peter Masterson, en forsikringsagent. I øjeblikket Masterson alene. Ligesom sin bror, Danny, er tilhænger af Scientology. Med hans bror har de en fælles virksomhed - egen restaurant. Christopher har også en stedbror og stedsøster, Jordan og Alanna Masterson, som også i film og på tv.

karriere

Attraktive blond skuespiller med mobile ironiske øjenbryn, har en overraskende lighed med sin ældre bror, Danny, Christopher Masterson udføres flere fremtrædende roller før han bliver kendt for den populære tv-serie "Malcolm i midten".

Efter udførelsen af en birolle i tv-filmen tåler, at Christopher Masterson i en alder af tolv debut i den romantiske komedie i 1992 "alene", hvor han spiller Scott Campbell i barndommen. I 1993 Chris tilbage til tv med en cameo rolle i den populære serie, mens "Murphy Brown". Dette blev fulgt op af en regulær rolle i den kortlivede CBS tv familiedrama "The Road Home".

Men på trods af den konstante rollen som en ung teenager i 90'erne, anerkendelse som skuespiller Masterson modtog i 2000 alene. På dette tidspunkt blev han kastet i den populære sitcom "Malcolm i midten". serien havde premiere i januar 2000 om Fox-kanalen.

Historien handler om en dreng-geni Malcolm og hans forhold til hans familie og venner. I serien spiller Masterson rollen som Francis Wilkerson - ældre bror Malcolm, som i begyndelsen af serien blev sendt til militær skole for dårlig opførsel.

I 2000'erne, showet var en kæmpe succes og modtaget adskillige priser, herunder syv "Emmy" og en "Grammy". Populariteten af serien har bragt Masterson flere prestigefyldte nomineringer, og den dag i dag rollen som Francis Wilkerson er en af de mest berømte skuespiller i sin karriere.

interessante fakta

  • Christopher Masterson spiller en mindre rolle i filmen "Beethovens 2nd", mens, ligesom hans bror Danny havde en stor rolle. I filmen, blev de ikke spille brødre, hvorfor der ikke er nævnt på deres familieforhold. Når skaberne så filmen, bemærkede de ligheder og genskabt alle scenerne med en anden skuespiller Chris.
  • Han blev betragtet til rollen som Uilla Tornera i filmen om Pirates of the Caribbean.
  • Han deltog i show "Celebrity Poker Showdown", at rejse penge til fortalervirksomhed organisation "Medborgernes Menneskerettighedskommission" for at beskytte menneskerettighederne i psykiatri, og grundlagde Scientologi kirken i 1969.
  • I sin ungdom, Chris stjal skiltet "Stop", og i hans værelse er der en brandhane, som bruges til at blive lugtede ligesom hund urin.
  • Christopher Masterson og Dzheyn Kachmarek tidligere arbejdet sammen. De spillede i tv-serien "Youth in Revolt", som aldrig blev udgivet i biograferne.
  • Jeg spillede den bedste mand i den romantiske komedie "Bedste Vens Bryllup."
  • Fra 2001 til 2008 boede han med sin ekskæreste Laura Prepon.
  • Sammen med sin ældre bror Danny Masterson og Laura Prepon ekskæreste har investeret i "Card Player Magazine".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.