Mad og drikkevarerVin og spiritus

Denne guddommelige drik - Aserbajdsjansk cognac

Selv i sovjettiden, var Aserbajdsjan berømt for sin cognac smag og var ikke mindre populær end sin armenske kollega. Og hvad mere er, i henhold til deres smag og bouquet det, måske endda overlegen cognac fra Armenien.

En kort historie

Takket være indsatsen fra arkæologer på det område af nutidens Tovuz og Ganja blev fundet rigeligt bevis for, at Tovuz regionen har mere end én årtusinde er berømt for sin vinproduktion. Forskellige beholdere til at opbevare vin, vindruekerner og forstenede rester af vinsyre gør det muligt at hævde med tillid til, at selv før det syvende århundrede i Aserbajdsjan kom til araberne, i området praktiserede vinfremstilling. Det samme kan ses fra de manuskripter af berømte rejsende fra oldtiden. Samme El Mugadassi berømte arabiske geograf af det tiende århundrede, fortæller om den rigdom af denne region, siger: "Store og vidunderlige dette land og en masse drue frugt her. Intetsteds ikke nogensinde spise druerne så sødt som i Nakhchivan". Også i 10-11 århundrede episke titlen "Dede Gorgud" handler om, hvordan en festlig dug mindst otte skibe dusin vinglas og guld udstillet. Derfor ville det ikke have hævdet skeptikerne og modstanderne, alle faktorer indikerer, at den vestlige del af regionen Aserbajdsjan Tovuz Gyanzha og en af de vugger vindyrkning.

Aserbajdsjansk cognac og den nuværende situation med sin produktion

Nu aserbajdsjanske vinmarker er der mere end tyve tusind hektar. Og i disse områder dyrkes til vinproduktion af højeste kvalitet. Af den måde, hvordan høj kvalitet aserbajdsjansk cognac allerede sagt, at i sovjettiden de berømte Ararat cognac fabrikken intakte beholdere med jernbane cognac alkohol købt i Shamkir og Khanlar, og på grundlag heraf armenierne gjort deres verdensberømte sorter af drikken.

Aserbajdsjan på nuværende tidspunkt har fem fabrikker, der producerer cognac alkohol, og tre af dem er moderniseret med det nyeste udstyr. For et par år siden, på Krim ved Jalta festival af aserbajdsjansk cognac vandt guldmedalje.

sortiment

Aserbajdsjanske brandy fabrikker producerer en temmelig omfattende sortiment af produkter til de mest forskellige smag. Vi viser de bedste kendte:

  • "Amirani" - lys gylden med blød cognac smag og lys floral bouquet;
  • "Tetron" med den gyldne farve af varme farver og en behagelig bouquet med noter af valnød og eg;
  • "Vesir" - cognac rav farve med en mild smag og frugtagtig aroma;
  • "Babak" - opkaldt efter den nationale helten i Aserbajdsjan. Drikken har en harmonisk smag, duften af jasmin og valnøddetræ og rav farve.

Særligt bemærkelsesværdigt vintage drikkevarer. Denne vintage aserbajdsjansk cognac "Moskva", kendt siden 1967 samt "Aserbajdsjan", "Baku", "Gyanzha", "Huck-Gel", "Shirvan" og mange andre gode sorter beundret kendere af denne guddommelige drik mere end en halv snes år.

Hans Majestæt aserbajdsjansk brandy. Pris og Hvor kan jeg købe

Med hensyn til erhvervelse af den aserbajdsjanske brandy, alt er langt fra simpel. I de fleste butikker, og hvis du kan se det, vil det for det meste være falsk. Den bedste mulighed - at besøge Aserbajdsjan og købe cognac fabrikken. Sandheden er de fleste af denne mulighed ikke virker. Derfor forbliver dedikeret salgssteder og online-butikker, hvor det stadig er muligt at købe en rigtig aserbajdsjansk cognac. Du kan købe det på en temmelig loyale priser. Omkring $ 10-15 vil koste dig en simpel cognac 3 års aldring. Tja, hvis du har brug for en dyr vintage eller samlerobjekt drikke, så prisen ville være passende. Ægte kendere intet vil stoppe, og tro mig, denne drik er værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.