FormationUngdomsuddannelse og skoler

Til hvilken familie tilhører kløver: systematisk position, beskrivelse og værdi af de planter

Clover, Shamrock, dyatlina ... Denne fantastiske plante er en stor del af de naturlige økosystemer, der bruges i medicin, er kendt som en velkendt honning plante. Du kender ikke disse navne? Og vi taler om alle de berømte kløver. At han har alle disse egenskaber. Til hvilken familie tilhører kløver, især dets struktur og artsdiversitet er beskrevet i detaljer i vores artikel.

bælgfrugter

Først lad os beskæftige sig med sin systematiske stilling. Til hvilken familie af planter omfatter kløver - gæt ikke svært. Dette Bean. Deres repræsentanter har tjent sit navn takket være den eponyme frugt. Bob - drop tør, frø er placeret på vingerne. Planter af denne familie findes næsten overalt på kloden - fra den kolde af polerne til varme ørkenområder.

Yderligere karakteristiske føtal hovedtræk bælgplanter blomst er uregelmæssigt formet. Corolla dannet af fem kronblade, der afviger signifikant i struktur. En af dem er den største, det er også kendt som et sejl. To side anbragt frit, ligesom padler, og den nedre smeltet sammen som om at danne en bund af båden. I udseende, denne blomst er også meget lig en sommerfugl. Dette fører til et andet navn for denne familie - sommerfugl.

En række bælgplanter

Repræsentanter for denne familie er vidt udbredt i det naturlige miljø, samt kunstigt dyrket af mennesket. Ærter, sojabønner, bønner er meget udbredt i fødevarer i frisk eller på dåse formular. Fra den forberedte nærende jordnøddesmør. En sød kløver og lakrids bruges i den farmaceutiske industri til produktion af homøopatiske retsmidler expectorants.

Kløver som repræsentant for bælgplanter

Til hvilken familie tilhører kløver, let identificeret ved de ydre kendetegn sin struktur. Det faktum, at en repræsentant for bælgplanter familien, er der ingen mindste tvivl. Denne en- eller flerårig urteagtig plante livsform, nåede en højde på 50 cm. Rodsystem stiftproduktet kløver. Et karakteristisk træk ved hans liv, ligesom alle bælgfrugter, er tilstedeværelsen af nodule bakterier. Disse organismer er godt i stand til at absorbere atmosfærisk nitrogen, således omdanne den til en forbindelse, der kan optages af planter. Af denne grund er det kløver ofte i sædskiftet at øge udbyttet af forskellige typer af jord. Dette anlæg har de karakteristiske blade, så det er svært at blande. De er komplekse, trebladede, enkle plader, der forbinder et punkt af stilk. Fastsiddende blomster uregelmæssig form. De har små kronblade, så udvikle sig i komplekse blomsterstande kaldet hoved. Som sådan, blomsterne tiltrække bestøvende insekter, som en værdifuld honning afgrøde.

typer af kløver

Scientists systematik identificeret mere end 250 arter af planter. Hvilken familie omfatter rødkløver, let identificeret ved de særprægede blomster og blade. Dette er den mest almindelige repræsentant for denne plante. Hans fluffy gule eller lyserøde blomster i stort tal kan ses fra maj til begyndelsen af efteråret. Men til hvad familien refererer hvidkløver, kan defineres med det samme. Sagen er, at hans krybende stængler danne sådanne krat, den vigtigste af dem er ikke altid muligt at finde. På grund af farven på blomsterstande denne type kaldes også hvidkløver.

I øjeblikket opdrættere bragt og kunstige varianter af denne værdifulde plante. For eksempel er der en firkløver. Denne plante med blade lilla og grøn grænse langs pladen. Sådanne repræsentanter er ofte brugt til dekorative formål for landskabsarkitektur.

Værdien af planterne

Til hvilken familie tilhører kløver, har vi fundet ud af. Og her er, hvor vigtigt det er for en mand stadig værd beslutsom. Clover bruges i længere tid. Sine helbredende egenskaber er baseret på det høje indhold af anvendelige elementer: magnesium, phosphor, jern, calcium. Også højt vitaminindhold, især gruppe A og B blev opsamlet og tørret stængler, blade og blomster til fremstilling af lægemidler infusioner. De kan lave mad selv. Sådanne teer anvendes som slimløsende, afgiftende, vanddrivende og antiseptiske lægemidler.

Skud og blomster af kløver spiser mange dyr. Eftersom biomassen er dens betydeligt høj, at overvurdere betydningen af denne plante som foderafgrøde det er vanskeligt. Clover er også en god honning plante, og den lange periode med sin blomstring og store områder besat af denne kultur, kun styrke sin værdi i feltet.

Kløver er en typisk repræsentant for familien af bælgplanter, der er kendetegnet ved en stor mangfoldighed af arter, distributionsområdet og anvendelsesområdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.