FormationVidenskab

Familie af planter

Kompleks hierarki taksonomi af arter omfatter mange kategorier. plante familier er under enheden (rækkefølge) og højere art. Deres navne er dannet i overensstemmelse med de regler, der er reguleret af internationale kodeks for Botanisk nomenklatur. Plante efternavn dannes ved tilsætning til navnet på den type slægten standard lukning -aceae. Således for eksempel, er dannet af navnet på familien Rosaceae (Rosaceae), som består af slægten navn «Rosa», på grundlag af hvilke tage ROS- tilføjede og slutter -aceae. I videnskabelige klassifikation er undertiden bruges derivater kvaliteter: underfamilie og superfamilien.

planter af familien i moderne forstand opstod i begyndelsen af XX århundrede. For første gang denne kategori har indført en botaniker Per Manol fra Frankrig tilbage i 1689 I årtier, det repræsenterer en gruppe af helt anden karakter. Denne praksis med at bruge dette navn endte kun i 1906 med vedtagelsen af internationale regler i botanisk nomenklatur. Ifølge reglerne, dette navn kom til at betyde noget, der tidligere er nævnt ordrer på latin eller familier - på fransk.

På trods af den mangfoldighed af planter, skal det bemærkes, at nogle er mere lig hinanden, og nogle - mindre. Denne lighed er bestemt af forholdet mellem disse planter. It beslægtede arter er grundlaget for dannelsen af familier. Det antages, at på denne planet er der over 350.000 arter af planter:

- spredning Moss: have 1,3 tusind fødsler og 25 tusinde arter ..

- bregner på 300 slægter og 11 tusind arter ;.

- Horsetail: 1 slægt og omkring 25 arter;

. - lycopsids: 4 og 1 tusind forskellige arter;

- nøgenfrøede: 60 slægter og 700 arter;

- dækfrøede (blomstrende): mere end 500 familier, omkring 13 tusind slægter og mere end 250 tusind arter ...

Der er planter af familien, der er mest interesseret i mennesker, hvad angår deres anvendelse i hverdagen. Uden disse planter ville have været umuligt menneskeliv i almindelighed, fordi mange af dem udgør en stor del af sin kost. En af de mest almindelige er en familie af tokimbladede planter. Karakteristiske træk ved sådanne anlæg er: tilstedeværelsen af to kimblade; antal forskellige elementer i overvældende blomst deres antal er lig med eller et multiplum af 4 og 5; beliggende ringformet ledende stof. Rodsystem af disse planter er for det meste stang. Denne familie er repræsenteret ved alle former for liv. Blandt de tokimbladede der er urter, buske og træer. Denne familie er omkring 4/5 af blomstrende planter på planeten.

Planter af bælgplanter familien tilhører klassen af tosidede. Dette er en meget udbredte arter. Blomster har dens repræsentanter er sammensat af uens kronblade 5, har en uregelmæssig form, 10 støvdragere. bælgfrugter karakteristisk arrangeret. Deres enhed kaldes "bønne" en botanisk sigt. Fælles for familien er en one-term æggestok, der ikke er opdelt i aktier, og frugten af alle planter polyspermic, sommerfugl. Moden frugt er på bristepunktet folder, hvortil der er knyttet frøene.

Bean har omkring 6,6 tusind. Arter og 200 slægter. De er spredt over hele kloden. Denne familie er opdelt i underfamilier caesalpinioideae, mimoser, bælgfrugter. Tilsidst tegner det største antal planter i familien. Nogle af dem er den vigtigste menneskelige mad: bønner, linser, ærter, kikærter, jordnødder, sojabønner. Frugterne af disse afgrøder har et højt indhold af vegetabilsk protein, mange mineraler og vitaminer. Mange af dem er brugt som et værdifuldt foder til dyr: kløver, vikke, esparsette, kløver, lucerne. Urteagtige repræsentanter bælgfrugter stand til at udtrække nitrogen fra atmosfæren, er de vigtigste planter, som anvendes til landopfyldning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.