FormationVidenskab

Sådan bruger et kompas

Måske den mest succesfulde opfindelse af kineserne er et kompas, der har været brugt i århundreder til at bestemme den rigtige vej. Sådan bruger et kompas, de ved alt, uden undtagelse, sejlere, rejsende, piloter og endda turister.

Takket være denne enhed skelsættende. Bemærk at udsende elektroniske, magnetiske og gyro kompasser. Selvfølgelig, i den moderne verden i dag, de har mistet noget af sin relevans, som er opfundet af de nyeste hjælp af orientering ikke kun på jorden, men også i rummet.

Desværre, GPS-navigatorer hjælpe med at bestemme sig sin egen konklusion i en stor metropol, men i skoven, disse enheder er fuldstændig ubrugelig. , Hvis du planlægger at gå i den lille have, så disse betyder derfor er det muligt at drage fordel af.

Hvis kampagnen er planlagt til et par dage i den tykke uigennemtrængelig skov, skal du stadig vide, hvordan man bruger et kompas. Ja, i modsætning til lignende moderne videnskabelige resultater det kompasser allerede millioner af turister afsmeltet uvurderlig tjeneste.

På salg møder i dag et væld af forskellige kompas modeller. For det meste, de kommer til os fra Kina, som mestre har lært at lave sådanne anordninger, der kombinerer høje specifikationer med et attraktivt udseende.

Men før du træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at vide, ikke kun hvordan kompasset, men også være i stand til at fastslå rigtigheden af dens drift. Således dets arbejdsmetoder princip er, at de permanente magneter kompas interagere med den vandrette linje af magnetfeltet på vores planet.

Frit roterende magnetisk nål omkring aksen udfører en rotation og installeret langs feltlinierne af magnetfeltet. At kontrollere anvendeligheden af kompasset, skal den være placeret ved en fast horisontal flad overflade. Efter standsning pilene - for at optage aflæsninger.

Så pil forpligtet til at trække sig tilbage fra stilstand. Det er nok til at bringe et kompas i et par sekunder med en magnet. Efter dette, skal du vente, indtil pilen igen være i hvile, og måler resultaterne, sammenligne det med den foregående.

Arrow ved servicevenlighed af indretningen tager udgangsstillingen. En sådan procedure er påkrævet for at udføre 4-5 gange. I dette tilfælde, magneten er nødvendigt at bringe til kompasset hver gang fra forskellige vinkler.

Så det vigtigste - at finde ud af, hvordan man bruger et kompas direkte på jorden, for eksempel i skoven. I første omgang, inden de kommer ind i krattet, vælg vartegn som efterfølgende nødt til at komme tilbage. Denne opgave må nødvendigvis være "lineære".

Det betyder, at benchmark bør have tilstrækkelig langsomhed. Så med denne rolle perfekt klare vej eller flod, højspændingsledning eller et klart korridor, og en række andre lignende genstande. På hver side af referencepunktet behov for at flytte i en ret vinkel.

Stepping lidt tilbage i den rigtige retning, er det nødvendigt at henvende sig til den skelsættende ansigt, så omkring returvej er vinkelret på skelsættende. Drej kompasset ved at holde den foran dig, skal du, så længe en klar pil flugter med den linje nord-syd.

Det er vigtigt at vide, hvordan man bruger et kompas, til at vidne var det så klart som muligt. Med henblik herpå bør det være muligt at holde vandret. Så pilen vil rotere frit, og vil således ikke røre bunden af enheden eller dens glas.

Gennem midten af kompasset er nødvendigt at henlede en imaginær linje i retning af returvej. Tallene (grader) på kanten af kolben, til nul uret viser retningen mod nord. Det tal, hvorigennem passerer en imaginær linie ville vende azimut bevægelse. Figuren på den anden side - retning i dybet af skoven.

Men de, der ikke kan bruge almindelige kompasser, i dag er i stigende grad interesseret i, hvordan man bruger et kompas 3D. Det viser placeringen på kortet via internettet. Det er ganske funktionelt enhed, som kræver minimal konfiguration, og vil således ikke fare vild i en hvilken som helst fremmed by eller i skoven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.