SundhedSygdomme og betingelser

Eksfoliativ dermatitis hos voksne og nyfødte (foto)

Exfoliativ dermatitis (dermatitis Ritter) - er et resultat af evnen til at leve af Staphylococcus aureus på hudoverfladen. Kaldet sygdom karakteriseret ved alvorlige og symptomer på forgiftning. Læs mere om denne sygdom vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvordan er infektion med afskallende dermatitis

Oftest lider dermatitis Ritter nyfødte. Dette skyldes den ufuldkommenhed af immunsystemet har kun været fødte børn og strukturelle træk ved deres hud. Særligt modtagelige for denne sygdom eller for tidligt fødte børn født med lav fødselsvægt.

Eksfoliativ dermatitis hos spædbørn kan vises på den anden dag efter fødslen eller efter en eller to uger. Af den måde, jo før sygdommen udvikler sig, jo sværere er utæt.

Infektion patogener stammer fra moderen eller de ansatte i hospitalet og ledsaget af nederlag og afvisning af epidermis.

dermatitis stadium

De første symptomer på dermatitis (erythematøst etape) - er rødme omkring munden, og hud eksfoliering, navle og naturlige folder (omkring anus, kønsorganer og hals). Den patologiske proces er meget hurtig i 6-12 timer, fordelt over hele kroppen baby. Det blev hyperæmiske, ødematøse, bobler forekommer på huden fyldt med en transparent væske. Ofte den påvirkede slimhinde i munden og kønsorganer krummer.

I det andet trin, der forekommer i den anden eller tredje dag fra sygdommens opståen, exfoliativ dermatitis manifesterer åbning bobler, som opstår i place fugtige erosioner. Og omkring dem, om åbenbare uengagerede områder, huden er let skrællet (t. N. Nikolsky syndrom). Af den måde, tilsyneladende alle minder om en dårlig forbrænding.

I dette tilfælde kan barnet temperaturen stige til 40 ° C, lider den fordøjelsesbesvær og dehydrering som ikke ammer. Barnet kan ikke sove, tabe sig hurtigt og død kan forekomme uden ordentlig behandling.

Regenerativ - Den tredje fase af sygdommen. Som navnet antyder, at barnet gradvist genvinder: erosioner helbrede, efterlader rødme og hævelse, og generelle tilstand af barnet er normaliseret.

Funktioner dermatitis flow

Eksfoliativ dermatitis spædbørn er farligt ikke kun i sig selv. Denne sygdom, som, i fravær af passende behandling og pleje af patienter toddler kan føre til septisk foci af infektion på stedet for erosion, hvilket igen, provokere vægtning af sygdommen. En komplikation af denne sygdom kan blive mellemørebetændelse, lungebetændelse, meningitis og bughindebetændelse.

I medicin, er der tre grader af alvorlighed af patologien beskrevet.

  1. Milde kliniske tegn er smurt og dårligt skelnes stadier af sygdommen. Recovery er allerede på den 10. dag i starten af sygdommen.
  2. I moderat alvorlig fase af sygdommen er klart forskellige, udtalte symptomer, men der er ingen komplikationer og barnet er ved at komme godt.
  3. Svær adhærens indebærer en sekundær infektion og purulente inflammatoriske sygdomme i andre organer. Undertiden infektionen kommer ind i blodet og sygdommen kompliceres af sepsis. Heldigvis med rettidig og passende behandling af sådan det er yderst sjældent.

Hvilket er grunden til at der er en afskallende dermatitis hos voksne

Hos voksne, det beskrev patologi sker langt sjældnere end hos børn (1-2% af personer over 50 år) og udvikler på baggrund af allerede eksisterende alvorlige sygdomme, er immunsystemet stærkt reduceret. Disse omfatter diabetes, kræft og forskellige former for hjertesygdomme. Dog skal det præciseres, at i 30% af tilfældene, har lægerne ikke formår at fastslå årsagen til den erythroderma (også kendt som sygdommen). Og både mænd og kvinder er forholdet mellem forekomsten af en patologisk proces er 5: 1.

Ikke den mindste rolle i risiko for at få eksem exfoliativa spiller og familiens historie, og medfødte sygdomme. I nogle tilfælde kan det være erytrodermi toksisk reaktion til modtagelse af visse lægemidler eller konsekvensen af en eksisterende lægemiddelallergi eller psoriasis.

Hvordan er exfoliativ dermatitis hos voksne

Hos voksne, de særlige træk ved sygdommen er i høj grad afhængig af fysiologiske faktorer og generelle sundhedstilstand af patienten. I de fleste tilfælde, den patologi manifesteret ved rødme og afskalning af huden. Og, karakteristisk, kan det exfoliere den mindste berøring, selv på tilsyneladende raske områder.

Den patient oplever alvorlig kløe på hudoverfladen bobler dannes og, efter deres åbning, erosion. Lymfeknuder stigninger og temperaturen stiger. Patienterne klager ofte af en følelse af kulde, kold.

exfoliativ dermatitis Det sker, som allerede nævnt, med forskellig intensitet. I løbet af sin hurtige udvikling i patientens krop til at danne en tyk skorpe, revnet, leverer smertefuldt.

diagnosticering af sygdommen

Diagnosticere exfoliativ dermatitis Ritter er ikke vanskeligt, da dens symptomer sædvanligvis udtrykkes. En positiv Nikolsky (let adskillelse af det øvre lag af epidermis rundt erosioner) syndrom giver endnu en mulighed for nøjagtigt at bestemme sygdom.

Laboratorieundersøgelser at udelukke tilstedeværelsen af forbrændinger og identifikation af midlet, som udtages til dyrkning bobler indhold. Også gennemført og differentialdiagnose ved at sammenligne forekomsten af sygdommen med pemphigus, epidermolysis bullosa, flegmone, ichthyosis og kontaktdermatitis.

Behandlingsprincipper af exfoliativ dermatitis

Hvis du har mistanke om, at en eksfoliativ dermatitis (foto symptomer kan du se i artiklen) mor og sygt barn får en privat rum (boksning). Behandling er en injektion af antibiotika og plasma indeholdende antistaphylococcal gammaglobulin.

For at undgå dehydrering barn administreret ved infusion (infusion) og gemodez polyglukin. En probiotika (bifidumbacteria) tildelt til enden af forløbet af ansøgningen antibiotkov.

Barnets hud behandles med en svag opløsning af salicylalkohol eller furatsilina og bobler åbnes og olien anvendes zink og antibakterielle salver. Exfoliativ dermatitis involverer også daglige bad med tilsætning af vand i en svag opløsning af kaliumpermanganat. Nyfødt uden tøj, for ikke at forårsage smerte, og de pressede med børn bleer drys medicinsk talkum eller zinkoxid. Det anbefales også som et mindre barn at flytte som muligt for at undgå separation og hud afskalning.

I svære tilfælde blev crumb placeret i en inkubator (inkubator), hvori der opretholdes en vis temperatur og fugtighed.

Sådan undgår sygdom

Eksfoliativ dermatitis, som viser billeder af børn og voksne, du kan se i artiklen forhindres kun streng overholdelse af grundlæggende hygiejne mor til en nyfødt i postpartum afdeling regler og iført en gazebind.

Fra hospitalets personale kræver regelmæssig kvartsevanie Afdeling nyfødte, rengøring og sengetøj samt regelmæssig kontrol for tilstedeværelsen af Staphylococcus aureus.

Hos voksne er sygdommen forhindres ved at undgå de allergener, der kan forårsage dermatitis, hurtig behandling af enhver form for betændelse eller irritation af huden, overholdelse kost og opretholde immunitet i god stand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.