Mad og drikkevarerHovedret

Oliven: gavn og skade på den menneskelige krop

Ofte folk tror, at de oliven - de er helt forskellige frugter af forskellige træer. Intet af den slags. Oliven - Frugten af det samme træ - den oliven. Forskellen ligger i de maturity etaper - grøn, endnu ikke modnet oliven kaldes oliven, men sorte frugter har nået deres fulde modenhed - oliven. Mange eksperter anbefaler at spise oliven i fødevarer konstant at henvise til deres fordel til kroppen. Men hvor nyttige, eller måske omvendt - er skadeligt, lærer vi mere.

Oliven. Fordel og skade på kroppen

I første omgang et nærmere kig på den positive side af oliven, der er deres fordel for kroppen. Den første ting at sige enhver ekspert - i oliven blevet respekteret perfekt balance af næringsstoffer. Oliven indeholder i sin sammensætning en masse mangan og calcium - vital person. Anvendelsen af oliven i en fødevare har en gavnlig effekt på bevægeapparatet - calciumindholdet i dem, bidrager til at styrke knoglerne, hvilket gør dem stærkere og beskytte dem mod forskellige sygdomme i kroppen support system. Hertil kommer, at de stoffer, der er indeholdt i frugt hjælp forhindre dannelsen af aflejringer af sten i galdeblæren. Olive frugter hjælper fordøjelsen ved at fremme fjernelsen af skadelige og uønskede stoffer fra kroppen. Også i oliven indeholder linolsyre, og det er kendt for at hjælpe heling af forskellige sår.

Lidt mere om fordelene ved oliven

Så, hvad ellers karakteristisk oliventræ? Fordele og ulemper sundhed, hvis de betragtes på samme linje, er i helt andre proportioner. Drage fordel af brugen af oliven frugt stadig meget mere. Hvem af kvinder er ikke kendte cremer til ansigt og hænder, foretaget på grundlag af oliven frugt? Men det faktum, at huden på oliven indeholder mange æteriske olier, som ikke kun fugter huden, men også i høj grad fodre hende.

Meget nyttige og anden kosmetik fremstillet baseret på olivenfrugter - shampoo, balsam, lotion, og så videre. Desuden anbefales konstant brug af oliven i mad til folk tilbøjelige til slagtilfælde, hjerteanfald og slagtilfælde. Men tilbage til de gamle kilder, kan man se, at grækerne oprigtigt troede på den mytiske oprindelse af frugten, som ifølge legenden, gav folk visdom gudinden Athene.

Et par ord om farerne ved oliven

Så efter en liste over de positive aspekter af oliven er det tid til at finde ud af, hvad de kan være skadelige for mennesker. Så mange af dine foretrukne frugter af oliven - sort, fedtet oliven. Gavnlige og skadelige virkninger for menneskers sundhed - er det evige spørgsmål omhandlede. I dag ser vi på de aspekter, der virkelig kan have en negativ indvirkning på menneskers sundhed.

Oliven har en meget stærk choleretic ejendom - hvilket er grunden til de fremmer ikke kun forebyggelse, men også til den delvise tilbagetrækning af stenene fra galdeblæren. Derfor er brugen af oliven strengt forbudt for mennesker der lider cholecystitis. Et andet minus oliven - for meget vitamin A. Kun få mennesker ved, men i store proportioner, kan det være giftigt - forårsage forgiftning organisme.

Oliven og vægttab

Så lærte vi, hvor nyttigt og skadeligt end oliven. Fordel og skader på kroppen vil være unik for hver person, afhængigt af de kvaliteter og egenskaber af organismen. Men oliventræet er ofte anbefales til dem, der har besluttet at alvorligt tabe sig. Den største fordel ved disse vidunderlige frugter, som de helt tilfredsstille sult. Igen er der oliven frugt, plukket fra træet, er det ikke muligt - de smager meget bittert. Derfor, før de oliven falder på vores bord, de har brug for at gennemgå seriøs behandling. Normalt er det neddypning i saltlage, luftoxidation, og derefter konservering. I denne form, og komme til vores borde klar til at spise oliven.

Fordele og ulemper - slankende relevante begge sider. Fordelen er, at oliven ikke kan kaldes højt kalorieindhold fødevarer, skader - hvis der er en masse af oliven, der stadig vil blive tilføjet vægten, og overspisning kan påvirke sundheden.

Og igen om kost

Grønne og sorte oliven - fordele og ulemper til vægttab. Oliven - dette er en meget rig kilde til enkeltumættet fedt, som er de mest nyttige. Hvorfor en persons får vægt? Fordi tiden, kroppen ophobes skadelige fedtstoffer, som er begyndt at blive deponeret i solide aktier.

Enkeltumættet fedt reducerer ophobning af "dårlige" kolesterol, som er den mest effektive måde at håndtere fede indskud. Vi kan ikke ignorere anden kvalitet oliven. Fordele og ulemper - kalorie frugt: grønne oliven i kalorier i to gange mere end i sort. Således kan sidde på en diæt og spiser grønne frugter forårsage lidt skade med ubegrænset forbrug. Spise sorte oliven, får vi flere fordele som kalorier forbruges halvdelen. Men husk stadig brug for én - den mindre del, jo lavere kalorieindhold.

Hvad du behøver at vide for vægttab?

Og det er vigtigt at vide en ting mere. Oliven har et relativt lavt glykæmisk indeks. Hvis du forklare i almindeligt sprog, ville det betyde, at brugen af oliven, vi får energi ikke dramatisk - én ryk, men gradvist. Hvad er godt? Ja, det faktum, at den pludselige stigning af energi er en stigning i blodsukkeret - og det er ikke en meget god indikator. Med den gradvise ankomst af denne energi ikke sker. Øget blodsukker, igen forårsager en person en konstant følelse af sult, og jo mere vi er sultne, jo mere vi spiser. Når vi indtager fødevarer oliven, vi hurtigt sløver sultfølelse der ikke er der temmelig lang tid bagefter. Her er de - oliventræet. Fordele og skader fosteret Egenskaber ... i sidste ende er stadig opvejer den positive side.

Hvordan slår jeg olivenerne i kosten?

Vi har nøje overvejet, hvad de oliven. Fordel og skader på kroppen, også, er vi nu kender. Det er fortsat at forstå, hvordan og hvor meget at spise oliven om dagen. Som saltet, som er til stede i frugten tilstrækkelig i store mængder, inhiberer vægtforøgelse, de har brug for på daglig basis, men uden overdreven fanatisme. Den ideelle løsning ville være at ikke bare spise frugten af oliven, og tilføje dem til de forskellige salater. For eksempel, en salat af kyllingebryst, salat, agurk, fetaost og oliven, perfekt tilfredsstille sult, mens dens kalorieindhold er meget lavt.

Det er også nyttigt at bruge oliven som en snack. Kan føre beregning er som følger: i en stor frugt indeholder omkring tolv kalorier - så fem til seks oliven vil være nok til at slippe af sult indtil næste måltid. Oliven kan tilsættes til suppen, er Hovedretter, hvilket også vil reducere den del spises uden at ofre fuld mætning.

Og lidt mere om oliven

Vi har lært, at en sådan oliven, gavn og skade på kroppen samt deres - også overvejet. Lad os nu gå over til de fælles faktorer. Generelt er der omkring hundrede forskellige typer af oliven. De ser stort set - lille og grøn, sort stor eller mellemstor sort med et let brunligt skær. Afhængig af kvalitet, kan i frugten indeholder op til 80 procent af de olier. Åh, og hvor nyttige olivenolie, kender næsten alle.

Vælg frugt behov på følgende kriterier - overfladen af huden skal være glat, uden nogen skader. Det er klart, at købe frugten bedre i en gennemsigtig beholder. Kødet må ikke trævle i fingrene, og være tætte knogle er at være adskilt fra kødet nemt. Det er værd at huske en masse konserveringsmidler, den bedste ting i frugt butik fyldte oliven selv. Og endelig -vnimatelno studere sammensætningen af produktet, hvis emballagen siger, at det har en ferrogluconat, hvilket betyder, at lækre sorte oliven har en kunstig oprindelse.

Det kan ikke opbevares i længere perioder af oliven i dåser - tin og zink kan trænge ind i frugten, hvilket gør dem farlige for konsum. Sammensætning af frugt i banken skal læses - Citronsyre, salt og vand. Alt andet - skadeligt og farligt for organismen supplement.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.