Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift på ænder i ovnen: smagen af den gamle og evige

I mange lande i verden ænder bagt i ovnen er det betragtes som en delikatesse, og ganske overkommelige for offentligheden, herunder ikke betragter sig selv at blive velstående i form af rigdom. Det er simpelt. Delikatesse - fordi ænder bagt i ovnen, med behørig opmærksomhed på detaljerne i forbindelse med udarbejdelsen af virkelig vidunderlig velsmagende. Prisbillig - fordi udarbejdelsen af denne utroligt lækre retter til en lav pris, og dets komponenter kan let købt i markedet eller endda i en butik.

Faktisk kan ænder bages i ovnen, ikke kun med æbler eller uden noget. Du kan bruge appelsiner, abrikoser og andre frugter - stort set alt. Fremstilling af ænder i hvert fald kan være en kreativ proces, i det mindste i alle tilfælde kan ikke være bange for at eksperimentere. Ja, og bages duck stykker, du kan i det mindste, om hele formularen.

Her er en simpel opskrift på ænder i ovnen, når fuglen er kogt skiver. For at skabe denne lækker ret er umuligt kun at kræve de tilgængelige produkter - salt, peber, mayonnaise og hvidløg. Nå ænder til at købe på markedet - lige pludselig komme i handy. Den første ting du skal ænder, hvordan at vaske og tørre. Efter at du har brug for at skære fuglen i stykker: ben med lår sammen, vinger, er bryst delt i to halvdele. Skyl igen og forlade wrap omkring.

På dette tidspunkt, kan du forberede en speciel sammensætning til smøring af kødstykkerne - det vil give den færdige parabol en raffineret og enestående smag. For at gøre dette, knuse hvidløg og bland med mayonnaise, tilsæt salt og peber. Denne mirakuløse blanding af fnug som behovet for at være alle brikkerne og derefter arrangere dem på en bageplade, dæk med folie og bages i ovnen i ca. en time, hvorefter - uden folien - at holde panden med duck i ovnen i tyve minutter.

Det var en opskrift på ænder skiver i ovnen. Men du kan bage ænder og hele.

Traditionelt er kogt med æbler, og vi vil tilberede en and, fyldt med en blanding af forskellige frugter. Denne opskrift ænder i ovnen vil gå over i historien for ethvert hjem kok, og det efterkommere vil komponere legender, fordi retten er så raffineret og er så utrolig fantastisk smag, at spise disse retter, alle, der elsker en velsmagende og nærende måltid en person føler i en særlig paradis gourmeter. Den blotte opremsning af de nødvendige ingredienser kan forårsage overdreven spytafsondring og aktive arbejde i maven.

Vi får brug for en and (som uden det), svesker (kun udstenede), rosiner, æbler, mel, sukker, kylling bouillon, solbær saft (tranebær kan være lidt anderledes smag, men også stor) og cognac eller cognac.

Terrific? Denne opskrift ænder i ovnen i et par mere vanskelig, men det værd. Duck parat til at fylde med en blanding af frugt, fastgør med tandstikkere og glem ikke at gennembore skorpe flere steder. Duck sat i form af brystet ned, sætte i forvejen opvarmet ovn og bages i en halv time over medium varme - indtil gjort.

Nu skal du lave saucen. Det fedt, der var på duck ud af formen skal tømmes og sættes i brand. Nu gør magi. Her tilføjer vi en skefuld mel, en skefuld frugtdrikke, en skefuld cognac, sukker to eller tre skefulde bouillon (halv liter), salt og krydderier. Alt skal blandes. Nu brændt duck skal skæres i stykker (og det er muligt og højre hånd til at brække stykker som i middelalderen), og hæld saucen. Kan tilføres separat sauce og, om ønsket, og spise kødstykkerne i dyppekop med sauce.

Og nu ser helt fantastisk opskrift, hvordan man forbereder ænder i ovnen ærme. Dette vil kræve en and vejer to kilo, et kilo kartofler, æbler, halvt dusin, salt-peber og et ærmer til bagning omkring tredive centimeter større end duck. Slange med den ene hånd bare nødt til at lukke de specielle beslag. Duck tiltrængt salt og peber indefra og ud og fylde den med hakkede æbler, syning op maven tråde eller sikring med en tandstikker.

Duck, kartofler, som på dette tidspunkt har med succes snittede æbler tilovers efter stopning, folde ind i en muffe og forankringselementer parenteser den anden side af muffen. Suturhuller på muffen har en top - er nødvendigvis .. tilberedt i en pande ved en temperatur på cirka to hundrede grader i omkring tre timer. Duck i hullet i ovnen smager simpelthen fantastisk.

Duck gør det muligt at forberede en række retter, bare utroligt lækre. Bare vær ikke bange for at eksperimentere, og belønningen er sikker på at finde en helt - en ung smuk elskerinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.