Mad og drikkevarerOpskrifter

Du ved ikke, hvordan man kan tilberede grøntsager? Grøntsager, stuvet med svinekød - Yum!

Grøntsager - er rig på fibre og vitaminer spiselige plantedele (knolde, stængler eller frugter). Det er på grund af deres nyttige egenskaber grøntsager, så elsket af folk, der ønsker at tabe sig, og anbefales til forbrug af ernæringseksperter i hele verden.

Cellulose hjælper befri kroppen af skadelige stoffer og dermed styrke det menneskelige immunsystem. Vitamin-rig grøntsager salater opladet krop energi og vitalitet.

Forbruget er imidlertid kun rå grøntsager er skadeligt for helbredet og kan endda forårsage fordøjelsesbesvær. Derfor kost simpelthen nødt til regelmæssigt at omfatte fødevarer, der er gået varmebehandling. Som du ved, ristning - ikke den mest nyttige måde at lave mad (på grund af det høje indhold af olie i produktet), på grundlag af hvilke, de fleste eksperter i ernæring rådes til at forbruge grøntsager dampet eller kogt.

Braisering - en slags den afsluttende fase af madlavning. Pripuskaniya produkter fremstillet ved anvendelse af sauce og krydderier. Grøntsager, dampet i en gryde eller en gryde, opnået meget dem dem, der blev slukket i panden, men ligesom grøntsager, dampet at ulme saucen med tilsætning af en syre (for eksempel af tomat). På hele proceduren som helhed er givet 30 til 40 minutter.

Så, hvad lækre retter af grøntsager , du kan lave mad selv?

Ved omtale af grøntsager på sindet ufrivilligt kommer stegte zucchini eller kartofler, men da vi taler om den nyttige mad, lad os ikke blive distraheret: den mest almindelige skål af grøntsager - en gryderet, der er med andre ord, grøntsager, stuvet med kød, fisk eller svampe. Forsker kulinariske traditioner VV Pohlebkin rådes til ikke at tage for gryderet kød til knogler og anvendt til denne ret kun kødet af lam, gris eller kalv.

Vegetabilske gryderet med svinekød

1 kg svinekød skåret i tern og stegt i en dyb pande (eller gryde) på medium varme, tilsætning af 50 g vand. Tilføj 3-5 hakkede tomater. Sæt farten ned for varmen, dække og lad det simre cirka 10 minutter. Tage 3 små auberginer, skræl og hakkes fint i tern og tilsæt i gryden (gryde). Den samme procedure blev udført med courgette (2-3 små zucchini), bland godt og lad det simre i yderligere 7-8 minutter.

Efter dette tidsrum tilsættes 2 peberfrugt, en flok grønne løg og 1 stor (eller 2 små) gulerødder. Efter 5-7 minutter, satte hakkede kartofler og hakkede kål (½ lille nok gynge). Kog nogle flere minutter 6-8, krydderi urter (et bundt persille og dild) og salt. Tilsæt vegetabilsk olie i en mængde på 2 spsk. Efter et par minutter (4-5) sat i en gryde hakket fed hvidløg og 2 spsk tomatsauce (indsæt). Alle mix grundigt og kog i nogle 7-10 minutter.

Nogle kokke rådes inden standsning sauté alle de grøntsager i en separat gryde med olie, hvilket betyder, at den oprindelige ristning alle grøntsager separat og derefter tilføje dem til den samlede vægt. Nå - et spørgsmål om smag, men i den anden udførelsesform, er det vigtigt ikke at overdrive det med olien, eller gryderet bliver for fedt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.