SundhedMedicinsk turisme

Ortopædi i Israel

Få professionel hjælp i de bedste ortopædiske israelske hospitaler blev muligt ikke kun at lokalbefolkningen, men også udenlandske turister.

Ortopædi i Israel er berømt for en vellykket behandling af sygdomme i bevægeapparatet, defekter i muskler og led, sygdomme i leddene og traumer. Ortopædiske sygdomme, i dag, er ganske almindelige. Cirka firs procent af befolkningen har en muskuloskeletal problem. Den væsentligste årsag til dette betragtes som en stillesiddende liv og personskader samt miljømæssige, affald belastning på kroppen, dårlig kost, alder og andre.

Patienter fra hele verden kommer til Israel til behandling-implantation leddene. For at forklare det simpelthen nok: Ortopædi Israel har alle de nødvendige værktøjer til en effektiv behandling og succesen af operationen, og rig erfaring med israelske specialister - Ortopæder har længe været brugt af mange hospitaler rundt om i verden.

Kørselsvejledning israelske ortopedii

  1. Spinal kirurgi. Korrektion af medfødte og erhvervede defekter i rygsøjlen, behandling af degenerative disc disease, osteoporose, skoliose, diskusprolaps.
  2. Behandling eller fælles udskiftning, arthritis, arthrose, fælles udskiftning eller erstatning af skulder / hofte / knæ udskiftning, kirurgi på benene, behandling af menisken.
  3. Onkologi Ortopædiske: behandling af sygdomme i knogler og væv.
  4. Artroskopisk kirurgi: Operationen på ledbrusken, menisk skade.
  5. Sport medicin: behandling af virkningerne af sportsskader.

Spine behandling i Israel foregår orthopedists - højt kvalificerede specialister i et specielt udstyrede ortopædiske afdelinger i klinikker og hospitaler i Israel.

Større ortopædkirurgi, der afholdes her - det artroplastik eller fælles udskiftning på knæ, albuer og hofter, artroskopi udføres ved deformation eller ændre menisker i knæleddene. Hertil kommer, held til at gennemføre operationer på fødder, hænder, si ledbånd i knæet. Desuden blev driften af rygsøjlen protese med succes gennemført i Israel.

Pædiatriske ortopædi

Det er værd at bemærke, der er meget populær i Israel ortopædisk behandling af børnesygdomme. Pædiatrisk Ortopædi er et særligt sted, da det kræver mere omhyggelig og grundig tilgang.

Hvert år er antallet af børns medfødte deformiteter i bevægeapparatet stiger. Desuden er barnet skade sats også stigende, hvilket fører til deformation af knogler og led. Hvis disse sygdomme ikke er opmærksomme på barnet, så kan de snart føre til barnets handicap.

Israelsk pædiatrisk ortopædi omfatter undersøgelse af knogler og led hos børn sådanne metoder:

  1. MR;
  2. endoskopi;
  3. Ultralyd scanning.

Det skal bemærkes, at den diagnostiske undersøgelse af små børn i Israel udføres under generel anæstesi.

Sport Ortopædi i Israel

Opdeling af Sports Ortopædi skabt bevidst for omfattende diagnose og kirurgisk behandling af sport, trafik og arbejdsskader.

Behandling og rehabilitering af sygdomme i bevægeapparatet i Israel

De fleste ortopædiske sygdomme kræver operation. Men israelske læger med succes praktiseres minimalt invasive kirurgiske teknikker, ved hjælp af high-tech udstyr og moderne udvikling inden for ortopædi. Dette gør det muligt at reducere den tid suschetsvenno rehabilitering og på kortest tid til at vende tilbage patienten til en normal livsstil.

Efter eksamen fra medicinsk stadium patienten nødvendigvis anbefalede passage af rehabilitering komplekse procedurer.

I denne periode har patienten at genvinde tabte funktion af bevægeapparatet. Dette sker ved brug af moderne apparatery i rehabilitering enheder, samt et højt kvalifikationsniveau af de israelske læger ortopæder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.