SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium (Hot Key) "Star": overblik, beskrivelse og anmeldelser

Al den accelererende tempo i livet gør sig gældende, og selv gik på ferie, du stadig føler overvældet. Så vi er nødt til at ændre selve systemet og resten kan besøge udvej (Hot Key) "Star". Dette er et unikt kursted, der inviterer dig til at flygte fra byen. Her alle gæsterne glade. Gunstige priser for indkvartering og behandling, smuk natur og frisk luft, frugtbare klima. For turister alle de betingelser, som de ikke har forladt kun hvilede, men også sundere. Sanatorium (Hot Key) "Star" vil overraske dig med en europæisk klasse "tre stjerner". Fremragende service, komfort og et bredt sæt af tjenester i fuld overensstemmelse med den deklarerede kategori.

Lidt af et kursted

Det er et moderne feriested, som er her næsten 100 år. I 1935 gjorde han sin opdagelse, og siden udnævnelsen har ikke ændret sig. Og det er ikke overraskende, fordi sanatorium (Hot Key) "Star" har en unik fjedre, som danner grundlag for behandlingen. Der er meget udbredt drikker mineralvand "Essentuki", samt hydrogensulfid bade. I alt er der tre bygninger. Den ene er kun egnet for voksne, og den anden - på børnene, og den tredje - den familietype.

Hvad kan du sige god? Først og fremmest, kurbad (genvejstast) "Star" er den mest moderne anlæg for regionen. Her regelmæssigt udføres reparationer, og for nylig den nyeste medicinske udstyr blev købt. Det virker på grundlag af sanatorium kun højt kvalificerede læger, der konstant gennemgår uddannelse og omskoling.

Tjenester er meget venligst selv de mest krævende turister. Der er en biograf og et træningscenter, og meget mere til rekreation. Besøgende vil være tilfreds med en afbalanceret, nyttig og velsmagende menu.

Den vigtigste medicinske profil

Sanatorium "Star" i Hot Key er en multi. Meget ofte kommer her for at behandle fordøjelsesorganerne: det er en pest og kronisk gastritis, leversygdom og galdevejene, cholecystitis og pancreatitis.

Det andet kerneområde er transportsyge organer og bevægeapparatet som helhed. De fleste af kunderne har sygdommen: leddegigt, gigt, slidgigt, skoliose, og mere. Desuden er eksperter arbejder på grundlag af sanatorium - dermatologer, kardiologer, endokrinologer og nyrespecialister.

Kompleks program

Sanatorium "Star" (Krasnodar-regionen, genvejstast) tilbyder de besøgende en ferie tæt på naturen, men også en seriøs behandling. For at gøre dette, skal du sørge for at gennemgå en undersøgelse af en læge forud for rejse og tage et sanatorium kort. Så vil du være i stand til at tildele den optimale behandling. Vi kort liste over de unikke programmer, der er designet på basis af sanatorium:

  • "Heart" - er designet til forebyggelse og behandling af koronararteriesygdom og åreforkalkning.
  • "Flying gangart ..." - en medicinsk og wellness program designet til at lette smerter i ryggen.
  • "Mænds Sundhed" - en fuldstændig genopretning af seksuel funktion, behandling af kronisk prostatitis.
  • "Antisahar" effektive metoder, der anvendes af læger til at overvåge blodsukkerniveauer, samt reducere risikoen for komplikationer.
  • "Grace" - et program for korrektion af funktionelle stofskiftesygdomme.
  • "Manager" - ideel til kontoransatte, først og fremmest, er programmet rettet mod at normalisere funktionen af det autonome nervesystem.

Børneprogrammer

Sanatorium "Star" (Hot nøgle) - ideel til rekreation i sommeren. Med udbruddet af ferien anbefales mindst en gang for at tage børnene til korrekt forberede kroppen til det nye skoleår. For de fyre, også, er der forskellige programmer, der tillader dig at beskæftige sig med visse problemer. Her kommer de børn med min mor, eller studerende, der tager ophold i et separat hus med rådgivere.

Især indiceret behandling på et sanatorium for børn, der ofte lider af forkølelse og influenza. Rehabilitering passage kan øge intervallet mellem regelmæssige sæsonudsving sygdomme og styrke immunsystemet. Men kom her og studerende med meget mere alvorlige problemer. På det område af resorts authoring værktøj, der gør det muligt at behandle:

  • Neurotisk natlig enuresis.
  • Fordøjelsessygdomme.
  • Defekter af arbejdsstillinger, krumning af rygsøjlen.

Alle disse områder er meget vigtigt, især hvis vi taler om den yngre generation. Tid det tager at tilpasse de foranstaltninger tillader sygdommen og tillade, at organet fuldt ud at udvikle.

catering turister

På grundlag af sanatorium har en hyggelig spisestue, hvor du vil finde en høflig og venlig service. Turister sige, at fødevaren simpelt nok, uden nogen dikkedarer, men velsmagende og af høj kvalitet. Spisestue arbejder på systemet, der er godkendt af den russiske sundhedsministerium. De kører alle fem kost og kokke arbejder på den tilpassede menu. Dette er en meget flot forbedring, som hver person modtager er ikke kun velsmagende og sunde, men også en livret. Eventuelt kan du bestille en særlig middag. Hvis du ikke selv kan gå ned til spisestuen, vil du være sikker på at bringe mad til rummet.

service

Resortet vil du finde alt hvad du behøver for at slappe af. Du kan bare have en god tid og få noget frisk luft, gå en tur i parken. Sprede dit ophold her kan være en omgang pool, gå i sauna eller udendørs café. For gæster er der en dans og en sportsplads, en hal af fysioterapi øvelser. Administratorer jævnligt arrangere udflugter til lokale attraktioner og erhvervslivet udstyret hal til konferencer og seminarer.

stue

Det er interesseret i hver gæst hvilke betingelser det vil give udvej Genvejstast "Star". Anmeldelser af ferie på forholdsvis behersket, men stadig positiv, så du kan købe en billet og ikke bekymre dig om, hvad dine forventninger ikke opfyldes. På det område er der tre bygninger, de er udstyret med alt det nødvendige for at leve. At dømme efter de anmeldelser, at få her, folk straks tænke på billige hotel eller sommerlejr. Interiøret er meget enkel, men rene og komfortable, og hvad der ellers er brug for normal hvile. Standard faciliteter inkluderer en lille korridor med en garderobe og en bøjle. Toilet med bruser i en flise helt, alt ren, der er et spejl og hylder.

Værelset selv er lille, men hyggeligt. På seng, komfortable madras, ved siden af to tabeller, en lille køleskab og TV. Men altanen er imponerende af alle, uden undtagelse, det kommer ud af skoven, og panoramavindue foregiver enestående. Erfarne rejsende siger, at sengetøj og håndklæder skiftes hver tredje dag, rengøring og gør hver dag.

børns krop

Det er klart, at behandlingen af børn og voksne, og maden er anderledes, så der blev oprindeligt skabt nogle få isolerede tilfælde. Mange studerende underskrive Genvejstast. Sanatorium "Star" - en børns sanatorium i første omgang, fordi alle dets permanente besøgende brugt her før ferien. To-etagers bygning har komfortable værelser og en plads til spil. At dømme efter de anmeldelser, små patienter er meget tilfredse med den holdning og levevilkår. Her dog i lejren, der er en tid til udendørs lege og aktiviteter. On-site skole, som gør det muligt at holde trit med deres jævnaldrende.

Omkostningerne ved helligdage

Dette er et andet vigtigt punkt, som også er interessant for turister, der ønsker at besøge Hot Key sanatorium "Star". Priserne er ganske overkommelige, så du helt kan tillade sig en gang om året for at gennemgå behandling. Enkelt "standard" koster 2.600 per dag, dobbelt 2300 (per seng per nat), "Lux" dobbeltværelse - 3900 rubler. Børn Ophold inkluderer overnatning, måltider, behandling og omkostninger 1150 rubler per dag.

anmeldelser

Vi fokuserer på de oplysninger, der allerede havde bly. Vi er interesseret også udtalelse fra dem, der har besøgt udvej "Star" (genvejstast). Anmeldelser er meget attraktive, de fleste af turisterne siger, at sundhedscentret er placeret i en park, hvor de egne bade og drikke galleri. Fra kroppen, før det er kun 10 minutter afslappet gåtur. Alle andre faciliteter (kantine, medicinsk bygning) udgør også en separat bygning. Dette medfører nogle gange utilfredshed, men på den anden side, det er en anden årsag til gåtur.

Behandlingen her er meget god, for hver patient individuelt designet program. Nogle procedurer kan vælges, andre går kun på recept. Mineralvand og besøge en gratis voucher til svømmehallen. Derudover kan du betale for en massage. Den medicinske personale her er meget god, alle læger - folk er venligt, kan tidsplanen for procedurer altid ændres efter kundens ønske.

Spisning her er meget varieret og velsmagende, dog uden nogen dikkedarer. Supper, kødretter, side retter, vegetabilske salater, dvs. sult turister ikke lide. Altid til stede på bordet frugter og kager. Tre måltider om dagen serveres "buffet". Om aftenen, behøver turister ikke forlade i stikken, og opfordrede til film og koncerter, undervisning mavedans og andre interessante kredse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.