SundhedSund kost

Mad til vægttab mave og sider. Simple og tilgængelige opskrifter

Enhver kvinde ønsker at være attraktive og altid smuk, men ikke alle kan holde sig i form. Skadelige kg tilføjes hver dag, favorit kjole på bristepunktet, og i spejlet er ikke så rart at se på som før. Vi er nødt til at redde situationen og til at sidde på en streng diæt. Mænd ikke sakke bagud kvinder i kampen mod overvægt og også forsøge at se hendes figur. Det største problem for mænd og kvinder er det overskydende fedt på siderne og bugen, som er svært at ryste. Gå på en diæt - en risikabel skridt, og bedre at konsultere en diætist. Men ikke alle ved, at en vigtig rolle i kampen mod overvægt spiller en kost slankende mave og sider. Enkel og lækker, overkommelige opskrifter er meget populære, kan du tænke på dem og sig selv.

Mange mennesker giver ikke hvile, ikke kun kampen mod fedt på maven og flanker, men også spørgsmålet om, hvorfor han samler der, og hvorfor det er så svært at slippe af med det. Det faktum, at fedt har evnen til ikke kun at opbygge under huden, men også til at vokse på indre organer (visceral fedt). Dette faktum fører til modløshed af mange mennesker, faktisk slippe af med denne fedt er ikke så nemt som det forårsager stor skade på sundhed, der forårsager mange farlige sygdomme, såsom forhøjet blodtryk, slagtilfælde, åreforkalkning, sukkersyge. Stor rolle i satsarbejde ekstra kilo leg og gener. For at bekæmpe fedme, sammen med gymnastik og indpakning, essentiel mad til slankende maven og flanker.

Wraps: honning og kaffe

Hvordan skal man behandle med fedt på min mave og sider? Mange kvinder i det arsenal er mange cremer og scrubs til at forbrænde fedt, men disse værktøjer er ret dyrt, og ikke alle er til rådighed. Men naturlige indpakning (kaffe, honning) er billigere, og resultatet er en mere omfattende, hvis gennemføre proceduren mindst 1 gang i 3 dage i to uger. Fra honning huden bliver blød og fløjlsagtig, og brugen af knuste kaffebønner giver peeling effekt og gør huden glat.

1. En metode til fremstilling kaffe mix: en lille mængde malet kaffe tilføje 1/2 spsk alle kosmetiske olie og vand.

2. Fremgangsmåde til fremstilling af en blanding af honning: Smelt 2 spsk. l. Skat, kan du tilføje oliven, appelsin, citron og andre essentielle olier.

Coat med blandingen problemområder, wrap toppen med plastfolie og wrap dig selv i et varmt tæppe i en time. En sådan procedure fremmer sveden, udskillelse gennem sved lille del af fedt og toksiner. Gør wraps, bør også være opmærksom på din kost, som føde for vægttab mave og sider skal være mindre højt kalorieindhold, men nyttigt.

Bodyflex til at brænde fedt

Mange mænd og kvinder i en kamp med overvægt, fejlagtigt tror, at vuggende pressen er med til at slippe af med fedt på siderne og bugen, men ikke magten belastning burn kilo, og bidrage til at øge muskelmasse og slibning silhuet. Nedbrydningen af fedt hjælper strøm belastningen, kombineret med anaerob respiration, såsom komplekse Bodyflex øvelser. Ved udførelsen denne gymnastik hver hudcelle er mættet med oxygen, som fremmer forbrænding af fedt.

Udover klasserne Bodyflex ikke kun slippe af med overskydende kilo og vil gøre kroppen mere slank og fit, men også styrke immunsystemet, forbedre sundheden, vil give din krop lethed og lindring af kronisk træthed.

Et velkendt faktum: behandling af forskellige sygdomme skal integreres. Overskydende fedt - er også en sygdom, derfor sammen med gymnastik og kropsindpakninger spiller en vigtig rolle ernæring. Hvad mad til slankende maven og siderne?

Først skal vi huske:

  1. For at slippe af med de ekstra kilo, du har brug for at stoppe med at ryge, spise konserveringsmidler, farvestoffer, begrænse forbruget af stegte, røgede, bagte fødevarer, stivelsesholdige fødevarer, søde, salt, krydret.
  2. Det er ikke hensigtsmæssigt at spise efter 18-19 pm, eller fire timer før sengetid.

Vægttab kost for mænd

Kampen mod overvægt for mænd er så relevant som det er for kvinder. Drikke øl er ofte årsag til overskydende fedt på maven og flanker hos mænd. Der er et velkendt udtryk "øl mave", så den første ting du nødt til at give op drikken. Indhold af øl kvindelige hormoner fører til en stigning i maven og lår, samt aflejring af fedt i brysterne. Østrogener blokere produktionen af testosteron, der er skadelig for mandlige potens. Øl ugunstigt påvirker hjertet og mavetarmkanalen.

Mad til vægttab mave og sider for mænd bør bestå hovedsageligt af protein. Der er mange diæter for at tabe mænd, hvoraf to er vist nedenfor.

Kost "Special"

Morgenmad: Havregryn med frugtstykker; sandwich med kogt kylling og en skive fedtfattig ost; usødet kaffe eller grøn te.

Frokost: boghvede eller risengrød; grøntsager salat; skive fedtfattig af kogt kød (kylling, fisk, oksekød); frugtjuice uden sukker.

Middag: klid muffin; fedt hytteost - 125 g; te uden sukker.

protein kost

Dag 1:

Morgenmad: 2 stk. æg; fedtfattig hytteost - 300 g; tomater - 2 stk; grøn te eller kaffe.

Frokost: svamp, et stykke oksekød, grønne ærter; Grapefrugt - 1 stk; vegetabilsk salat.

Middag: ærtesuppe; grøntsager salat; kogte kartofler; grøn te.

Dag 2:

Morgenmad: risengrød; kogt oksekød - 300 g; salat - gulerødder med hvidløg; kaffe eller te uden sukker.

Frokost: kylling gryderet med svesker; fedtfattig yoghurt; salat med aubergine og valnødder; 1 kop mælk.

Middag: kogte kartofler; kylling leveren; grøntsager salat; usødet frugtjuice.

10 dage er nødvendig for at skifte de to dage i menuen og spise flere nødder.

Men strenge begrænsninger på fødevarer undertiden medfører alvorlige sundhedsproblemer. Men at spise ordentligt og til at forberede nyttig, billig og lækker ingen forbyder.

slankende drikkevarer

Drikkevarer Kost ikke blot reducere vægten, men også rense kroppen for giftstoffer, normaliserer stofskiftet, øge immunitet og forbedre sundheden.

Mead og kanel

Hæld ½ tsk kanel 1 kop kogende vand. I den afkølede blanding, tilsættes 1 tsk honning og opbevares i køleskab i 2 timer. Drikke på tom mave om morgenen og før sengetid.

havregrød

200 g af en blanding af havre pour ½ teknik. kefir, 1,5 l vand og 1 spiseskefuld creme fraiche. Tight bandage gaze top banker og sat i et varmt sted at kukkelure. Efter syrning stamme og kog ved lav varme under omrøring. Bring i kog, fjerne. Drik en halv time før du spiser 1/2 kop.

Hydromel

Et glas varmt vand blandet med 2 spiseskefulde citronsaft og 1 tsk honning. Drik før måltider 3 gange om dagen.

Opskrifter supper til vægttab

Du kan ikke forestille mit liv uden varm suppe, og om sommeren - uden din favorit hash. Kogte mad til de følgende opskrifter til vægttab mave og flanker hos mænd og kvinder vil medføre en storm af glæde, fordi det er så lækkert!

Hash på vandet

6 stykker af kartofler og 5 stk. æg rengøres af agurk (3 stk.) til at skære den bitre haler, grønne løg og fennikel buste, skære de rådne og beskidte tip. Terninger: 400 g kogte pølser (eller filet), kartofler, agurk, æg. Hak løg og dild. Alle mix, tilsæt salt og peber, hæld 2 liter vand og tilsæt 2 spsk creme fraiche.

Borsch med roer

Grøntsager vaskes, renses. Riv 1 gulerod og 1 rødbede på et groft rivejern, løg skåret i terninger. På opvarmet gryde tilføje en spiseskefuld vegetabilsk olie. Når olien opvarmes, tilsæt løg, efter et minut eller to - gulerødder, så - roer. Ikke nødvendigvis steger, bare kogt. Derefter tilsættes 2 spsk eller tomatpuré og kog, påfyldning side. Skær i tern og tilsæt 10 kartofler i kogende vand. Under kogning kartoflerne, hakke Kachan kål, skæres i 1 Pepper - terninger eller tynde skiver. Når kartoflen er næsten klar, tilsæt kål og peber og kog i 10-15 minutter, tilsæt dressing, krydderurter efter smag og 1-2 stykker. lavrovrovogo ark kog i yderligere 5 minutter.

græskarsuppe

Klar græskar fra skræl, vask og rens grøntsager. 3 stykker af hakket tomat, peber 1, en matrice bueskydning, 2 hakkede hvidløgsfed. Skær græskar i tern. Løg og hvidløg steges i en dyb pande, tilsæt grøntsagerne, kog i omkring 5 minutter. Tilsæt græskar og fyld op med varmt vand. Kog dem møre over svag varme. I slutningen af alle hugge blenderen, salt den og peber.

Vigtigste retter og side retter

Efter suppen til frokost jeg ønsker at nyde en del af din favorit korn med et stykke fisk, kød og svampe. Hvad er den anden? Selvfølgelig, velsmagende og sund mad til vægttab mave og sider.

Boghvede med svampe

Skal først forberede en 70-80 g tørrede svampe, deres bay 2 liter varmt vand, og der er afsat i to timer. Sorter ud 2 kopper boghvede, skyl. Dræn vandet fra svampene i en gryde, satte den på ilden. Put boghvede med svampe i en gryde og kog indtil gjort. Når boghvede er klar, der er afsat gryden fra varmen og wrap op varm klud. Mens boghvede inddampes, pan hæld olie, hakkede 2 løg, steges indtil de er gyldenbrune. Tilføj korn og rør. Du kan stege med løg gulerødder.

Medaljoner i løg sauce

Opdele mørbrad i to dele. Hver del af gnide med salt og peber. Den pan hæld 1/2 Art. vand og tilsæt 40 gram smør, kog, lænd og skolde medaljoner på begge sider. Klem en halv citron i kødet, tilsæt lidt citronskal. Flip medaljoner igen og kog i 5 minutter. Få medaljoner og sætte det i folie. Kog saucen tilbage i gryden, indtil fortykket, så hæld saucen medaljoner.

Ris med kylling

Skyl 1 kop ris. For at skære kyllingen i små stykker. Løg, 1 gulerod vask, skræl. Løg skæres i tern, gulerødder - rist. Crush 5 fed hvidløg. Svits kyllingen på begge sider, tilsæt løg, bland. Efter 2-3 minutter, tilsæt gulerødder og kog under omrøring lejlighedsvis, i yderligere 3 minutter. Tilføj 2 kopper vand, hvidløg, lad det simre, dækket 5 minutter, reducere varmen til lav og lad det simre i 15-20 minutter indtil de er møre. Det færdige fad tilsæt salt smag, tilsæt krydderier.

desserter

Mange tror, at, sidder på en diæt, bliver nødt til at lide, nægter at fra deres foretrukne delikatesser, men maden for vægttab mave og sider kan være den mest elskede og lysne trætte hverdagen takket være en meget velsmagende og sunde desserter.

banan is

Skræl 2 bananer, skåret i stykker og sende i fryseren i 2-3 timer. Efter knust banan stykker i en blender med en knivspids kanel og 1/2 art. fedtfattig yoghurt. Tilføj sødestof efter smag.

blomme budding

Glas mælk kog, hæld forsigtigt 150 g ris, top to kopper mælk, tilsættes 1 spiseskefuld sukker, en knivspids salt salt og kog i en halv time. Cool mælk blanding, tilsæt saften af en halv appelsin og æg og bland. Klare 6-8 blommer, for at slippe af knoglerne, skæres i skiver. Skiver sat i forme til bagning. Hæld mælkeblandingen blomme, blomme lå stille og hæld igen. Blanketter til at sætte i forvarmet ovn i 15 minutter.

bagte retter

Banan budding - det er velsmagende og sund mad til vægttab mave og sider.

Ingredienser: 6 stykker. bananer; 2 spiseskefulde hele hvedemel eller formalede havreflager; Artikel 1.5. hytteost; 1 æg.

Forberedelse: male 6 bananer 1,5 kopper hytteost, tilsæt æg og bland langsomt tilsættes 2 spsk måltid eller formalet havregryn. Fnug form til bagning olie, sætte blandingen i formen, sættes i ovnen. Bage indtil let brunet skorpe.

stegte retter

Du kan ofte høre den opfattelse, at fra stegen bør undgås under kosten. Det er tid til at bryde det stereotype. Lækker mad til vægttab mave og sider der, og stegte bananer pandekager elsker både voksne og børn.

bananer Rösti

Forberedelse. Stolpen 2 æg med hakket banan. Pan varme, hældt pandekager diameter på 6-10 cm, steges indtil de er gyldenbrune.

salater

Der er intet, der vil lyse op enhver lejlighed, ligesom salater på bordet. Disse opskrifter kan være at behage og overraske gæsterne ved at sige, at den mad slankende maven og siderne kan være så velsmagende.

Salat med krabbe sticks og tomat

Koge 200 g ris. Riv skallen af kalk og citron på en fin rivejern. Tomat skåret i terninger 2 og 200 g surimi. Tilføj en krukke med majs. I en separat skål, gør dressing: i olivenolie, tilsæt revet 2 fed hvidløg, saft af en halv lime og citron, salt og peber, tilsæt fennikel frø og koriander. Bland alle de grundlæggende ingredienser, hæld saucen, bryde den øverste salat og bland igen.

Salat med tomater og croutoner

2 tomater skåret i tern, tilsæt en dåse bønner, 1 fed revet hvidløg, salt den, krydr med mayonnaise, drys med rasp.

sommer salat

Ingredienser: 4 agurk; 2 tomater; 1 grønne stråle (løg, dild); 1 fed hvidløg; salt, peber, paprika smag; 1 spiseskefuld vegetabilsk olie.

Tilberedning: Skær agurk 2 og 4 tomater terninger eller skiver. Hakkede krydderurter, hvidløg fed og mix med grøntsager. Krydr med olie og krydderier.

snacks

Kartoffel chips træde i baggrunden, og som forberedelse til at se dit yndlingsprogram, kan du lave mad banan chips - en sund mad til vægttab mave og flanker hos mænd og kvinder vil forårsage kun positive følelser.

plantain chips

Forberedelse. Klart 2 bananskræl og skæres i tynde skiver. I det færdige papir bagning lægge bananer, hæld vegetabilsk olie og drys chili. Bages i 15 minutter.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.