Hjem og familieBørn

Forgiftning i et barn? Symptomer og førstehjælp

Hvordan ville forældrene ikke bevogtet deres barn, før eller senere vil de sandsynligvis nødt til at beskæftige sig med sådan en ubehagelig begivenhed som madforgiftning. Gennem denne passere alt, så gå ikke i panik og være bange - det er bedre at kende alle de nødvendige oplysninger om forgiftning af et barn: de symptomer, som du kan støde, og mulige årsager til forgiftning, selvfølgelig, førstehjælpsforanstaltninger i en sådan situation. Lad os tale om alt i orden.

Børnene kan blive forgiftet?

For det første er det vigtigt at huske, at barnets krop er langt mere følsomme over for det faktum, at det absorberer, snarere end voksne mennesker. Det er derfor, du bør altid holde styr på, hvad og hvor meget at spise dit barn - at dit fordøjelsessystem er let at fordøje, kan dens følsomme organer opfatter helt anderledes. Således forgiftning af barnet, symptomerne på som forårsager sådanne angst i forældrene, kan være forårsaget af:

  • mad dårlig kvalitet eller dårligt forfaldne desinficerede produkter;
  • giftige bær, svampe og planter;
  • grøntsager eller frugter, der er blevet behandlet med kemiske midler af parasitter;
  • alkohol;
  • kosmetik (nogle børn uden at tænke, trækker i munden og er uegnede genstande);
  • lægemidler;
  • husholdningskemikalier.

De vigtigste symptomer

Hvordan forgiftning i et barn? Symptomer, i virkeligheden, kan variere meget afhængigt af den tilstand af barnet og om, hvad det var, han var blevet forgiftet. De vigtigste er kvalme, opkastning og diarré. Men den "kerne" ikke betyder "kun". De børn, der blev forgiftet, kan klage over mavesmerter, ofte har høj feber. Sommetider forgiftning forekomme kramper, forstyrrer den normale koordination af bevægelser. "Springning" puls og blodtryk kan også indikere forgiftning hos børn. Symptomer, der adskiller sig fra de sædvanlige, men det bør også advare dig - skift af vejrtrækning (hurtig eller omvendt, opbremsning), rødme eller dets usædvanlige bleghed, forvirring og besvimelse.

Hvad skal man gøre?

Hvis dit barn forgiftet, er det bedre at tilkald straks en læge derhjemme. Kun han vil være i stand til at vurdere tilstanden af barnet og tildele passende behandling.

Den nemmeste måde at beskæftige sig med madforgiftning. Det første skridt i forhold til deres behandling - det Desoldering. Hver 10 minutter barnet bør drikke tsk glukose-saltopløsning. Udskift det kan rehydron løsning, som læger ofte anbefale, at de, der spekulerede på, hvad at give barnet i tilfælde af forgiftning. Denne løsning er bedre at veksler med sød væske - .. Gulerod-ris vand, saft, osv Det er dog vigtigt at bemærke doseringen for at afhjælpe en effekt, og ikke bringe flere problemer.

En af de mest foruroligende symptom er temperaturen i tilfælde af forgiftning hos børn. Hvis et barn har feber, kan du give ham de antipyretiske lægemidler (i form af tabletter eller sirup, men ingen stearinlys!) Eller bruge de traditionelle metoder kærning temperatur.

Når barnet vågner appetitten, ikke bare give det at spise for meget. Det er bedst at fodre ham mindre portioner, men lidt oftere, og som selv de retter, den ideelle halvflydende føde.

Når det kommer til kemisk forgiftning, i hvert fald, undgå at fremprovokere opkastning, fordi der er en risiko for, at barnet vil modtage interne forbrændinger. Vær omhyggelig med at være med hud og forgiftning: før ankomsten af lægen er nødvendig for at grundigt vaske det berørte område med masser af sæbevand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.