Hjem og familieBørn

Dill vand til nyfødte. Vejledning til brug

Fra fødslen, kan barnet liv blive ødelagt af mavesmerter, kramper og oppustethed. Børnelæger mener er normen. Mavetarmkanalen hos nyfødte for første gang modtager og fordøjer mad. Det giver barnet ubehag, og mange forældre er bekymrede. Den knægt på samme tid råbe, rød, spændt vinke arme og ben. Kig på en sådan lidelse er meget vanskelig, og det er kun naturligt, at forældrene forsøger at finde et middel til at lindre tilstanden barnet. Der er masser af medicin, der kan gøre dette. Typisk mødre og fædre forsøge at vælge naturlige og testet opskrifter. En af de mest populære blandt dem er dild vand til nyfødte. Vejledning til brug beskriver detaljeret sine helbredende egenskaber.

Hvad er hemmeligheden

Denne vidunderlige tinktur forbedrer fordøjelsen, reducerer gas og forhindrer kolik. Dill vand til nyfødte (anmeldelser bekræfte det) hjælper og letter deres første måneder af livet. Dette værktøj har intet at gøre med den sædvanlige haven dild. Det er lavet af olier af fennikel eller dild frugt apotek. Den færdige løsning er sjældent sælges på apotekerne. Men det er simpelt nok til at gøre dig selv. Det kræver ikke store materielle omkostninger, indsats, og vil ikke tage meget af din tid. Resultatet tog ikke lang tid og vil helt sikkert behage dig.

Hvordan forbereder dild vand til babyer

Vejledning til udarbejdelse af infusioner meget enkel. Først og fremmest tage sig af renholdelse af deres hænder og godt vaske op, som vil blive anvendt i processen. Fennikel frugter bør være grundigt knust. Per kop kogende vand tager kun to til tre gram af råvarer. Insister det skal være inden for en halv time. Derefter væske filtreres gennem osteklæde. Nu klar dild vand til nyfødte. Guide siger, at det kan gives til børn fra en alder af to uger.

Sådan bruges tinktur

Barnet skal have en skefuld middel før hver fodring. Hvis barnet ikke vil være i stand til at drikke fra en ske, er det muligt at blande infusion af hans modermælkserstatning. Amning mor vodichku nyttigt at drikke. De næringsstoffer vil blive videregivet til barnet gennem mælken. Dill vand til nyfødte (instruktion gør denne vægt) lagres ikke i lang tid. For hver modtagelse forbereder et nyt stykke.

Hvad kan udskiftes

Ubestridelige og uvurderlig fordel, der bringer dild vand til nyfødte. Prisen på det færdige produkt er lav (300-350 rubler). I dag på hylderne i apoteker kan du finde en lang række produkter, der fremstilles på basis af fennikel. Alle af dem har nyttige egenskaber af denne plante. Den mest populære er pulveret "Plantex". Tilstrækkeligt opløse indholdet af posen i vandet og let adgang til kolik. Perfekt klare narkotika- i maven "Espumizan", "Bobotik", "Bebinos", "Beybikalm" og andre. For at vælge den mest hensigtsmæssige værktøj, er det bedst at konsultere din børnelæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.