Hjem og familieBørn

Kartotek af kulturelle og hygiejnepraksis i den øverste gruppe af GEF. Uddannelse kulturelle og hygiejnepraksis i den øverste gruppe: fil med målene

Uddannelse af børn kulturelle og hygiejniske vaner (CTG) - en af de prioriterede opgaver for pædagog. Spædbørn skal ikke kun tale om, hvordan man opfører sig og være ren, og konsolidere deres viden i praksis. Hvordan man ikke at fare vild i en stor omsorgsperson mængde information, hvor man skal starte et job, hvordan man kan organisere arbejdet med dannelsen af de ovennævnte færdigheder til børn af det sjette år af livet? Det vil hjælpe med at løse disse problemer struktureret fil kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe, samt analysen af programmet og staten standard.

KGN mål dannelse i børnehaveklasse

En fælles ordsprog, at renlighed er nøglen til sundhed, ingen tvivl. Det er derfor, det er så vigtigt så tidligt som muligt at lære børn at overholde reglerne om personlig hygiejne. Det er hovedformålet med uddannelse KGN er bevarelsen og styrkelsen af sundhed førskolebørn.

En anden vigtig opgave er dannelsen af socialt tilpasset personlighed barnet og skabe opmærksomhed og accept af reglerne for adfærd i samfundet.

Uddannelse kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe udføres dagligt som særlige klasser, og i færd med at regimets øjeblikke i løbet af dagen.

Begrebet dygtighed og vaner som grundlag for kulturel og hygiejnisk uddannelse

Hvordan man starter en proces med uddannelse af kultur adfærd og overholdelse af reglerne for hygiejne? Siden fødslen af barnet ser folk omkring dem. Her og begynde at udvikle disse adfærdsmønstre, som derefter udsat for forskellige eksterne faktorer er dannet i en vis færdighed. Så barnet først forsøger grød er ikke en finger, og en ske, serviet, og lære at bruge t. D.

Men formålet med læreren er at skabe på grundlag af de erhvervede færdigheder vedholdende vaner. Uddannelse kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe søger at opnå denne opgave. Efter alt, ligesom småbørn, børn lærer - takket være lærere, forældre og samfundet som helhed - de grundlæggende regler for adfærd og overholdelse af hygiejnestandarder. Men disse evner er endnu ikke stabil. Børn bliver ofte overset eller forkert udføre nogen aflære en færdighed. For eksempel kan børn lære at bruge bestik, men det er forkert at holde en ske, breder et glas vand, husk at vaske dine hænder, før de spiser, og så videre. D.

Betingelser for uddannelse af hygiejnepraksis i GEF DOW

At udvikle de kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe, er det nødvendigt på visse betingelser:

 1. Fejlfri henrettelse dannet ved barnet de regler og normer for voksne. Børnehavebørn har tendens til at efterligne, så ser de daglige handlinger læreren og forældrene, ville han følge trop. Og hvis, for eksempel, besluttede familien at tale ved middagsbordet, vil krummerne være svært at forklare, hvorfor han ikke skulle gøre det. Det er vigtigt ikke at glemme, at den dannede vane egner sig ganske vanskeligt justering.
 2. Nødvendig børnevenlig udstyr. For eksempel bør hanen monteres på niveau med væksten af barnet. Elementer såsom møbler eller VVS i haven oprindeligt designet til brug for børn. Men her er hvordan, for eksempel til middagsbordet havde servietter, du skal passe pædagog. Og til dannelsen af færdigheder og størknet i hjemmet, organisere et barns adgang til det udstyr, til at være forældre.
 3. Nødvendigt for uddannelse af CTG-udstyr bør ikke kun være placeret korrekt, men også være attraktiv for barnet. Det er derfor, i børnehaver alt det lyse, med billeder og dekorationer. Desuden er sådanne ornamenter er æstetisk funktion, de bidrager til udviklingen af interesse i de dannede færdigheder og bidrager til deres vedholdende læring og udenadslære. Det er for at konsolidere viden om skabene og senge børnene knyttet underholdende børns klistermærker. Hertil kommer, at lærerne i det daglige arbejde på dannelsen af regler for god forretningsskik inden fil de kulturelle og hygiejnepraksis. I den øverste gruppe gennem målrettede børn spil nemt og let at mestre de nødvendige færdigheder og konsolidere dem i praksis.
 4. Gentag fordøjelige færdigheder regelmæssigt, på trods af ændringer i miljøet. For eksempel skal et barn være strengt vaske hænder efter en tur og før spisning i haven, i hjemmet, til en fest, og så videre. D.
 5. Pædagog i processen med at arbejde på dannelsen af CTG i den ældre gruppe anvendes selvstændigt.
 6. Streng overholdelse af rutiner.

KGN volumen i den øverste gruppe af GEF

Elever på 5 år, som regel allerede har mestret grundlæggende færdigheder. Hvorfor lære disse børn, enhver form for kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe? Card-fil med målene (GEF) vil hjælpe pædagogen til at bestemme de mål og målsætninger, samt at organisere praktiske aktiviteter med børn. Så hvad slags indhold er arbejdet i REAG uddannelse for børn i denne aldersgruppe, i henhold til kravene i den pædagogiske standard? Hvad børn har brug for at lære at:

 • mestre begrebet en aktiv social position i livet;
 • venskab;
 • respekt for ældre;
 • regler af spillene i gruppen af jævnaldrende;
 • skelne mellem god og dårlig opførsel;
 • evnen til at konsolidere det samfund til at overholde fastlagte regler og bestemmelser;
 • lære kulturen i dialog;
 • at overvåge renheden af legemet (self-clean tænder, vask), tøj, frisurer nøjagtighed;
 • fix Skill dressing;
 • Skill formular pænt foldet tøj, legetøj, fylde sengen;
 • bruge bestik (gaffel og kniv), at følge kulturen i adfærd ved bordet.

Hvad er en fil KGN?

De pædagoger af førskolebørn hver dag henvender sig til denne metodiske vejledning som en arkivskab kulturelle og hygiejnepraksis i den øverste gruppe af GEF. Hvad er det? Det er en struktureret plan for arbejdet med at mestre disse færdigheder, som indeholder listen over spiltyper opgaver for uddannelsesmæssige formål.

Dette dokument er ikke bindende, men som bevist i praksis at være en effektiv assistent vejleder i arbejdet med udvikling af børn hygiejne adfærd og kultur. Et kort fil af læreren direkte på grund af de uddannelsesmæssige krav til statslige standarder og interne regler, samt logistiske evner DOW program.

Kulturelle og hygiejnepraksis i den øverste gruppe: fil med målene

Card-fil af didaktiske spil designet til at udvikle CTG hjælper læreren til effektivt at planlægge og organisere pædagogiske daglige aktiviteter med børnene. Denne håndbog indeholder en kortfattet, struktureret i henhold til formålet og den type job aktivitet. Nedenfor tilbyder vi undervisere til at notere nogle interessante spil, der tager sigte på at erhverve hygiejne vaner og kultur for adfærd i den ældre gruppe.

Plot-rollespil "Doll overskyllet"

Formålet med spillet er som følger: at konsolidere børns viden om midlerne til vask, for at danne evnen til at bruge dem i praksis.

Børn inviteres til flere elementer, blandt hvilke er de sæber og rensemidler. Det er deres børn er nødt til at vælge mellem en række andre. Efter at førskolebørn skal bade en dukke, ved hjælp af udvalgte personlig hygiejne.

Board spil "Saml et par"

Formål: At lære at forholde objekter med handlinger, sikre selv-service færdigheder.

Sådan spiller du? Blandt de mange forskellige billeder, foreslog børnene skulle afhente et par af logik. For eksempel, tøj-rack, tandbørste, tænder, håndsæbe, legetøj kurv til legetøj og så videre .. Hertil kommer, børn har brug for at underbygge deres valg.

Didaktisk spil "Krokodille-chistyulya"

Målet med spillet: at danne en selvstændig service færdigheder, for at konsolidere reglerne for personlig hygiejne; at bringe velordnet, økonomisk holdning til sundhed.

Spillereglerne er som følger: Bly (vælges via schitalki) viser fagter og mimik enhver handling i forbindelse med overholdelse af hygiejniske regler, såsom at børste tænder, vaske ansigtet, slidte, etc. De øvrige deltagere gætte handling ...

Bænk trykt spil "Hvordan jeg tilbringer min dag"

Formål: at konsolidere børns viden om den tilstand af dagen, for at udvikle hukommelsen, for at danne begrebet en sund livsstil.

Børnehavebørn rabat plot illustration, som viser modale øjeblikke. Børn skal udvides illustration kæde i orden.

Didaktisk spil "God eller dårlig?"

Formål: At danne færdigheder til at opføre sig i samfundet, til at udføre kulturelle og sundhedsmæssige standarder; lære at vurdere situationen, analysere andres handlinger; at bringe begrebet kulturel adfærd.

Læreren viser børnenes historie illustrationer skildrer forskellige situationer. For eksempel er billedet tegnes som et barn kaster legetøj, børster sine tænder, hjælper den ældre person til at klatre op ad stigen og så videre. D. førskolealderen bør identificeres og begrundede svar på, hvad situationen er positiv, og hvad der er negativ.

Sådan laver et kartotek for den ældre gruppe?

For at kunne danne de kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe, skal filen være sammensat og indrammet korrekt. Kun i dette tilfælde, vil dokumentet blive en praktisk assistent vejleder under uddannelsen af en kultur af adfærd og personlig hygiejne. Hvordan man laver en kartotek:

 1. Udledt fra GEF arbejdsprogram og en liste over CTG, som skal formes i den ældre gruppe Dow.
 2. Planlæg aktiviteter under temaet uge.
 3. Vælg spil rettet mod at skabe kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe.
 4. Fastsættes målene for didaktiske spil, det nødvendige udstyr.
 5. Forbered materiale til at drive forretning.
 6. Udfør gaming aktivitet i henhold til planen.
 7. Vurdere resultatet af arbejdet.

Kartotek af kulturelle og hygiejnepraksis i den ældre gruppe vil bidrage til effektivt at organisere pædagogisk og pædagogisk arbejde i børnehaveklasse, vil øge effektiviteten og holdbarheden af den erhvervede materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.