Hjem og familieBørn

Hvordan du vælger de inhalatorer til børn.

Mange forældre er bekymrede over, hvordan du vælger de rigtige inhalatorer til børn?

For at vælge de rigtige inhalatorer til børn, skal du omhyggeligt undersøge alle de foreslåede vifte af produkter, for at forstå alle de fordele og ulemper. I øjeblikket er der en bred vifte af inhalatorer, hvilket i høj grad komplicerer opgaven med at vælge dem.

De har alle består af et mundstykke, maske til at trække vejret og drikkepenge. Der inhalatorer, ultralyd og kompressor, bærbare (drevet af batteri), er de valgt afhængigt af alder af dit barn.

For at træffe det rigtige valg, skal du beslutte, til hvilket formål, du køber det. Hvis du har brug for det til at varme de øvre luftveje, så det bedste valg ville være en damp inhalator. Dens opererer princippet minder om indånding af damp i gryden, så snart vores forældre gjorde (vejrtrækning bouillon i kartofler, vride et håndklæde). I en familie, hvor børnene vokser op, damp inhalator, er et must, som følge af dets brug meget mere effektiv end de gamle metoder til opvarmning af damp. Og dit barn vil være mere afslappet om sådanne typer af procedurer, på tidspunktet for indånding, vil han ikke føle ubehag. Damp inhalator er betydeligt billigere end de andre og er tilgængelig for stort set alle dele af befolkningen.

Indånding våd hoste kan gøre damp inhalator, har han en modererende effekt på hele nasopharynx, og fremmer udskillelsen af spyt opspyt. Opløsning til inhalering , når hoste kan enten være selv-catering (indsamling af urter), og du kan bruge faciliteterne, hvis det ønskes, som sælges på apotekerne: Atrovent, Lasolvan (ved recept). Når du vælger æteriske olier, skal du være forsigtig, nogle af dem kan forårsage en allergisk reaktion hos barnet.

Hvis du har brug for en inhalator for et barn, der lider af en kronisk sygdom, bør du kontakte din læge - han vil fortælle dig, hvad enheden skal vælges. Nogle inhalatorer til børn er designet til at påvirke lungerne og nasal passager, mens andre er designet specielt til børn, der lider af astma bronchiale. Hver af dem er designet til at levere medicin til forskellige dele af luftvejene, men de adskiller sig på størrelsen af partiklerne emerging fra inhalatoren. Enkel lægmand er svært at mestre alle disse finesser, men en speciallæge, kan du nemt være med til at træffe et valg. gode inhalatorer Dolphin (Delphinus), Omron Comp AIR Pro, TravelNeb, B.WELL LIMITED og andre.

Som for ultralyd inhalator, hvor du kan bruge ikke kun særlige stoffer, men urtete (skumfidus, timian og andre folks penge). Hvis du har brug for en kompakt inhalator, i dette tilfælde, vil ultralyd være perfekt. Han er lille størrelse og har en terapeutisk effekt.

Inhalatorer til børn, der lider af kroniske sygdomme (astma) eller luftvejssygdomme, bør vælges med omhu.

Forstøver - betragtes som den bedste inhalator med en hastighed på overførsel af narkotika i kroppen af barnet, der lider af luftvejssygdomme, men omkostningerne er høje. I brug er det ganske simpelt, så det bruges i hjemmet. Men når du bruger det kan du ikke bruge urtete, er det ikke meningen, og som lægemidler, såsom for dem: Lasolvan andet, kan de bruges.

Inhalatorer til børn, i vor tid, har lavet en meget komfortabel, nogle helt lydløs arbejde uden skræmmende lyd af et barn. Der er inhalatorer, der kan anvendes med alle former for narkotika, men der er nogle begrænsninger på brugen af æteriske olier eller naturlægemidler sammenblandede, men alle af dem med korrekt brug og udvælgelse vil bringe kun gavne dit barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.