ComputereOperativsystemer

Sådan installeres Windows 8 på tabletten er korrekt udført?

Så du er ejer af tabletten kører på Windows 7. Vil du gerne afprøve den nyligt offentliggjorte Windows 8 på din tablet?

Windows 8 er designet til stationære computere, netbooks, bærbare computere og tablets. Alle nye indstillinger og start-up skærm Metro er specielt designet til touch-screen-enheder. På samme tid, kan alle enheder på Windows 7 køre på version 8 så godt.

Tabletten skal opfylde minimumskravene til at installere windose 8. Det anbefales, at kun 32-bit version, hvis enheden har hukommelse mindre end 4 GB. For det nye operativsystem kører på din enhed fuldt, nøje undersøge dets egenskaber og kontrollere dens resterende hukommelse.

Det er velkendt, at installation af Windows 8 på tablet med flash-hukommelse er den bedste metode til rådighed til dette formål.

Download ISO-fil af Windows 8 på et af linkene til download på internettet. Opret en bootbar USB-flashdrev til Windows 8.

Når du opretter en startdiskette USB, tilslutte den til pladen. Skift BIOS-indstillingerne til at starte fra USB (du skal måske tilslutte et eksternt tastatur til USB-porten for at ændre disse indstillinger) og derefter følge trinene, der vises på skærmen for at installere Windows 8 på tablet forbi.

Gå til webstedet for din tablet på fabrikanten og installere de nødvendige drivere til Wi-Fi, kamera og andre nødvendige funktioner.

Desuden er det muligt at installere Windows 8 på en tablet med Windows 7 på samme tid (du kan bruge denne metode, hvis din tablet ikke har USB-porte).

For at implementere denne metode, skal du bruge en VHD (virtuel harddisk) til at starte windose 8. Følg ovenstående instruktioner for at installere operativsystemet, ved hjælp af en VHD stedet for en USB-boot disk. Denne manual kræver ikke installation boot medier, hvilket er meget vigtigt - nogle brugere mener, at uden en disk eller flash-drev er ikke sat Windows 8.

Du kan også opgradere fra Windows 7 til version 8 på din tablet, hvis din tablet ikke har USB-porte. Dette er den nemmeste måde at hente OS version 8 på pc'er og tabletter.

I så fald skal du installere ISO-fil til at indlæse og køre Windows 8 lanceringen filen setup.exe for at starte opdateringen. Når du opgraderer fra Windows 7 til version 8, kan du importere alle de filer, installerede programmer og indstillinger.

Først tænde tabletten, og kør det eksisterende system. Udfør en sikkerhedskopi af alle de nødvendige dokumenter og andre data fra dit system drev. Sørg for, at tabletten har et minimum - 20 GB ledig plads i Windows 7 afsnit (før man går videre til næste trin).

Hent ISO-fil-version 8. Hent og installer den virtuelle drev.

Åbn en ny virtuel disk i menuen "Denne computer", skal du følge lanceringen setup.exe, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af Windows 8 på tablet. Under installationen, vil systemet bede dig om at vælge den partition til at starte Windows 8. For at udføre operativsystemet opdatering, skal du blot vælge den, når du bliver bedt om at angive sektioner windose 7 (må ikke være mindre end 20 GB ledig plads). Programmet vil automatisk installere - bare vent til overførslen er færdig, og derefter genstarte computeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.