ComputereOperativsystemer

Hvad er registreringsdatabasen i din computer? Hvordan og hvad det er bedre at rengøre?

Har du nogensinde bemærket, at når du køber en ny computer eller ustanavovke et helt nyt operativsystem, det virker meget hurtigere og smartere og roligere end når du popolzuetes dem et halvt år, tortureret konstant klatring på internettet eller permanent installation-fjern programmer? Det hele kommer fra det faktum, at over tid, bliver din computer registreringsdatabasen tilstoppet, bliver det besværligt og hver dag for at udføre de opgaver, den har brug for meget mere tid til at finde de rigtige oplysninger og drage fordel af det.

Så hvad er registreringsdatabasen i din computer?

Ligesom hver computer CPU og RAM - en slags enhed hjernen, og i softwaren del - har en hjerne i hvert operativsystem. Denne hjerne - Register - et databaseprogram, drivere, enheder - allerede er tilsluttet, og dem, der er periodisk forbundet, indstillingerne for installerede programmer, og selv data om filer og mapper på computeren. Kort sagt, at alle de oplysninger, der hjælper systemet fungerer stabilt, og at vide, hvad og i hvilken form skal køre.

Hvorfor computeren langsommere?

Hvad er registreringsdatabasen i en computer, kender ikke alle pc-brugere. Men konstant opdateret under hver af vores arbejde med edb-data i registreringsdatabasen, efter et stykke tid, denne information er voksende, så computeren begynder at reagere på længere boot langsommere og "bremse" desto mere. Men det skyldes, at mange brugere ikke tænke over, hvordan du fjerner programmet korrekt. De ved ikke, eller ikke ved, hvordan, og i stedet for den normale uninstaller fjerner unødvendige data, direkte til papirkurven. filmapper forsvinde, men det tyder på, at de var, deres indstillinger er i registreringsdatabasen - nu som skrald.

Fandt ud af , hvad registreringsdatabasen i din computer, og hvad det er for. Nu er det klart, at ikke kun hardwaren i computeren, men også systemet med jævne mellemrum har brug for rengøring. Kan have tillid til at gøre en specialist, men du kan eje ved at trykke på en kombination af taster "Win + R" og udfyld i vinduet "regedit". Følgende vindue vil blive opdelt i to dele. Den venstre side - strukturen i registreringsdatabasen af fem rodmappen og højre - den dataværdi. Denne enkle kombination af bogstaver gør det nemt at finde, hvor i computerens registreringsdatabase.

Hvad er et register?

Navnene på alle vigtige mapper starter med "HKEY", og specifikt taler om dens indhold:

- CLASSES_ROOT - indeholder data om alle typer af filer på din computer, og på det integrerede COM-server.

- CURRENT_USER - lagrer oplysninger om brugeren, hvis profil kører i øjeblikket.

- LOCAL_MACHINE - den mest informative mappe, der bærer database over alle drivere, programmer og indstillinger.

- USERS - der er information relevant for alle brugere af computeren.

- CURRENT_CONFIG - Denne mappe indeholder oplysninger om alle de enheder og drivere kørende.

Hvordan til at rense registreringsdatabasen op computer?

Nu, vel vidende, hvilke oplysninger der er indeholdt i mappen, kan du rydde op i registreringsdatabasen manuelt. Men glem ikke, at på denne måde kan du deaktivere Windows, så vi anbefaler at bruge særlige programmer for rengøring. I deres mange web og afgøre, hvilken det bedste er vanskelig, da nogle anbefaler "jv16 PowerTools", andre mener sådan "CCleaner". For et par år, og ved hjælp af en, og det andet, jeg anbefaler "TuneUp Hjælpeprogrammer". Det vil ikke kun hjælpe med at rydde op i registreringsdatabasen, men også strømline alle computerdata.

PS Speaking hvad der er i din computer registreringsdatabasen og hvordan man kan rense det, vi ikke nævne, at når du bruger software til at rense registreringsdatabasen ikke anbefales at installere og bruge flere på en gang. Forskellige programmer har forskellige principper for handling, kan det også føre til ukorrekt drift af systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.