Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne et monster med blyant? Overvej denne proces trin for trin

Hvis vi taler om sådan noget som Monster High, i oversættelsen ville det betyde "Monster High". Vi taler om velkendte linje af dukker, som blev skabt af Garrett Sander. Idéer billeder blev taget fra horror-film, som nu klassiske film til dato. Skaberen var i stand til at gøre alt for at interessere mange børn med deres originale og interessante legetøj.

Tegning dukker ikke bære noget kompliceret

Fans elsker disse dukker ikke kun spille med dem. På det seneste er det blevet moderne at forsøge at overføre deres billeder på papir. I denne anmeldelse, vil vi forsøge at fortælle dig hvordan man tegner en Monster High stadier.

Sådan skildre en af personerne?

Så lære at tegne en af de monstre - nemlig Houlin Vulf. Til dette formål er det nødvendigt at udføre en sekvens af handlinger.

 1. Først og fremmest, hvis du ønsker at lære at tegne et monster nødt til at skitsere konturerne af hovedet, som ved sin form vil ligne en bred frø. Det er nødvendigt at holde øje linje. Efter at have målt afstanden fra enden af en fjerdedel af den linje skal identificere centrum for et monster ansigt. Også i denne fase, vi konstatere brystet til halsen.
 2. Det er nødvendigt at ændre formen af hovedet. Det kræver en lille smule for at udvide kindben og gøre zigzag i området omkring øjnene. Med hjælp af linjerne, der er nødvendige for at markere krøller på hendes pande. Lidt til højre, og ved anvendelse af linjerne betegne den glatte hår.
 3. Det er nødvendigt at trække øjet. I denne situation, er vi nødt til at tage hensyn til, at dukkerne de skal være store. Øjenvipper bør mærkes i en lille mængde. Efter at vi går til overlæben tegning.
 4. Det er nødvendigt at afslutte de krøller. Efter det, vi går videre til at tegne de spidse ører flirtende. Så er det nødvendigt at tegne tykke øjenbryn, og øjenlåg og øjne. Det er nødvendigt at udpege plads til bunden af læben og næsen.
 5. Er forpligtet til at repræsentere hånden, tøj (vest) og slank lang hals.
 6. Tegne kæde, vedhæng og hætte.
 7. På højre side skildrer den hånd, der forsøger at reparere hendes hår. Vi bør ikke glemme den trække krølle, hvilket skulle forbedre hånden.
 8. Alle disse linjer, som vi ikke har brug for at slette. Derefter muligt at starte pulverisering det opnåede billede.

Tegn det næste tegn

Nu forsøger det samme svar i detaljer på spørgsmålet om, hvordan man tegner et monster ved navn Venus High MakFlaytrep.

 1. Den første trækker formen af ansigtet. Det skal ligne en solsikkefrø. For at forstå, hvor at placere næse og øjne, bør tegne to skærende linier. Skyldes, at fladen af den karakter er normalt portrætteret halvt drejet, trækker en lodret linje bør, målt fra afstanden fra en fjerdedel, startende fra kanten.
 2. formen af ansigtet bør præciseres. Venus er stor og ligner et hjerte. På det sted, hvor hans øjne bør være, bør du lave en lille hak. Fortsæt derefter til dorisovki øre. Bør være opmærksom på, at det skal have en ikke-standard formular. Vi går videre til næste skridt i at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man tegner et monster.
 3. Vi begynder at skildre øjet. Vi fokuserer mens på den lodrette linje. Øjnene skal være store og formet som mandler. Øjenvipper er nødt til at trække en masse, hvilket gør dem tykke. Så, med hjælp fra to slag skal bemærkes næse. Tegning læber, må vi konstatere, at de er i form, skal ligne hjertet. På samme tidspunkt som behovet for bedre at trække ørerne som muligt.
 4. Efter det, vi begynder at skabe de elever med øjet. Lidt skitserer øjenlågene, er det nødvendigt at afslutte øjenbrynene. Så vi skitsere læbe linje og plot de to punkter, der vil tjene som næseborene. Vi skal trække på øret piercing. Det samme skal gøres på læberne. Efter det, vi går videre til at trække håret.
 5. Vi går videre til næste skridt som svar på et spørgsmål om, hvordan man tegner et monster med blyant. Det bør skitsere torso og hals. På dette stadium, kan du straks trække den halskæde, som i udseende ligner en vinstok. Det er også nødvendigt at tegne konturerne af fremtiden for vesten.
 6. Docherty er nødvendig uden for vesten og ærmer og hænder.
 7. Det mangler, er at tegne en lang, lige hår, der skal børstes i enhver én retning.
 8. Alle unødvendige linjer skal fjernes. Figur at male.

Skal prøve!

Med dette har vi til din rådighed billedet af to tegn. Spørgsmålet om, hvordan man tegner en Monster High dukke, helt demonteret. Som du kan se, i færd med at trække noget kompliceret. De vigtigste ting - at gøre forsøget. Og hvis du aldrig før har oplevet nogen tegning, og derefter efter lidt øvelse kan du få to charmerende heltinder.

konklusion

Hvis du er på "udmærket" klaret denne opgave, så er det allerede nu muligt at forsøge at finde et svar på spørgsmålet om, hvordan man tegner monstre fra "Stalker". Vi håber, at denne anmeldelse har hjulpet dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.