Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Radiatorer "Raden": tekniske specifikationer og anmeldelser

Radiatorer "Raden" - en heavy-duty udstyr til opvarmning. Til dato, disse enheder er blandt de mest populære på markedet. Og det kan ikke kaldes en ulykke eller held. Efter et batteri af producenten har tjent popularitet for sin høje kvalitet og lang levetid. Disse produkter består af separate sektioner, der er indbyrdes forbundne paronitovye pakning og stål brystvorter for forbindelsen. Den indre del - en rørformet ramme, som er baseret på kulstofstål. Ved at købe dette udstyr, kan du regne med en lang levetid, som er forsynet med undtagelse af aluminium shell kontakt med vand. Producenten har skabt betingelser, der eliminerer galvanisk tæring.

Specifikationer sektion af bimetalliske radiatorer i forskellige modeller

Bimetallic radiatorer "Raden", præsenteret kommercielt snit hardware, betegnet CS 150, CS 350, CS 500 og / VC 500. Alle af dem er i stand til drift ved et tryk på 25 atmosfærer, prøvetrykket i alle tre modeller er 40 atmosfære, hvorimod tryk ved brud svarer til 90 atmosfærer. kølevæsketemperatur er heller ikke karakteriseret og var 110 ° C, er dette ikke den termiske virkning af en sektion. I det første tilfælde parameteren er 120, den anden - 135, mens der i den tredje - 185 watt.

dimensioner

Valg sådant udstyr, bør du forvente mere og det faktum, at hver model har sin egen højde. I disse udførelsesformer, disse parametre er 241, 403 og 552 mm. Afstanden mellem akserne er også anderledes og svarer til 150, 350 og 500 mm for hver model. Erhvervelse radiatorerne "Raden", som præsenteres til salg under varemærkerne CS 150, CS 350, CS 500 og / VC 500, er du nødt til at forvente en vis dybde og bredde af sektionerne. I den første model er dimensionerne 120 x 74, mens den anden og tredje - 85 x 80 mm.

Anmeldelser om funktionerne i "Raden" radiatorer

"Raden" fabrikant producerer aluminium og bimetal radiatorer. Den første af dem har en bestemt form for vertikale og horisontale overskrifter, som repræsenterer en bred ellipse. Dette giver mulighed for mindst modstand mod strømningen af vand, så varmeafgivelsen fra hver sektion er temmelig godt. Samler selv oplever ikke så høj belastning, det hjælper forlænge levetiden og øge pålideligheden.

Det andet træk af et sådant batteri er tykkelsen af væggene i de lodrette rør, denne producent denne parameter er altid større end 1,9 mm. Vi kan ikke sige, at de bimetalliske radiatorer er mindre pålidelige. Bimetal i dette tilfælde suppleres af tykvægget stål samlere. Høj kulstofstål bruges, pH-værdi på grund af dette kan variere ganske meget, han varierer fra 6 til 10,5 enheder.

yderligere fordele

En anden funktion - en to-trins farvning. Alle afsnit af det første trin behandles, de rengøres, affedtes og efter fremstilling af overfladefarvning. Hver sektion inde og dækket med et lag af maling, som beskytter materialet mod korrosion. Der er mange små ting, der tilføjer plusser til fordel for producenten, "Raden" radiatorer. Medlemmer bemærkes, at de selvcentrerende Intersection grafitpakninger tilvejebringe en fuldstændig tætning. Maling tråde er ikke oversvømmes, det er kendetegnet ved jalousi og dybde. Handyman noteret som et plus også beskyttelse ophører, efter udpakning batteri og kan installeres med det samme.

Anmeldelser af Aluminiumskølerne mærke "Raden"

Aluminium radiatorer "Raden", som vurderinger, vil hjælpe dig med at forstå, om ikke at købe en bestemt model ikke omfatter et bredt sortiment. De præsenteres for brugeren i to ændringer, en af dem er lig med centerafstanden på 350, mens den anden - 500 mm. How do brugerne siger, at prisen på en sektion af sådanne batterier varierer fra 11 til 12 $. Batterier lavet med sidetilslutning, og for en stabil drift bør fastsættes automatisk udlufter eller bløder skruen.

Forbrugerne rådes til at installere filtre eller sumpe, hvis kølevæske er rig på urenheder. Aluminium "Raden" radiatorer skal installeres i private boliger, der er opvarmet af individuelle system. Her vil du være i stand til at justere pH-værdien og tryk. Brugere, der installerede radiatorer i lejlighederne af data, noter, der står med de problemer, som udtrykkes i hyppige ændringer af tryk og negative virkninger af urenheder i vandet på produktmaterialerne. Hertil kommer, på grund af ændringen af kun én batteriet er helt ude af balance systemet og i lejligheden vil blive koldere. Det er nødvendigt at præcisere, hvordan systemet trykket er normalt.

Specifikationer radiatorer "Raden" Aluminium

Radiator "Raden" 500 - et batteri, hvor afstanden mellem akserne svarer til 500 mm. Men denne egenskab er ikke den eneste, der bør man være opmærksom, når de køber enheden. Det er vigtigt at overveje, at sådanne batterier vil fungere normalt ikke højere end pH 9, anses det som en optimal tal på 7 enheder. Driftstrykket er 16 bar, men batterierne er i stand til at modstå op til 50 atmosfærer. Denne reserve bør være nok til nødsituationer. Men hvis systemet er temmelig alvorlige hyppig trykfald, er det bedst at etablere et bimetalliske radiatorer.

Anmeldelser af bimetal batteri brand "Raden"

Du kan følge oplevelsen af mange kunder, og til at købe til dit hjem køligere "Raden". Bimetal den er baseret, vil udelukke vand fra kontakt med aluminium, fordi de særlige kendetegn ved centralvarmeanlæg er langt fra normen. Aluminium er et reaktivt metal, ved en høj pH-niveau, er den i stand til at korrodere, hvilket resulterer i lækage.

Den anden grund, hvilket indikerer nytten af bimetalliske radiator, udtrykt i deres forøget styrke. Aluminium og dets legeringer kan kaldes bløde metaller, og trykforskelle kan beskadige materialet. Desuden er nogle producenter forsøger at spare penge ved at gøre væggen af manifolden subtil. Mens hvis der anvendes stål, selv en lille tykkelse, kan det modstå trykket imponerende.

Som spidse købere stål samlere i batterierne er forbundet ved svejsning, er det lodrette rør svejses til manifolden. Men stål har lav varmeledningsevne koefficient, det derfor fusioneret aluminium til at skabe kanaltilslutningerne kanter. Resultatet kan opnås bimetalliske sektion, som har lav kemisk reaktivitet, imponerende styrke og fremragende termisk kapacitet.

I betragtning af radiatorer "Raden", kan du vælge dem fordele i forhold til mange andre selskaber produkter. Seneste undertiden afladet batteri, hvor stålet er i opretstående rør. I sådanne batterier højere varmeoverførsel, men kølemiddel i kontakt med materialet. Disse produkter kan bruges på alle netværk. Med hensyn til "Radeny", den producerer kun fuld bimetal, mens anvendelse af høj kulstofstål. Ifølge brugerne, og derfor driftstrykket af sådanne produkter er 25 atmosfærer, og garantiperioden er 25 år, og den omgivende temperatur er ækvivalent til 100 ° C. Interaksiale afstand er 150 og 500 mm. Nogle købere skubber prisen på radiatorer, hvilket er omkring $ 14, men denne omkostning er berettiget, fordi sådanne batterier er klar til at tjene endnu mere end den garanterede levetid.

Hvorfor ellers skulle vælge radiatorer mærke "Raden"

Radiatorer "Raden" gjort mere end 30 år i Italien. Ved at købe dette udstyr, kan du regne med, at det har en høj kvalitet og tilpasset til drift i Rusland. "Raden" - radiatorer, den producent, der sikrer, at produkterne er i overensstemmelse med specifikationerne varmeanlæg i de lande, hvor de er tilgængelige. For eksempel produceres til de russiske Aluminiumskølerne er i stand til at undergå trykket op til 16 bar, det tillader brug af disse batterier, selv i højhus byggeri. Hertil kommer, at de har et attraktivt design og et moderne udseende, der kan passe dem ind i det indre af lokalerne til ethvert formål. Den vigtigste fin profil med en afrundet top del giver Traumatisk.

konklusion

I dag, ganske ofte du kan høre påstande om, at Aluminiumskølerne "Raden" er ikke særlig velegnet til installation i centralvarmeanlægget. Men producenten tog sig af det. Det er en yderligere korrosionsbeskyttelse billede ved særlig behandling af legeringen, hvilket sænker zinkindholdet af materialet til et minimum. Således Aluminiumskølerne egnede til systemer, pH vandniveau der varierer fra 6.5 til 9.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.