Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Hvilken hær er Tyskland? Army Tyskland: de numeriske, udstyr, våben

Combat kapaciteter af hære forskellige lande er forskellige, og meget ofte de gemmer sig, og i medierne fortælles om en ikke-eksisterende situation. Den mest markante kraft har Tyskland, hvis hær inspirerer frygt. Men eksperter siger, at det i virkeligheden ikke er så rosenrødt, som det ser ud. Er det virkelig? Prøv at forstå.

landstyrker

Bemærk, at Bundeswehr er sammensat af en tre-gren struktur, det vil sige fra hæren, flyvevåbnet og søværnet. Som enkelte komponenter kombineret kræfter for at sikre, det blev oprettet i 2000, og sundhedsvæsenet.

Lad os starte med hæren. I Tyskland de omfatter vores fire medarbejdere det grundlæggende i multinationale NATO-organer såkaldte "hurtige udbredelse", fem operationelle grupper i hovedkvarteret for anden hær korps (græsk, spansk, tyrkisk, italiensk og fransk), fem divisioner og hjælpeudstyr og som en enhed:

 • to tank-divisioner ;
 • Motoriseret infanteridivision;
 • airmobile division;
 • Division Special Operations Forces.

Grunde tyske hær virker meget imponerende. I betragtning af ildkraft i forhold til tidligere år, viser det sig, at med den nuværende brigade nummerering 5.000 hær er meget stærkere og mere bevæbnet end nogensinde før. I moderne bekæmpe betingelser det spiller en vigtig rolle pin infanteri kamp, så antallet af divisioner stadig afhænger meget.

Der lægges vægt på fredsbevarende

Army Tyskland, i henhold til de grundlæggende dokumenter fra tysk militær konstruktion, primært fokuseret på fredsbevarende operationer på koalitionsstyrkerne og regulering af lokale konflikter, den lave grad af intensitet. Det vil sige, der er tale om en tilstand af krig landet er klar til at kæmpe alene med naturligvis svagere modstander på de operationelle, tekniske og logistiske kapaciteter.

Antallet af tyske hær er faldet markant i de senere år - vi taler om hæren: nu er det 84,450 mennesker (herunder dem, der studerer i militære skoler). Hertil kommer, siden 2011 i Tyskland afskaffede værnepligt, der er nu fuldt kontraheret og varer fra et år til 23 måneder.

Aktuelle operationer i landet i udlandet

Ifølge begyndelsen af 2015, den tyske hær er de aktuelle militære operationer på områder som:

 1. Afghanistan (900).
 2. Usbekistan (100 personer).
 3. Kosovo (763).
 4. Middelhavet (800).
 5. Somalia (241).
 6. Mali (144).
 7. Lebanon (128).
 8. Bosnien-Hercegovina (120).
 9. Sudan (10 personer).

I alle disse operationer involverede Tyskland, hvis hær er involveret hovedsageligt i ansigtet af fuldtidsansatte eller personale logistisk støtte enheder. Det er bemærkelsesværdigt, at hæren bekæmpe komponent ikke overstiger 10% af befolkningen, men generelt landet bevidst ikke involveret i de nye operationer i udlandet, især hvis du er nødt til at handle i kontakt infanteri kamp, hvor tyske soldater naturligvis svagere.

Den bevæbning af landtropper

Grunde kræfter i landet har følgende våben:

 • 1095 kampvogne;
 • 644 felt artilleri kanoner, morterer og flere raketudstyr systemer;
 • 2563 pansrede køretøjer (pansrede mandskabsvogne, 736 af dem);
 • 146 kamphelikoptere.

Denne overland udstyr tyske hær på papiret, men i virkeligheden er situationen noget anderledes. Eksperter opmærksom på, at den generelle tendens i den tyske stat hær på papiret og i virkeligheden er anderledes, og ikke godt for landet. Det viser sig, at i tilfælde af undtagelsestilstand, er det usandsynligt at modsætte stærkere magter moderne og sofistikeret udstyr og våben Tyskland.

"Leopard" - hovedtanken

Main Battle Tank Bundeswehr - er "Leopard". I begyndelsen af 2015 pansrede dele af landet er baseret på brugen af "Leopard-2" model - de er bevæbnet med 685 stykker. De resterende tanke ( "Leopard 1") efterhånden bruges til at opnå det metal, og på stedet - til undervisningsformål. Og de allerførste modeller, i henhold til landets statistik, er der kun 173, vil de blive pensioneret i 2017.

Med hensyn til de ændringer af "Leopard-2" maskiner, kravene i den moderne slagmark kun hæfter "Leopard-2A3" (deres produktion blev udført igen 1984-1985) og "Leopard-2A4" (produceret 1985-1987). Imidlertid har de seneste markforsøg vist, at den tyske hær udstyret er karakteriseret ved lave niveauer af vitalitet, men fordi i 1991 blev vedtaget af kampvogne modernisering program kaldet KWS II.

moderniserede tanke

Siden 1995, blev alle de tanke, der er blevet opgraderet, kendt som "Leopard-2A5". Deres 2015 er der omkring 470 stykker. Og de tanke, at programmet ikke er blevet solgt til tredje verdens lande. Siden 2001 har 225 blevet opgraderet flere biler, som er blevet den mest moderne og udstyrede og kaldes "Leopard-2A6". Nye modeller var udstyret med forstærkede panser tårne og mere miner beskyttet.

Tyske Panzer hær, især ændret tanken, tiltrukket sig opmærksomhed fra et nyt instrument rhl 120 / L55 - med en lang tønde, hvilket øger ildkraft af maskinen og udvider rækken af ammunition, der anvendes. Er blevet mere sofistikerede og moderne om bord elektronik, hvor et nyt system for information management. Tanken begyndte at veje 62 tons, og generelt dens specifikationer er blevet meget bedre.

Syvende Ændring "Leopard"

I 2010 har den "Leopard" blevet forbedret igen - til den syvende ændring, kaldet "Leopard 2A7 +'. Hun blev en tung overfald platform til at kæmpe i bymiljøer. Under ændringerne, vil blive forbedret Minebeskyttelsesindretning, være aftagelige sikkerhedsmoduler af forskellige projektioner af huset og tårnet vil blive installeret gitterværk skærme mod RPG, vil håndskydevåben være udstyret med et modul, som kan fjernstyres. Tyskland, hvis hær har længe været baseret på gammel teknologi, planlagt til at overføre til den syvende ændring i størrelsesordenen 150 kampvogne, selvom hidtil ikke er nået dette mål. Nøjagtige oplysninger om, hvor meget stadig på landets væbnede modificerede maskiner, nej, men i det offentlige rum, du kan finde oplysninger om 70-96 kampvogne. En syvende ændring hidtil kun planlagt at udvikle ...

lette pansrede køretøjer

Som en del af de lette pansrede køretøjer i landet har altid stået BMP "Marder", som var til at komme i tjeneste i 1961. I løbet af de års drift af maskinen var stort set uændret, og kun i 1979 modellen blev udsat for en modernisering, så det begyndte at udstyre launcher ATGM "Milano" på højre side af tårnet, så dukkede modifikation A2 og A3. Det menes, at den model af "Marder 1A3," ifølge graden af sikkerhedspersonale på ingen måde ringere end den populære og magtfulde tank "Leopard-1". Yderligere modifikationer af modellen var ikke, og siden 1985 i Tyskland begyndte at gennemføre udviklingsprogrammet af BMP "Marder-2." Men udvikling tog en masse tid, og den første prototype af den nye maskine blev introduceret i september 1991 og test på stedet blev afsluttet kun i 1998.

Tyske hær i 2014 i sit medlemskab i 1581, "Marder-1" alle ændringer, og der er tale om, hvad man erstatte denne maskine kommer BMP "Puma", hvor arbejdet allerede er afsluttet i de senere år. Det anslås, at i begyndelsen af 2016, bør den genopbygge landets bevæbnede. Men i virkeligheden viser det sig, at så længe der ikke ændringer "Puma" i den tyske arsenal der. Det viser sig, at de vigtigste midler til at sikre mobilitet infanteri og dens brand dækning, - biler og hjul typer pansrede køretøjer. Tallene viser, at af de lette pansrede køretøjer i hæren af landet virkelig velegnet til brug af en tysk pansrede kampvogne i mængden på 1 135 pansrede mandskabsvogne, hvoraf kun 779 er velegnet til brug i kamp, mens "Wiesel" er mere hensigtsmæssigt ikke at transportere personel og for intelligens.

moderne artilleri

Den engang formidable tyske artilleri har undergået mange ændringer, og det første, de sætter i reduktioner store. Ligesom USA, Tyskland, hvis hær har brug for moderne og avancerede instrumenter, begyndte det at skabe de nyeste og teknologisk avancerede våbensystemer, som ville tillade hæren at have stor ildkraft selv ved at reducere antallet af stykker udstyr. Tyskerne havde opfundet en unik pistol PzH2000, som ydes en observation dækker standard shell mål i en afstand af 30 km. Sats var tre skud for kun 9.2 med standarden bliver 10, 8 shots - til 51,4 sekunder ved 60 normen. De særlige kendetegn for pistolen indbefatter de følgende:

 1. Rekorden for den skudhastighed.
 2. Høj og pålidelig beskyttelse af besætningen og militært udstyr på grund af booking en stål tårn og en selvkørende krop.
 3. Den optimale tykkelse af panser - en garanti for, at besætningen bliver sikkert beskyttet mod håndvåben kaliber op til 14,5 mm, store fragmenter af skaller.
 4. Ved hjælp af en pistol er hensigtsmæssigt direkte på slagmarken.

ACS er den bedste i verden, så vi har fundet svaret på spørgsmålet om, hvad hæren i Tyskland, den mest pålidelige og kraftfulde. Men sådant udstyr i landet lidt mindre end 200 stykker.

En anden billig værktøj af den tyske hær - selvkørende mørtel: M113A1G PZM (120 mm) og 100 MLR'er MLR'er. Disse værktøjer har følgende tekniske egenskaber:

 • skydebane - fra 2 km til 40 km;
 • læsionsareal i én slurk - op til 25.000 kvadratmeter. m;
 • udstyret med mange typer af ammunition, herunder klynge.

Army luftfart Bundeswehr

Tysk Army Aviation Planen består af 38 kamphelikoptere "Tiger", angribe helikoptere 118 In-105, 93 tunge transporthelikoptere CH-53g 93 MP UH-1D, EU 39-77 135 og NH-90. landets luftvåben Management giver en central administration og den operationelle kommando i Köln. Operative Kommando omfatter tre luft divisioner, men deres træningsenheder i landet ikke. Kadetterne er uddannet i USA på deres egne tekniske grundlag.

Det vigtigste slående kraft af det tyske fly baseret på jagerbomber "Typhoon" - på dette tidspunkt i landets arsenal af omkring 100 stykker. Da stød kan påføres bombefly "Tornado" (de er baseret på den tyske 144 stykker) for sidste ændring. Eksperter forudser, at disse maskiner er i stand til at være i tjeneste i de næste 8-10 år. Antallet af tyske hær reduceres gradvist, og der observeres den samme tendens med hensyn til dens udstyr. Således i Luftwaffe arsenal er der stadig gamle jagerbombere "Phantom-2", "Tornado", selv om de skal afskrives længe siden.

Landets lufttransport flere A-319, A-340, men eksperter siger, at disse muligheder ikke er nok til at opfylde de krav, der stilles. Det vil sige, en given mængde udstyr er ikke nok, selv for landing af en luftbåren brigade og sit udbud for at sikre mindst en måned, med forbehold af aktive fjendtligheder. der er 18 batterier "Patriot" i jorden luftforsvar.

tyske flåde

Russiske hær (og Tyskland også) det har længe været anset for at være meget kraftig, men tyskerne er gradvist taber terræn, holder føringen kun i visse sektorer. Så søværnet Tyskland - er de mest avancerede i form af udstyr og balance. Men før det ikke står over for store udfordringer, og værktøjer til rådighed i arsenal nok til at forsvare kysterne, og hjælpe allierede. På dette tidspunkt Bundesmarine hjælpe med intelligens og kontrol af Østersøen.

I en sådan situation er det overraskende, men i Tyskland - en kraftfuld og avanceret skibsbygningsindustri, der producerer næsten det bedste i verden Naval bevæbning - ubåde, der opererer på dieselolie i første omgang. Disse modeller er aktivt købt af Indien, Grækenland, Tyrkiet, Sydkorea, Venezuela. Samtidig Tysklands egen flåde af meget få. Antallet af tyske hær i form af flåder - det er bare en 4 PL 212 Type 13 fregatter af forskellige typer - fra gamle til moderne, er ved at bygge to både.

Moderne fregat "Sachsen"

Som vi har sagt, skibsbygningsindustrien er ganske stærk i landet. Og det fremgår for eksempel opførelse af en ny type fregat "Sachsen". Dette projekt indebærer opførelse af destroyere, som ser og design er en platform for søværnets våben. Det er i øvrigt dukkede op i Tyskland i den nærmeste fremtid. De karakteristiske træk ved denne teknologi omfatter følgende:

 1. Skibet er udstyret med et universelt pistol 127 mm, to helikoptere, et par blokke RIM-116 og 27 mm.
 2. Udstyr vil blive suppleret med regelmæssige RCC "harpun".
 3. fregat oprustning kontrol vil blive udført særlige automatiseret kommando- og kontrolsystem, der består af computer arbejdsstationer 17, 11 med et interface modul, to store informationsskærme, satellitkommunikation konsol og to arbejdsstationer.

Den vigtigste bevæbning er stadig ukendt, men vi ønsker at tro, at udstyret vil være en alvorlig og fortjener opmærksomhed. I Bundesmarine tiltrak også opmærksomhed korvetter, missil både, minestrygere, og der er 8 antiluftskyts Naval luftfart. Ifølge eksperter, hvis den planlagte teknologi vil blive gennemført i virkeligheden, fregatten vil blive udstyret med systemer, der vil være i stand til at spore, umiddelbart før de 1000 mål.

Den mest magtfulde våben af den tyske hær

Det menes, at den mest optimale i forhold til kampberedskab af hæren i Tyskland er en del af en fælles kraft meget hurtig reaktion af NATO. Møde Bundeswehr Kommando blev afholdt i 2014 for at drøfte den aktuelle situation i materielle og tekniske basis af hæren. Register over de mest magtfulde våben var baseret på militært udstyr. Specifik henvisning blev gjort pansrede køretøjer, helikoptere, infanteri kampvogne og pansrede mandskabsvogne. I dette tilfælde, på mødet blev det bemærket, at næsten al den gammeldags våben i alvorlige behov for reparation, og nogle gange afskrive. Efter mødet, blev det klart, at Bundeswehr i øjeblikket ikke kan løse problemet krupnomashtabnyh på det militære område. Staten hæren er sådan, at særskilt brigade af hæren Tyskland kan bruges til at hjælpe andre lande, og derefter til hvor militær konflikt er ikke den højeste intensitet.

Fra håndvåben tyske hær rifler skiller sig ud, herunder snigskytte, maskingeværer, pistoler, protivotaknvyoe missilsystemer, raketdrevne granater.

Titlen på den tyske hær

Insignia tyske hær afhænge af rækker dem i dette land tre - officerer, underofficerer og menige.

Rækken af officerer er opdelt i generaler, senior og junior officerer.

Underofficerer er opdelt i underofficerer med en skulderrem eller uden sværdbælte.

Alle forskelle mærkbare i ensartede revers, hatte og ærmer, som er lavet på forskellige måder - i overensstemmelse med titlen. Desuden skulderstropperne er væsentligt forskellige fra dem, der anvendes under Anden Verdenskrig.

Billeder Army i Tyskland viser, at foran os magt og moderne udstyr. Eksperter siger også, at bevæbningen af landet ikke oplever de bedste tider. Men hvis det er nødvendigt, vil Tyskland være i stand til at mobilisere og til at klare fjenden, men ikke så let som det burde være, i virkeligheden.

I slutningen af artiklen, et par ord om De Forenede Forces velfærds- og sundhedsydelser. Den første ledes af en inspektør med rang af vice generalinspektør af Bundeswehr, og dens opgave - forvaltning, vedligeholdelse og uddannelse af soldater. Under agentur inspektør sundhedsydelser er omkring 23 000 mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.