HjemlighedGør det selv

I køkkenet med hænderne - de grundlæggende regler

Mange med stor entusiasme i at se på møbler butikker versioner af dyre sæt til køkkenet. Ofte folk kun drømmer om dem. Selvfølgelig er det muligt at akkumulere den nødvendige taske eller købe møbler på kredit. Men der er en anden måde - at gøre køkkenet med hænderne. Ja, det vil være nødvendigt at bruge lidt tid og ikke kan gøre uden vrøvl, men slutresultatet er en lav pris og enestående præstation af køkkenmøbler.

Den første etape - oprettelsen af projektet. Kompetent og korrekt placering af møbler i rummet vil give maksimal komfort og funktionalitet i køkkenet. Når du opretter et projekt er nødvendigt at overveje den fremtidige placering emhætter, komfurer, køleskabe, mikrobølgeovn (ovn), vask, etc. Man bør være opmærksom på et hjørne køkken, som gør det muligt hensigtsmæssigt at anvende gulvplads. Projektet er køkkenet, kan du oprette din egen, for eksempel findes på internettet du kunne lide option med klar tegninger. Og du kan også kontakte designeren salon, hvor størrelsen på dit værelse klogt vil skabe et projekt, vælge en stil og farvesammensætning.

Det næste skridt er at skabe en tegning af køkkenelementer. På trods af den brede vifte af stilarter, fastsætte en fælles struktur, der består af enkle komponenter. Denne sag og facaderne, der giver ham udseendet. Oprettelse af en køkken med hænderne, er det først nødvendigt at beregne antallet og størrelsen af bygninger. Hvis du har et lille køkken, så vil det være bedre at placere møblerne langs væggene. Skabe tegning, bør styres standarddimensioner, såsom kroppen højde (lav) - 850 mm, basen højde - 100 mm. Højde af øvre skaller kan være forskellige, men det er standard 720 og 960 mm. Bordpladen har en standard bredde på 600 mm og en dybde på overskabe - 300 mm.

Det vil forstås, at dybden af den nedre kabinet skal være mindre end bredden af bordpladen. Bliver det muligt at skabe forreste visir (50 mm), og det bageste rum nødvendigt for rør (100 mm). Facader er dimensioneret i intervaller på 100 mm, som starter med 300 mm. Ved husets bredde, og toppen og bunden kan nå op til 800 mm. De vigtigste ting - husk på, at skabe et køkken hjørne, er alle beregninger udføres fra hjørnet.

Når tegningen er færdig, skal du skrive ned alle dimensioner af de strukturelle dele, og efter grundig inspektion kan bestilles i deres produktion. Mens vil gøre dele skal købes i møbler tilbehør butik, ofte det er solgt, og i produktionen af savning materiale.

Efter modtagelsen af alle detaljer er at indsamle køkken med sine hænder. Som regel samlingen starter med en lavere modul. Hvis du har et køkken hjørne design, bør du starte med et hjørne kabinetter. Efter samling af alle moduler og udstille dem på samme niveau, er de bundet sammen med skruer, og først derefter kan du indstille bordpladen, som også er fastgjort med skruer. Installere overskabe udføres ved hjælp af specielle vægbeslag. Og det sidste punkt er den hardware installation og placering af apparater.

Vi kan sige, at køkkenet er lavet med deres egne hænder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.