HjemlighedGør det selv

Goggle svejser - steampunk egne hænder

menneskeliv er kedeligt og uinteressant uden hobbyer. Nogen med at arbejde i en fart på din favorit dans klasser, kan man ikke forestille sig et frit øjeblik uden en bog i hænderne. Nogle vidunderlig overraskelse af indfødte produkter af tråden, træ, plast eller metal, anden bemærkelsesværdig ikke kun synge i brusebadet, og nogle entusiastisk nedsænket i en verden af historie. Disse klasser er distraheret fra den daglige stress og jag, lindre spændinger og stress, giver fred og genoprette strømmen. Det menes, at jo mere en person har en hobby, jo mere den er udviklet, og at det er en succes. Det er dog ikke nødvendigt, og sprøjtes. Der er mennesker, hvis hengivenhed ivrige efter at omfavne den grænseløse. Alle deres liv uden for arbejdet er koncentreret i den samme verden - den fiktive, men interessant og vanedannende. Name it - steampunk. Med deres hænder, tanker og værker skabt det-science fiction-forfattere. Hvad er de funktioner og dens historie?

grumme par

Fra engelsk første del af navnet er oversat "par", den anden - "dyster". Nå, stilen er i overensstemmelse med sit navn. Steampunk dukkede op i firserne i forrige århundrede. Hans far blev Kevin Dzheter, en forfatter, inspireret, dog, og andre værker. Men honorære bedsteforældre steampunk betragtet Gerbert Uells og Zhyul Vern. Hvad er Steampunk? Deres egne hænder til at skabe en alternativ version af udviklingen af civilisation. Det er en verden, hvor dampmaskiner har vundet, og elektriciteten er på et ret lavt niveau af udvikling. Handlinger af eventuelle værker, der finder sted i atmosfæren i det viktorianske England. Aeroflot luftskibe, støj af kedlerne i de mystiske og skræmmende områder, giganterne i tanke i industrielt design, smog fra fabrikker, aviser og butikker, arbejdere og gale videnskabsmænd - alt det virkelig fanger og bringer os tilbage til barndommen til vores foretrukne science fiction-romaner, men steampunk - en syntese af retro futurisme og uforsvarlig. Og hvad med de mekaniske monstre og alle former for computere, fylde dem - kunstig intelligens ... damp. Clockwork insekter af tandhjul, en mand med en cylinder i aften kjole og med en stok, kvinder i korsetter og krinoliner - hvad kunne være mere romantisk? Messing, kobber og par - og intet mere er påkrævet steampunk. Med sine hænder (for begyndere er også tilgængelige, hvis de "rigtige" hænder), mange fans af genren gør fantastiske ting. Style har fundet en anvendelse ikke kun i litteraturen, men også i musik, fotografi, maleri, mode design, værelser og møbler. Og populær suppe til steampunk.

Hvad kan der gøres fra steampunk stil med sine egne hænder?

Det er en ganske populær stil i designet af ikke blot det personlige rum, men også hele hjem. Som regel før lys op ideen om at skabe noget, stimpankovskogo eget folk genlæst spændende bøger og beundre artami samme fans. Der er en masse fan fiktion - i almindelighed, fans er ikke utilfredse. I sidste ende, vil hver hengiven ønsker at have mindst en fin lille nipsting a la steampunk. Med hænderne fra hinanden, lodde, samle og rode med en virkelig fine arbejde - ikke alle vil have tålmodighed og dygtighed. Der er specialbutikker, for det meste arbejder i Internet miljø. Der, du rådgive produktet til din smag: fra retter til mobiltelefoner. Hertil kommer, ofte kan du konsultere med fans som dig. Og hvis ønsket om at gøre noget eksklusivt for, at svaret på spørgsmålet: "Hvordan man laver en Steampunk deres egne hænder" - du finder blogs, fora, og i denne artikel. Og du kan komme op med et design og mig selv. De mest populære ting - briller Goglev og lidt nipsgenstande af forskellige mekaniske detalek.

Hvilke materialer anvendes stil med steampunk?

mange øje glædeligt objekter kan laves med dine egne hænder. Den største forening med mekanismerne for mange af os - gear. Så de Circuits af forskellige størrelser og former fundet bred anvendelse i stil. De kan dekorere små objekter eller gøre stilfuldt tilbehør. Resten af delene er også nyttig - indtil skiven, hvorfra kunstnere gør kimære vinger af en guldsmed. Små pærer er meget, meget godt se ud som et organ for edderkopper. Wire - denne universelle link. Eksperimentér også med huden. Husk, det vigtige og farven - så venligst dåser med guld eller kobber skinnende lak, hård klud, håndklæder eller sandpapir for at give effekten af alderen sine produkter.

Goggles - Goggle

Så det bedste, hvad der kan gøres i stil med Steampunk med deres hænder - point. Goggle kan bestilles fra skibsføreren, men en hjemmelavet version til sikker vil du gerne mere. Tag som grundlag svejseren briller. Lad glasset (den tungere og rundere - jo bedre) og en strop til linser. Metalramme forarbejdet med maling. Det lægger også med ledning et par glas af en anden farve, såsom mørk rød eller blå - for at se på formørkelsen. Glem ikke om gear: på læderrem sy rundt i kanten af opførelsen af flere stykker. med pile instrumenter også komme i handy, hvis vedhæfte peger på en bowlerhat, så kan vi give udfoldelse for fantasi og er en lille målestok på siden af felterne. Generelt er sådanne briller bruges oftest i forbindelse med hatte, så du kan tænke på hele pakken. Det kan synes meget mærkeligt at denne stil - men det er skønheden i det.

Og hvis du sigter et slag ved noget mere?

Hvis du tilpasse sig de snørebånd for læderhandsker og efterlade en falanks, tilføjer metalliske elementer eller noget i den ånd af Steampunk som timer, kan du få en god tilbehør. Hæng på kontoret af modeller for luftskibe, og vælg lampen i stil med steampunk: metal spike og bizarre former. Alvorlige videnskabelige værker er spækket med modeller af forskellige mekanismer. Pynt væggene paropankovskimi by- synspunkter og portrætter af videnskabsmænd. Suit og tegninger mærkelige mekanismer.

Steampunk - en fantastisk verden, at vi er i stand til at lave en realitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.