HjemlighedGør det selv

Sådan skærpe knive

Køkken spiller en stor rolle i alles liv. Som man siger: en mand, at han er, så madlavning på din favorit køkken bør absolut være sjovt. Enhver husmor ved, at nøglen til en velforberedt retter er dens rette skæring, hvorefter produktet vil have en anstændig visning, men ligner ikke noget rod. Derfor skal køkkenet altid være til stede kniv med en skarp kniv, der er direkte relateret til, hvordan man korrekt skærpe knive.

Før du lærer at skærpe knive, det er nødvendigt at have oplysninger om, hvad knive ikke kræver skarphed. For sådan køkken redskaber omfatter primært knive med en særlig belægning, som påføres den skærende del. Materialet af belægningen er en heavy-duty, og takket være ham, der er en selvskærpende klinge på et tidspunkt, hvor det er noget snit. Således er denne form for kniv på kun slibning såret, fordi i processen kan miste sin hårdmetal lag. Også, knivene ikke kræver skarphed, er modeller med keramisk klinge. De har aldrig tupyatsya og hårdhed er praktisk taget de bedste. Ganske populære i dag stål kniv med en kant i form af små fed. De er lavet af meget hårdt stål, som i høj grad komplicerer deres skarphed.

Lær at skærpe en kniv er ikke svært. Først og fremmest, er du nødt til at erhverve de nødvendige tilpasninger. De kommer i to varianter: til opretning og slibning. Anordninger beregnet til opretning vinger, består ofte af flere diske fremstillet af keramik eller stål, som er delvist indlejret i hinanden. Således er et blad, der er indsat i åbningen mellem skiverne, den maksimale accepterer sande vinkel. Fordelen ved disse enheder er, at de er sikre og deres anvendelse er ikke forpligtet til at besidde særlige kvalifikationer. Også, når korrigere en kniv kan ikke undvære den såkaldte mussat. Dette stål eller keramisk stang, der ligner en rundfil med den aksiale retning riller.

Ligegyldigt hvor meget korrigerer kniven, vil tiden komme, hvor det vil være nødvendigt skarphed. I denne situation, er det simpelthen umuligt at undvære en hvæssesten, fordi det er det vigtigste redskab til at bringe kniven i den rigtige tilstand. Disse enheder, afhængigt af graden af nøjagtighed klassificeret i grov, medium og fine sten. Førstnævnte har en stor kornstørrelse, som er let synlige. Disse stænger er fremragende værktøjer til tilbagelevering af jorden off vinkel i den korrekte tilstand, samt omforme bladet. Slibesten med medium korn, som regel kun bruges til at gendanne kanten. Tynde stænger består ofte af korund eller aluminiumoxid. Disse værktøjer bruges til efterbehandling efterbehandling vinger, og er ofte brugt til opretning. Når du vælger en bar er altid nødvendigt at huske, at jo større størrelse, jo lettere vil det være så at bruge det. Nogle gange, i fravær af eventuelle slibesten der er behov for at skærpe kniven. I dette tilfælde kan du sætte til at bruge sandpapir, men kun hvis det er vandtæt. Før arbejdet påbegyndes godt styrke det på en hård flad overflade.

Før hvordan til at skærpe knive, de har brug for at forberede sig til forsøget. For at gøre dette, bør emnet rengøres grundigt og tørres grundigt. Køkkenknive fuldt ud muligt at slibe bruge en mellemlang grus sten. Realiseringen af et fremad banebrydende, flytte det fra håndtaget til spidsen, sørg for at det er nødvendigt at holde sig til en konstant vinkel. Nogle eksperter, anbefale, hvordan til at skærpe knive, tyder på, at hver part bør behandles særskilt. Andre har imidlertid rådes til skiftevis skærpe begge sider.

Desværre, viden om, hvordan man korrekt skærpe knive, lidt. Det bør også hele tiden at forbedre deres færdigheder. Mange mennesker ved, hvordan til at skærpe knive bar kun i teorien, men når sæt til arbejde, begynder de at handle helt forkert. I dette tilfælde er det bedst at konsultere en professionel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.