HjemlighedGør det selv

Reparation af motorsave "Partner 350" med sine egne hænder. Fejl og retsmidler

Saw "Partner 350" har anstændige magt og meget let at bruge. Imidlertid er svinghjulet i denne model til kontinuerlig drift ikke beregnet. Hvis motoren overophedning kan være anderledes fordeling. For at gøre reparationer selv, skal du kende savenheden "350 Partner".

problemer starter

Starter ofte mislykkes. I dette tilfælde de reparation kædesave skal "Partner 350" med sine egne hænder begynde med følgende: hvorefter overdelen, som ligger ved siden af gearkassen. Starter ved saven leveres i nærheden af motoren. At se dette emne, først fjerne luftventilen.

Dernæst skal du afbryde karburatoren. Starter i denne model er forbundet til gasspjældet. For at adskille dem, skal du bruge en skruetrækker. Hvis starteren ses Nagar, ville denne detalje skulle udskiftes helt. I dette tilfælde, det sætter en almindelig modifikation, og finde det i butikken vil ikke være svært. Men de bedste reservedele til motorsav "Partner 350" købt i specialbutikker. Efter udskiftning starteren vil kun re-fastgør gashåndtaget og sætte karburatoren dækning.

Svinghjulet virker ikke

Svinghjul i pausen oplevede ret sjældne. Oftest dette sker på grund af overophedning af motoren. I dette tilfælde, reparation kædesave "Partner 350" med hænderne nødt til at starte med at fjerne det beskyttende dæksel. Efter dette, først og fremmest undersøgte motoren. I nogle tilfælde kan dækket blæse. Hvis der ikke er mørkfarvning, så du kan vride svinghjulet med det samme.

For at gøre det nemmere at få det, skal du først afbryde håndsving. Det er placeret direkte over hjulet. For at gøre dette, skal du bruge en stjerneskruetrækker. Efter dette, kan svinghjulet let skrues af panelet. Særlig omhu skal undersøge hans hoved. Hvis det er forvrænget, så svinghjulet skal udskiftes. I dette tilfælde er det nødvendigt at gemme for at fortælle den nøjagtige diameter af hovedet.

tromle reparation

Skader på ram i saven er ledsaget af en høj lyd, når den tændes. I dette tilfælde, reparation kædesave "Partner 350" med hænderne nødt til at starte først med inspektion af brændstofsystemet. Problemet kan ligge i svigt i karburatoren. I nogle tilfælde tromlen tager ud på grund af krumtappen, som kommer ud af rillerne. For at undersøge det, du har brug for at åbne låget. Endvidere er droslen fjernet og kontrolleret brændstofsystemet.

Alle rør skal forbindes. Efter dette, inspicere krumtap, som er placeret over karburatoren. Hvis han fløj rillerne, er det muligt at rette sig selv. Men hvis det er alvorligt deformeret, vil det have, skal udskiftes. Drum i denne sav er beliggende nær chokeren. Når det slår på ærmet, er dens vagt ring beskadiget. Hvis det er helt gnides, så tromlen bliver nødt til at ændre sig fuldstændigt. I dette tilfælde, skal du kende etiketten. Installationen af tromlen er ganske enkel, og selv kan håndtere installationen. I dette tilfælde er det kun vigtigt ikke at beskadige brændstofsystemet under reparation.

Udskiftning krumtapmekanismen

Crank mekanisme er temmelig kompliceret motorsav "Partner 350". Fejl det er ofte ledsaget af en kraftig motor arbejde. Det skal også bemærkes, at i tilfælde af brud stangmekanisme ofte strækker sig ned karburatoren. I dette tilfælde, at reparation kædesave "Partner 350" med sine hænder bedre start med en rundtur i tændingsmodulet. Også nødt til at teste koblingen helt. Især bør opmærksomheden være state of the centrifugal kobling.

For at se det, skal du fjerne det øverste låg. Direkte kobling i denne model det er placeret i nærheden af karburatoren. For at komme til centrifugalkobling i Pila, fjernet svinghjulet. Yderligere fritliggende hoved karburatoren. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at beskadige brændstofsystemet. Centrifugalkobling er monteret på boltene. Afbryd denne post kan bruge nøglen. Hvis revner ses under cylinderen, så koblingen må ændre. Men nogle eksperter rådgive ikke at haste dette. Hvis revner lavvandet, kan du prøve en lille smule til at slibe væk fra overfladen med en fil.

tilstoppet udluftning

Udluftning i den præsenterede model tilstopning ved brug af brændstof af dårlig kvalitet. I en sådan situation stemplet motorsav reparation "Partner 350" skal begynde med en rundvisning på karburatoren. For at se det, er det nødvendigt at fjerne det øverste dæksel. Yderligere snoet tænding modul. Efter dette, er det vigtigt at straks afbryde håndsvinget. I dette tilfælde bliver du nødt til at bruge tasterne. Det næste skridt er frakoblet tromle.

Lige bag ham er en karburator. Skyd det ikke er nødvendigt for inspektionen. Først kontrollerer det gashåndtaget. I nogle tilfælde kan problemet ligge i det. Hvis gashåndtaget for at kigge ud på bussen. Når den er beskadiget, dens sider lidt skudt ned. Også en revne kan forekomme i den centrale del af dækket. Hvis elementet er deformeret, vil det skal udskiftes. Reservedele til motorsav "Partner 350" for at få bedre i specialiserede værksteder. Uafhængigt sætte dækket på karburatoren er vanskelig. I en sådan situation bedre at se en specialist.

Rengøring af karburator

"Partner 350" til brændstoffet er meget krævende motorsav. karburatoren reparation udføres, når dyserne er rene. I dette tilfælde bør alle de interne mekanismer undersøges. Når der er en brændstof lækage, bør de forblive et spor. Hvis slangerne alle rigtige, er du nødt til at undersøge direkte karburatoren. For at gøre dette, først og fremmest cylinderen er fjernet. Endvidere er det vigtigt at fjerne den krumtap som støder op til koblingen.

Du vil være i stand til at se på karburatoren. Den består af den nederste blok og den øverste del med tændingssystemet. For at vende side skal bruge tasterne. Efter frakobling karburatoren er nødvendigt at undersøge dens fundament. Hvis det ikke er deformeret, er problemet i tændingssystemet. Især kan kontakterne brænde ud. Særskilt, de desværre ikke udskiftes. I dette tilfælde er det nødvendigt at købe en ny karburator. Installer det vil være ganske let.

Problemer med kæde

særlig fælde anvendes til at styre kæden, som har en motorsav "Partner 350". Fejl af denne type er resultatet af forkert betjening af enheden. Som et resultat kan kredsløbet efter nogen tid synke. I denne situation, så reparationer bør starte med en tur til stjerner. Det ligger i nærheden af håndtaget. Skyd det i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Hvis kædehjulstænderne ikke er deformeret, kan du bare prøve at smøre med deres motorolie.

Dernæst er det vigtigt at inspicere fælden. Enheden er ganske enkel, og det er et sæt ruller. Når fangeren mislykkes, bliver de slået ud af kæden. Selvstændigt rette dem umuligt. Den eneste mulighed er at sætte en ny fælde. For at gøre dette, skal du bruge en skruetrækker. Fastsættelse den foretages på de tre møtrikker. Ved montering af catcher skal bemærkes, at rullerne er placeret i toppen og er nødt til at være i nærheden af kæden.

Reparation gasspjæld

Hvis motorsav "Partner 350" starter ikke, at problemet er i gashåndtaget. I denne model er det forbundet direkte til koblingen. Hvornår er en stor belastning på motoren, betyder det ikke stå op og brast. I denne situation, så reparationer skal begynde med koblingen inspektion. For at komme til det, bliver du nødt til at skrue låget model. Herefter vil kun nødt til at fjerne kranken.

Du kan derefter se koblingen og gas. I nogle tilfælde, han flyver ud af klippet. I en sådan situation er det ikke nødvendigt at købe noget. Men hvis der var en pause, en ny gasspjæld kræves for at reparere saven. For at installere det, er det vigtigt først og fremmest løsne klemmen. Han indspillede kun én bolt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.