HjemlighedGør det selv

Automatisk slag center med hænderne: princippet om drift og enheden

I arbejdet med metallet master er ofte nødvendigt at bore et hul. Under denne procedure boret ofte glider til siden, således at der skabes stor gene. Du kan forhindre dette ved at bruge værktøjer som en automatisk kørner.

standard

Normal patrice er en VVS værktøj, udformet som håndtag udstyret med en stang, som anvendes til fremstilling af særligt værktøj stål. Problemet er slag under en metaloverflade for at gøre små huller i det efterfølgende borspidsen indsættes til manuel eller elektrisk boremaskine. Især for borspidsen er udstyret med en konisk dorn skarphed. Håndtaget enheden er udstyret med specielle indhak. De forhindrer glider hænderne, mens du arbejder med instrumentet. Feedback fra forbrugerne, manglen på den sædvanlige nakernivatelya er, at de er nødt til at arbejde med begge hænder (en til at holde hammeren, og den anden - en punch).

De, der ønsker at frigøre den ene hånd, og mens arbejder på at gøre et minimum af indsats, anbefales det at bruge en automatisk kørner. Det kan være mekanisk, elektrisk og fjeder.

fjeder dorn

Mekanisk eller fjeder midterstempel kan betjenes med én hånd. Dette værktøj fungerer ved at komprimere en tæt og selv-udgivelse en speciel fjeder.

Inde i værktøjslegemet indeholder en deling udløsningsmekanisme, som har en indvirkning på slagstiften og arbejdsdelen nakernivatelya. Tilspidsede stilk udfører nakernivanie ved anvendelse af blive ramt af slagstiften. Han begynder at bevæge sig efter foråret frispænding.

Fordele værktøj

At dømme efter de anmeldelser af ejerne af sådanne produkter, forår automatisk kørner har følgende fordele:

 • Markeringen sker ved den ene hånd: en percussion instrument ikke finder anvendelse.
 • Føreren bliver muligt at styre den kraft af indvirkningen på kegleformede kerne metaloverflade. Denne funktion, som har en automatisk mekanisk hulning, tillader nem forarbejdning bløde og skøre materialer uden at risikere beskadigelse dem: samme dybde - kendetegnende for alle de huller dannet som dette værktøj.
 • mærkning procedure mekanisk midterstempel sammenlignet med standard er meget hurtigere.

Elektrisk automatisk slag center

Funktionsprincippet for dette værktøj er at anvende en stift og stangen, som er sat i bevægelse ikke ved menneskelig indsats, og ved indvirkning af et elektrisk kredsløb. Med hjælp af solenoiden (spole), og et magnetfelt, der dannes af en kort slagstift, blive trukket ind i værktøjslegemet, frigør slagstiften. Det, til gengæld har en indvirkning på stangen. Som det fremgår af de mange anmeldelser af forbrugere ved hjælp af en sådan automatisk kørner, kan du på et minut at gøre mindst halvtreds huller. Som bemærket af brugere, el-kerner er sjældne. Dette forklares ved det faktum, at disse værktøjer er forældet design.

Hvor kan jeg købe enheden?

Erhverve en punch af en dåse type VVS butikker. Værktøjet sælges også i dele af manualen og elektrisk. Kerner er cylindriske i form og let at se på hylderne. Før du køber dette værktøj, anbefales det at være opmærksom på det materiale, den er lavet, og hvem der er producenten. Hvis på den centrale krop, er der ingen markeringer, erfarne mestre anbefale køb af dette instrument til at afstå.

Den tyske producent

Virksomheden producerer Rennsteig crimp-tang til presning kontakter og slagtøjsinstrumenter. Mejsler, mejsler, spar, og knockout slag, fremstillet af dette selskab, der kombinerer den høje tyske kvalitet.

Brug af den automatiske dorn Rennsteig, kan du nemt sætte et mærke på den markerede linje. For at gøre dette, skal værktøjet være installeret på det ønskede sted, og klik på hætten. Kører slag selv, uden brug af slagtøjsinstrumenter.

karakteristika

Tysk Rennsteig produkt er en automatisk punch, hvilken anordning består af følgende elementer:

 • Et organ lavet af meget høj kvalitet værktøjsstål. Det har en nikkelbelægning.
 • Udskiftelig hærdet spids. Dens længde er 1,25 cm.
 • Drummer. Dens diameter - 0,14 cm.

Også en punch udstyret med en mekanisme til justering slagene.

Ved hjælp af dette værktøj, kan du markere som sædvanlig stål, og produkter fra enhver ikke-jernholdige metaller.

Automatisk slag center med deres egne hænder

Hvem ønsker at modtage enheden til layouts, men for at spare penge, eller bare elskere af lappeløsninger kan prøve at lave en standard kerne. Til dette formål egnet traditionel diesel injektor, nemlig dens låsende nål, der har høj hårdhed. Det kan frit kernit plast, aluminium, kobber, messing, bronze og kulstofholdigt værktøjsstål uhærdet. De, der ønsker at arbejde uden brug af hamre, bedre til at gøre kernen i en automatisk dural rør. At arbejde behov:

 • Dural rør med en diameter på 0,12 cm. Det vil være legemet af den fremtidige produkt.
 • Shock-deling mekanisme. Det er et produkt i form af en fast kegle af kulstofstål, som er ved en lille forskydning af fjederen er anbragt inden i indstillingen lukkeren.
 • Normal fjeder. Det skal placeres mellem slagstiften og proppen kerne.
 • Låget eller hætte. Den udfører funktionen af stop for udløseren fjeder, som har en indvirkning på slagstiften.
 • Pen. Det er let at skære dig selv ved hjælp af kværn eller kværne.
 • Honet tilspidset stang. Der kan være flere. I dette tilfælde, hvis det er nødvendigt, under drift kan fjernes og slibes skiftevis.

fremskridt

Det er let at lave en automatisk kerne selv, hvis du arbejder i etaper. Fra det store er forpligtet til at udføre følgende trin:

 • Producere stamceller punch. Det er ønskeligt at have en diameter på 0,4 cm og en længde på 4 cm. Den arbejdsflade skal hærdes.
 • På skaft angriber er indstillet dæmpning vaskemaskine. Efter denne operation, anses det klar til brug.
 • Forberede en udløsningsmekanisme. Til dette formål den bearbejdede del i form af en kegle indstillet i den indvendige del af fjederen. Udføre denne operation bør være sådan, at dens tynde del (0,3 cm) stykke hvilede imod tapenden. Dets længde kan være 3 cm.
 • Sæt på aftrækkeren samling ind i kroppen af det fremtidige instrument.
 • Den øvre ende af røret med hule lukket. Til dette formål, er håndsættet udstyret med et gevind, hvorpå et skruelåg.

Som følge heraf en hjemmelavet dorn skal gå frem som følger:

 • Slebet konisk stang sat til den tilsigtede site for stansning, og så skal det lægge pres.
 • Hans anden stump ende den påvirker udløsermekanismen: skubbe koniske dele installeret i foråret at slagstiften.
 • Som et resultat, stangen trykker på aftrækkeren mekanisme det er dets tilspidsede del gradvist forskydes mere og mere fra enden, indtil midten af den når angriberen. De opholder sig under indflydelse af en almindelig fjeder, og spark.

Fremstilling af produkter kan betragtes fuldført i tilfælde af, at det trykfølsomme stang på det ønskede punkt på overfladen af etiketten er dannet øjeblikkeligt. Som det fremgår af de mange anmeldelser af ejerne, hjemmelavede slag og barer bekvemt gemt i bestyrelser for skak. Der, kan hver af stangen gøres særlige sektioner fremstillet af skum.

Hjemmelavede kerner, både konventionelle og automatiske, er den ideelle løsning for dem, der kun lejlighedsvis bruge dette værktøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.