ComputereFiltyper

Sådan spiller mkv

MKV-filer - denne video. Oftest de er optaget videoer og spillefilm. For at forstå, hvad dette format end at spille MKV, hvilke programmer der er egnet til dette, og skrevet artiklen.

MKV - historien om oprindelsen og karakteristika format

MKV-filer er MMS-container Åbn et stort projekt, som kaldes Matroska video. MKV-formatet blev udviklet af russiske programmører, for at skabe konkurrence til den populære AVI video format. Navn "Matryoshka" -format var fordi, da russisk traditionelle legetøj har en lignende struktur med vedhæftede filer. Faktisk MKV er en container, der er, emballage omslutter analoge oplysninger oversat til digitalt format med et codec. Det vil sige, MKV container som arkiv, indeholder spor af video, lyd (som kan være flere), serviceinformation og undertekster.

MKV har vundet popularitet i samfundet af Anime fans. Typisk filer med forlængelsen MKV - en video i høj kvalitet. Formatet er meget let at bruge og har en masse nyttige funktioner. Såsom, for eksempel som de lydspor, der kan skiftes. Mulighed for at udsende via internettet, spole frem videoen, opdele et kapitel fil. Filformat MKV undertekster støtte og et par typer af video- og audio codecs. MKV er nemt at redigere. Let at arbejde med undertekster, som er tændt bogstaveligt "on the fly". Hvis du ikke ved, hvad de skal spille MKV, bedre at se en multimedie-afspiller, der understøtter en lang række lydformater og videofiler.

af Video-programmer

For at spille MKV format filer egnet stort antal video-afspillere. Blandt de mest populære kan nævnes programmer som Media Player Classic, Light Alloy, VLC, CyberLink PowerDVD, KMPlayer, og andre. Så spørgsmålet er, hvad de skal spille MKV, kan finde en forholdsvis simpel løsning.

Media Player Classic - en medieafspiller, der understøtter alle de mest berømte lyd- og videoformater samt billedfiler. CyberLink PowerDVD er en multimedie-afspiller er tilpasset til afspilning af en DVD-ROM-drev. Blandt de universelle medieafspiller CyberLink PowerDVD er en af de bedste. Han spiller med den samme gode kvalitet af hjemmet videoformater op til HD-film. Afspilleren er fuldt tilpasset til den nyeste teknologi og alle formater. Så det spiller Blu-ray, DVD og CD-diske. Når du vælger hvad de skal spille MKV, du kan vælge en videoafspiller og lyd Media Player Classic, som er gratis for Windows. Programmet understøtter formater som MKV, FLV (Flash-video), swf (til lagring af vektorgrafik, og video), AVI (video-format blandt de mest almindelige). VLC - er en enkel og meget brugervenlig afspiller. Det spiller lyd- og videofiler i ethvert format, herunder MKV. Der er en version af dette program under Linux operativsystem. Ud over alt det ovenstående, er der et andet program, der kan åbne filerne til MKV format. Dette Nero program. Det er et alsidigt værktøj specielt designet til at kopiere, oprette og brænde DVD og CD-diske.

Det eneste problem, der står parat til at se video, vil mangle de korrekte codecs. Behovet for disse kan forekomme, hvis din computer har de gamle spillere, uegnet til at spille MKV format. Ud af denne situation kunne være som følger: downloade til din computer for at installere codecs eller gratis spillere, der kan spille MKV og andre populære videoformater. Når du vælger de korrekte codecs til MKV format, skal du overveje, hvilke funktioner du ville kræve format. Begrænset til fil afspilning kan du installere Matroska Splitter. For at drage fordel af alle de fordele, som det format, er det nødvendigt at have et helt sæt af codecs kaldet Matroska USSR. Hvis dit mål er ikke kun at erhverve codecs til at løse problemet, end at spille MKV, men også andre formater, ville det bedste være K-Lite Codec Pack.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.