HobbyHåndarbejde

Stilfuld dekoration urtepotte

Udsmykning en urtepotte - en fantastisk måde at give en standard urtepotter udseende passer perfekt ind i ensemble af rummet. Teknikker, der skaber et originalt møbel, der er et stort udvalg. Og blandt dem er den mosaikker, decoupage og fletning ved hjælp af en sele.

Decoupage - magiske malerier

Udsmykning urtepotter i denne teknik vil give accenter i det indre af Provence stil. For det krævede en lerkrukke, servietter til decoupage på relevante emner, jord, akryl maling og fugemasse.

Implementeret dekoration følger. Pot tidligere fuldt vaskes, tørres og affedtes. Så det oshkurivayut til en glat overflade og er overlejret på den udvendige side af fugemasse til at beskytte mod vand. Når puljen er helt tørt, er det dækket med akryl maling farver valgt og igen lov til at tørre.

Samtidig skæres fra servietter ornamenter tema Provence, skitserer deres mulige placering på urtepotten. Tilberedt mønstre overlejret i decoupage teknik, hvorefter dekoration urtepotte kan betragtes som afsluttet.

Mosaic - Middelhavs æstetik

Denne indstilling er velegnet til dem, der ønsker at arrangere en marokkansk eller græsk stil potter. Urtepotter i denne teknik passer perfekt i det indre af værelserne og landskabspleje.

Så vil kræve en lerkrukke, små stykker af farvede fliser, lim for hende, svamp, plast kniv og akrylmaling.

Overfladen af potten er fremstillet på lignende måde som i Decoupage. Så er det rigeligt anvendt fliseklæber. Og det begynder direkte dekorere en urtepotte.

På det, i henhold til forud organiseret ornament, er flise stykker lagt i en lille afstand fra hinanden. Når limen endelig "få fat" med pot og dekoration elementer, kan synlige sømme male i homoseksuelle farver ved hjælp akryl maling eller lade den stå i sin naturlige form. Klar gryde belagt med lak ønske.

Det skal bemærkes, at denne teknik tillader brug af dekoration og andre elementer. For eksempel kan det være småsten, skaller, stykker glas, kunstige sten.

Rustik stil - øko-trend

Eco-design bliver stadig mere populære. Og på grund af deres tekniske fletning hjælp selen vil appellere til fans af denne form for indretning.

Så dekorere en urtepotte nøgle kræver sele, limpistoler og, selvfølgelig, den meget pot. Det skal bemærkes, at det er rimeligt at anvende som et ler som en plast prøve i denne teknik.

Først, hvor man skal begynde - er at forberede overfladen. Alt sker allerede efter ovenstående metode.

Dernæst efter grundlæggelsen tørrer på hende begynde at løse ledninger. Udgangspunktet er lavere ring pot. Med limpistol præcist faste ledninger spiralform på overfladen af potten stramt omgivende cirkler op til den øverste kant. Pot faktisk klar.

For dem, der ønsker at diversificere så urtepotte minimale design, er der en række anbefalinger. For det første, du kan i potten klar til at vedhæfte perler, tørrede blomster og blade, eller udføre broderi bånd. For det andet, kan du bruge akryl maling og anvende på toppen af den oprindelige tegning sele.

Disse tre måder at dekorere potten kan danne grundlag for en stilfuld dekoration yndlingsfarver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.