Hjem og familieGraviditet

Skal jeg bruge tsitramon under graviditeten?

Ifølge officielle data (i overensstemmelse med instruktionen) Citramonum under graviditet forbudt i brug i to trimester af graviditeten (første og tredje). I denne periode, kan det medføre nogle komplikationer for både mor og foster. Spørgsmålet er, om det er muligt tsitramon gravid overhovedet?

Tsitramon under graviditet (Første trimester) som en truslen om patologi fosterudvikling

Det første trimester af graviditeten, nemlig de første 12 uger, den kvindelige krop er en reorganisering af hormoner. Under sin indflydelse i kroppen, det er modificeret af arbejdet i indre organer. Ændring (ændring) gennemgår og blodkar, som på en særlig måde at reagere på denne ændring. De kan derefter indsnævret kraftigt, det også dramatisk ekspandere. Begge effekter forårsage en kvinde har stærke smerter i hovedet. I dette tilfælde, blodkarrene i hjernen spile, så det ligner en migræne og smerter lokaliseret i den ene halvdel af hovedet. Normalt er denne smerte er meget svært at opretholde, og derfor ønsker at drikke den sædvanlige tsitramon.

Men hvordan fungerer denne gennemprøvet værktøj? Ja selvfølgelig, det lindrer hovedpine, selv stærk, selv om det er nødvendigt at drikke mindst to tsitramona tabletter. Men tsitramon under graviditet usikkert, fordi det indeholdt aspirin forårsager defekter i det udviklende foster. Alt dette er bevist, de første 12 uger fosteret sker fanen indre organer, og aspirin kan bremse udviklingen eller forårsage en defekt i udviklingen af disse organer. Meget ofte er der sådanne konsekvenser reception tsitramona som en ganespalte eller læbe hos spædbørn.

Det er derfor, læger rådes til ikke at tage nogen medicin (lige som en sidste udvej, og at uden aspirin indhold) i de første tolv uger. Hvis du føler frygtelige smerter i hovedet, bør du straks søge lægehjælp, men på egen hånd at ty til sådan en ven til dig doctoring tsitramona og aspirin er ikke nødvendig. Mens nogle gravide kvinder stadig tage paracetamol for smerter, vel vidende, at han ikke er så slemt, som aspirin-holdige medicin. Men det er bedre at bruge Ljube medicin, især når den fødedygtige, under overvågning af en læge.

Optagelse tsitramona under graviditet (andet trimester) - om risikoen er berettiget?

Det andet trimester af graviditeten er perioden fra den 13. til 24 uger. På dette tidspunkt, kvinder føler meget bedre end i det første trimester, i det mindste i de fleste tilfælde. Men nogle gravide kvinder stadig ikke ophøre med at pine alvorlige smertende hovedpine.

Selvom officielt (ifølge manualen) tsitramon under graviditet i andet trimester er ikke kontraindiceret, men stadig ingen præcis tillid til, at ved begyndelsen af det andet trimester er overstået Opsætning af alle organer. Alle disse processer finder sted hvert kvinde individuelt. Endvidere i denne periode af graviditeten fra at modtage store præparater indeholdende aspirin kan ske præmaturitet. Så er det værd selv med officiel tilladelse i andet trimester risikovillighed tsitramon under graviditeten? Efter alt, i dag på hospitalet levere tjenester til massage hals-området, som perfekt fjerner nogle hovedpine. Også, sammen med massage tilgængelige aromaterapi. Endelig behandling med homøopatiske midler, men de gælder kun for destinationen den behandlende læge.

Optagelse tsitramona under graviditet i tredje trimester - blokeret arbejdskraft.

Tredje trimester er perioden efter 24. uge, er der øget pres på hjernen og blodcirkulationen og dette kan igen starte en smerte i hovedet på grund af mangel på næringsstoffer og ilt. Men i denne sidste periode af graviditeten modtagelse tsitramona strengt forbudt. Alt fordi en del af sammensætningen tsitramona aspirin, kan dårligt påvirke de generiske aktiviteter.

Der er ganske forståeligt spørgsmål om, hvorvidt gravide kvinder drikker tsitramon overhovedet? Af de ovenfor beskrevne forklaringer, kan vi konkludere, at det er bedre at undgå at tage denne medicin under graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.