ModeTøj

Veste fra ræv - varm, komfortable, stilfuld

Det er indlysende, at pels veste - et tegn på upåklagelig stil. Denne beklædningsgenstand skal være i enhver kvindes garderobe. Med dette udsagn er helt enig til alle kvinder, for hvem det er vigtigt at fremhæve din stil. For at opnå dette, skal du en lys og originale tøj. En af dem er uden tvivl den vesten pels ræv.

Hvad er pels veste

Som det ofte sker i mode, noget, der synes en nyhed, i virkeligheden, er godt glemt gammeldags opfindelse. Dette gælder fuldt ud for den pels vest. Dette er en "efterkommer" af tøj båret af selv primitive mennesker. De gør i de store pels skind huller til hænderne og med hjælp af sådanne ting reddet fra kulden.

Hvorfor veste så populære

Dette er en praktisk, stilfulde og komfortable kvinders garderobe element, der kan bæres i en sæson. I foråret veste fra ræv kan bæres over en tyk sweater og jeans med støvler. Om sommeren, vil de supplerer den gode lille kjole, især hvis udgang er planlagt på en kølig aften. I det sene efterår eller vinter vest rød ræv er uundværlig. Det kan sættes på en læder frakke eller jakke. Denne tilføjelse giver dig en følelse af komfort og varme, bæres med stor glæde, helt ikke begrænser bevægelse.

De attraktive veste fra ræv

Dette element af garderoben kan være lavet af forskellige former for pels. Men for nylig, især populære pels af røde ræv. Det udmærker sig ved lethed, varme, lysstyrke, blødhed og fluffiness. Desuden, hvis du tager sig af det, vil det sidste du flere sæsoner. Det er vigtigt, at disse produkter er af god værdi for den pris + kvalitet.

At vælge den rigtige model

Pelsveste er egnet til enhver kvinde. Det er vigtigt at vælge den rigtige model til dig. Farverne, stil, længde af produktet skal være i overensstemmelse med kropsform og udseende sin ejer. For eksempel er den korte model af fluffy ræve er ikke egnede til ejere af storslåede former. I dette tilfælde mere passende aflang prøve - op til midt på låret eller lidt under. veste fra ræv er derfor bedre at sy på bestilling. De vil blive skræddersyet på grundlag af de funktioner i din figur.

Den oprindelige model

I dag ræv jakker have ikke blot et klassisk traditionelle form. Der var en masse originale og usædvanlige mønstre. For eksempel kan jakken være lavet af Pavlovsky posadskih lommetørklæder, som er berømte lyse, unikke mønstre. Skåret ud af lommetørklæde basen vest, er det syet foring og beklædt med ræv pels på ærmegab, hals, langs lynlåsen og forneden. Resultatet er et lyst og oprindelige element af dametøj. Denne jakke perfekt kombinerer med monoton ridning og klassiske jeans.

Pels vest fra gamle frakker

Hvis du har en pels du ikke har slid, så er det muligt at lave en masse nyttige ting. Det er for eksempel en jakke med hætte. Du kan lave en pels til sin datter mindre eller mindre populære i dag pels vest.

Hvilke veste i det pågældende år

I denne sæson, de berømte modedesignere tilbyder fashionistas usædvanligt farvede pels: rige blomme, turkis, blå, lilla, og så videre ..

Særligt populære tonede produkter, der svinder fra lysegrå foroven til bunden af grafit produkter. Vær opmærksom på længden af modellen. Det kan være anderledes. Dette kan være ganske kort zhiletik. Høj og slank kvinder har ikke råd til en udvidet model.

Vest af ræv

Denne ekstremt smukke pels kan være meget forskellige, men altid meget effektiv. Fra det bør gøres lige snit jakker, så de ikke er komplette og ville ikke være for tung. ræveskind er ofte placeret på forskellige måder: hober sig op eller ned. I det første tilfælde vil produktet være mindre luftigt.

Veste af rød ræv

Ikke alle ved, at pels rød ræv, også er meget forskellige. Fox-borer har en lys rødlig nuance, canadisk ræv pels er særligt slående tæthed og glans top coat. Steppe ræv - rød, med en lav dækhår, sort på højderyggen ser frisk og original. Skindene kan være arrangeret på forskellige måder: vandret, lodret, diagonalt, osv ...

Vest med hætte

Meget moderne udseende af en ræv vest med hætte. Denne funktionelle tøj, der kan beskytte mod den intense kulde og vind. Sådan funktionel vest. Velegnet meget unge piger og kvinder, der ikke har problemer med figuren.

At vælge en model

Kvinder, der ikke optjenes ræv, findes ikke. Men det sker, at du ikke kan vælge den rigtige model, eller farve af et produkt. Først skal du beslutte, fra hvilken en du ønsker at købe en ræv vest: af ræv, møl, Sølv, Blå Frost. For at gøre dette, skal du nok til at bære skind af forskellige former for ræve, og det er bedre at måle det færdige produkt.

Brunetter og brune hår med brune øjne er mere egnede produkter fra ræv. Med rød, blond og brunt hår ser bedre model af den brændende eller røde ræv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.