TravelingRetninger

Pattaya: udflugter. Hvad udflugter at besøge i Pattaya?

For mange Pattaya - ikke bare en udvej destination og et paradis på jorden, hvor alle drømme til virkelighed. Folk, der har besøgt denne by, dramatisk skiftende verden, den mentalitet, livet. Pattaya gør genoverveje værdier, til at tage endnu et kig på deres eksistens. Nogen beslutter sig for at forlade sit job og starte en virksomhed her, nogen endda dråber alt og flyttede her til permanent ophold. I denne by, man føler, at han lever i nutiden. Pattaya - den evige og uendelige sommerferie atmosfære. Her ser det ud til, at man udelukkende skal leve for fornøjelsens skyld. Den anden er ikke noget sted på planeten er ikke ligefrem, så folk, der har besøgt en gang i Pattaya, vende tilbage igen og igen i denne livlige, prangende og levende by, der ligger på den østlige bred af bugten Thailand, 165 km fra hovedstaden i Thailand - Bangkok.

Pattaya - Sin City og City of Smiles

Her er alle de skjulte fantasier og tilbøjeligheder bryde ud og gennemføres. Oversat Thailand - et "frit land", og den frieste by i landet - i hvert fald Pattaya. Udflugter til interessante steder, dans indtil daggry på den berømte "street korruption" - Volkin Street badeferie under palmerne, shopping, usædvanlige mad - kan alle findes i dette hjørne af paradis. På de seværdigheder, der er et besøg værd, vil vi fortælle i artiklen.

Thailand. Pattaya. udflugter

På udflugt program bør tænke mere før du ankommer i byen. Pattaya tilbyder en række ture, kan de bestilles hos din rejsearrangør eller i nogen gade agenturer. Et turistkontor her ved hvert skridt, og priserne er meget billigere end hotel guider. "Coconut Travel", "Sasha Tour", "Travel Mango", "Dolphin Tour", "Pattaya Tour" - turen kan nemt bestilles i nogen af disse bureauer. Sightseeing tur i byen leveres normalt af rejsearrangørerne gratis. Hvis du er i Thailand for første gang, skal du sørge for at drage fordel af denne mulighed. Så hvad udflugter til at besøge i Pattaya?

River Kwai

Selvfølgelig, en tur til floden Kwai - den mest populære blandt turister tur. Her siger de: "Hvis du ikke var på Kwai, så du ikke var i Thailand." Og det er sandt. Set nogen andre steder vil ikke tillade dig at se landet i al sin uforudsigelige mangfoldighed. Turen varer to dage og ofte indeholder en historisk komponent.

1. Ayutthaya

Du betaler et besøg på den burmesiske ødelagde den gamle hovedstad i Siam - Ayutthaya, som selv i ruiner er en bedøvelse. Den antikke by på listen over World Heritage Sites af UNESCO, er en sand frilandsmuseum, hvor frodige grønne skove omgiver templerne i Khmer stil adobe. Her kan du føle energien af byen, som engang var den mest magtfulde i Sydøstasien. Men Ayutthaya - er kun en lille del af de interessante ting, som du forberede en tur til Kwai.

2. Ægte Thailand

Du vil besøge en intensiveret vandfald kaldet "Erawan" legering veste i floden, tilbringe natten i et komfortabelt hotel på vandet, foretage et køb på et flydende marked i byen Damnoeng Saduak, se hvordan de store mestre i den kongelige fabrik teak dygtigt skære indviklede mønstre. Dette er Thailand i al sin pragt! At købe udflugter i Pattaya (priser og programmer af forskellige organer varierer) angive alle dine punkter på forhånd: spørge, hvad der skal bringe, hvor meget du vil blive hentet op fra hotellet, og når bragt tilbage, om det vil være nødvendigt for noget til at betale ekstra. Så du beskytte dig selv fra en række overraskelser. Omkostningerne ved en tur over floden Kwai er 2300-3500 baht.

historiske Bangkok

Hvis genstanden for din ferie blev Thailand (Pattaya), udflugter i Bangkok er simpelthen uacceptabelt at se bort fra. Programmer tilbydes en bred vifte. Historie elskere vil have smag af en tur til de hellige steder i hovedstaden, den vigtigste af hvilke - det kongelige palads. Selv den mest afstumpede af menneskelig charme af thailandsk arkitektur vil ikke forlade ligeglade. Du tager en bådtur til et af templerne på Chao Praya floden kanaler, hvorunder fodre fisk med brød. Thais tror på, at i processen med at fodre den menneskelige karma er ryddet. Og som du fodre fisk nær templet, så effekten vil blive fordoblet!

Næste punkt på ruten - Wat Po - klostret tilbagelænet Buddha. Selve statue af Buddha, som har dimensioner 46h15 meter, er beliggende i en af bygningerne. Der er også en skole for thaimassage, som bragte gamle vægmalerier med alle former for undervisningsmateriale vedrørende akupunkturpunkter i kroppen.

Efter et besøg i Wat Po, vil du stå i spidsen for den højeste bygning i Bangkok, som har navnet Bayok luftrum. Her, i en højde på omkring firsindstyve og fire etager, den imponerende udsigt over hovedstaden i Thailand - en af de største byer i det sydøstlige Asien.

reelle Bangkok

Ikke alle, der kommer til at hvile på et resort som Pattaya, udflugter til historiske seværdigheder. Du ønsker at se den virkelige Thailand? Ja, det kongelige palads - Bangkok er en af personerne, men det er usandsynligt, denne helligdom afspejler den sande ansigt i byen. Se den "rigtige" kapital er muligt ikke mange. Men for enhver smag er der udflugter i Pattaya. Anmeldelser af turisme program rettet mod demonstration af alle de ansigter og utrolig travle Bangkok, bare begejstret! Du vil besøge kun de steder, som almindelige turister passerer forbi: vil ride i både, sporvogne, prøv den lokale mad, tage en tur på Chinatown, feje over tagene af huse i Skytrain, kigge i "Little India" i byens centrum vil være en masse walking og anset kontroversielle liv inde i storbyen. Kun på denne måde vil du være i stand til at føle en reel tradition og levevis af de thailandske folk, at en helt anden måde at se på Thailand og på selve City of Angels.

Park "Nong Nooch"

Efter floden Kwai er sandsynligvis det næstmest populære tour, som turisterne får i Pattaya. Tropical Garden "Nong Nooch" er opført i Guinness Book of Records, ligger sytten kilometer fra feriestedet. Parken har et stort område på 240 acres, så at komme rundt det hele, skal du tilbringe hele dagen. Mere end to millioner mennesker besøger "Nong Nooch" dagligt. Hvor du kan beundre haver kaktus, vandplanter, sten og endda potter. Ofte kan man høre, hvordan parken kaldes "Garden of Orchids"; så, ja, der er en plantage af disse smukke blomster, men det er på hele området er kun en lille del. Dekoration "Nong Nucha" er helt sikkert en enorm samling af palmer, med mere end tusind arter, og fortsætter med at vokse. Det er den største i verden samling af planter indsamlet på ét sted. Også her vil du se en baobab - kendt afrikansk træ, den største kokosnød i verden, og selv den lokale Stonehenge. Udgifter til udflugter i Pattaya "Nong Nooch" den samme for alle agenturer og er 500 Bath.

transvestit show

Uden tvivl den mest efterspurgte tur, som ikke kræver at forlade byens grænser, - et besøg på showet transvestitter. I Pattaya, så mange som to - "Alcazar" og "Tiffany". Det bør præciseres, straks, at transvestitter i traditionel forstand, det vil sige, mænd klædt som kvinder, vil du ikke se. De var her, når disse viser stadig i sin vorden. Nu, i de synspunkter deltage transseksuelle - mænd og kvinder, der føler sig helt eller delvis i dem forvandlet ved at modtage hormoner og kønsskifteoperation. Mange forgæves mener, at sådanne synspunkter er en korrumpere. Må ikke forveksle dem med sexshow, som også er repræsenteret i Pattaya meget. Faktisk "Alcazar" og "Tiffany" - en musikalsk teater teater med specielle effekter og elegante dekorationer, overdådige kostumer, dans og musik. Og helt sikkert blandt denne Taek vil du ikke se disse skønheder er her! Du kan gå til showet, selv med børnene, de ser ikke noget galt. Prisen varierer fra 500 til 900 baht, afhængig af de udvalgte steder.

Pattaya. udflugter

I en artikel er det umuligt at beskrive alle de interessante steder, som du kan besøge, hvilende på kysten af Siam. Besøg til Cambodja, et besøg i landsbyen langhalset, krokodille og slange gård, dykning, krydstogter til tropiske øer, jeep safari, hesteryg elefanter, havfiskeri - optioner sightseeing er enorme. Pattaya tilbyder en unik underholdningsindustri for enhver pengepung og smag. Kom og se for dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.