ModeTøj

Hvide sneakers kvinde "Nike" (foto). Hvordan at rengøre hvide sneakers?

Hvide sneakers, et foto, som du kan se i denne artikel, havde fancy af mange piger. I de senere år er flere og flere fashionistas foretrækker traditionelle modeller af hvide produkter og platform kiler.

Populære modeller af Nike

I øjeblikket er forbrugerens opmærksomhed publikum er oftest involvere følgende muligheder:

  1. Nike Air - sneakers, som er ideelle til oprettelsen af efteråret og foråret billeder i sport stil. Fremstillingsmaterialet heri er en læder af høj kvalitet. Til optimal luftcirkulation billede tekstil skær.
  2. Nike Dual - model, specielt designet til løb og sport i almindelighed. fremstillings materialer er specielt elastisk. Samtidig, sneakers perfekt fange foden. Høj afskrivninger niveau opnås her på grund af den bløde indre del af skummet base.
  3. Nike Free - et fint eksempel på mærkevarer hvid sneaker med et forbedret ventilationssystem, som er blevet en uundværlig kvalitet i sommeren. Modellen er en god stødabsorbering og har sålen med skridsikker overflade.

Fra hvad de skal bære klassiske modeller til en lav sål

Hvide sko Nike kvinder ser godt ud i kombination med en hvid mærkevarer producent tøj, først og fremmest - T-shirts og kasketter, windbreakers lyse nuancer, sport shorts.

Det tillod mulighed for at bruge proprietære sko sammen med jeans. Supplere dette tøj i stand til stribede trøjer, brede skjorter. De mest modige piger, der ikke er bange for at gå til forsøgene brugte hvide sneakers sammen med gratis trøjer og chiffon nederdele.

Hvis vi taler om berømtheder, de ofte foretrækker en mere afslappet og mindre excentriske billeder. Oftest de kan ses i outfits hvor hvide sneakers bæres med jeans, rullekrave, læderjakke og sorte bukser, indrettet i flere uformelle, street style.

Helt oprindelige, er effektiv blanding opnået ved at kombinere en sportssko med pastelfarvede skjorter, konventionelle blå jeans og klassikere smalle jakker. Det er også værd at bemærke, at i denne kjole hvide sneakers organisk passe ind i sammensætningen kun ved tilstedeværelse af lette sokker. Vælg ikke andre farver.

Høj model sneaker

Hvis vi taler om de mest populære modeller af sportssko høj lys skygge fra de bedste producenter, den bemærkelsesværdige efterspørgsel efter hvide sneakers Nike serie af Air Forse. Et højt populariteten af forskellige Freestyle sneakers fra Reebok, og Adidas fra virksomheden - en model med vinger Jeremy Scott originaler.

Disse muligheder er ikke de eneste høje hvide sneakers, som fortjener opmærksomhed. Men til dato er stadig, en af de mest fashionable.

Wedge

Hvide sko med en sål kvindelig i form af kiler kaldes "sneakers". I de seneste år, denne version sportssko er tilgængelig i garderoben af enhver pige, der bruges til at følge de modetrends. Bemærk at de kan være ikke kun stjernerne i showbusiness. De fleste uventede kombinationer bruges til at danne mange piger street tøj og fornøjelse.

Det er bemærkelsesværdigt, at hvide løbesko "Nike" kiler ideelt kombineres med en temmelig uventede detaljer i kvinders garderobe - lange frakker og nederdele. En sådan foretrukken udførelsesform bør give slanke høje piger. Ellers kan du købe ganske komisk udseende.

Fordele og ulemper

Branded Nike sneakers hvide bemærkelsesværdige fashionistas som:

  • indtage en værdig plads i at skabe billeder ved hjælp af tøj stort set alle nuancer;
  • Det ser hensigtsmæssigt, sammen med ting i afslappet stil, hvilket gør billedet mere frisk;
  • i stand til at fremhæve en pæn og velplejet udseende.

Fra de åbenlyse ulemper ved at bruge hvide sko i tøjet kan noteres temmelig hurtig forurening med fremkomsten af pletter, samt vanskeligheder i forbindelse med vedligeholdelse af sådanne sko i en præsentabel formular.

Hvordan at rengøre hvide sneakers?

Samtidig med købet af en lys nuance af sportsfodtøj anbefales at købe en speciel beskyttende spray eller creme, der afviser støv og snavs akkumuleres ikke. Hvis der på hvide sneakers allerede er dukket pletter, kan du bruge en simpel, billig værktøj i form af en tandpasta med blegende effekt. Stoffet anvendes i den minimale mængde af forurening, og derefter forsigtigt gnedet med en pensel. Et alternativ ville fugtes med vand bagepulver.

Når pletter på hvide sneakers er forældede, og den tidligere metode ikke bringer de ønskede resultater, kan du bruge anden løsning. Til rengøring sammensætning skal være let at fremstille, som omfatter 2 spiseskefulde citronsaft, som blandes med vand i lige store andele. Anvende udbyttet til forureningen er mest hensigtsmæssigt et lille stykke bomuld eller bintik. Omhyggeligt tørre pletter på skoene, nok til at lade dem alene i et par timer, hvilket giver en renset tørt sted.

For at gemme de hvide sneakers pæn, attraktivt udseende er obligatoriske regelmæssige vask snørebånd. Du kan bruge en hvilken som helst pulver eller sæbe i kombination med blegemiddel. Vær sikker på at prøve det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.