SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor er der koger under armen?

Før du finde ud af, hvordan man behandler en byld, skal du forstå, hvad det handler om. Så kog (folket - kog) er en akut purulent betændelse i hårsækkene, talgkirtler og omgivende væv forårsaget af bakterier (som en "provokatør" er normalt Staphylococcus aureus). Den mest almindelige del af kroppen, hvor der er koger - det er armhuler, indre fold af albuen, hals, ryg, balder.

årsager til

Således er en skarp smerte under armen, årsagerne til, som vil kunne ligge i skjul koger forekomme uventet. Dog kan hvad være forårsaget af forekomsten af bylder? Som den mest almindelige årsag til lægerne kaldte forsømmelse af hygiejne. Hudsygdomme, såsom seborrhea eller hyperhydrosis kan forringe funktionen af talgkirtler og således forårsage hudafskrabninger. Koger under armen kan være forårsaget af et svækket immunforsvar, vitaminmangel eller metaboliske lidelser.

symptomer

Hvordan ved du, at du har på din krop er en byld? Vær opmærksom på følgende symptomer: huden bliver rød og betændt, er der en betændt arnested for gul eller hvid hoved (det kan være ganske store - kernen i kog). Generelt kan den følelse beskrives som yderst smertefuldt. For eksempel dem, der havde koger under armen, så husk at fra den skarpe smerte var svært at flytte sin arm.

behandling

Hudafskrabninger fyldt med en masse af komplikationer, og derfor er underlagt øjeblikkelig behandling. Når du har fundet en byld på huden, selv en lille, skal du sørge for at konsultere en læge. Hvis koger under armen - gøre det så hurtigt som muligt, fordi arrene i armhulerne altid forblive. Hvis du lykkedes at "fange" sygdommen på et tidligt stadium, vil lægens handlinger primært fokusere på det faktum, at fremskynde modningsprocessen og åbningen af en byld. I medicin, for det har været anvendt med succes salve Vishnevsky. Efter kog vil briste, skal du forsigtigt fjerne al pus. I intet tilfælde ikke gør det hænder - brug en vatpind dyppet i alkohol, for ikke at bære infektion. Med samme formål skal desinficeres med hydrogenperoxid resterende sår. Det opsving proces tager normalt et par dage til en uge. For at fremskynde det, kan du anvende særlige pakker (de er nødvendige, og for at undgå et tilbagefald).

Kan jeg bruge folks penge?

Ofte folk ikke ønsker at spilde tid på et besøg hos lægen, og de håber at gøre i folkemedicinen. For eksempel, self fjernet koger under den ene arm, påføres såret varm pære og bruge andre lignende opskrifter. Men lægerne advarer om, at disse midler bidrager til heling af sår, men de kan ikke eliminere den vigtigste årsag til bylder. Hvis der er sår på kroppen på en regelmæssig basis, kan det kun betyde én ting: at sygdommen er flyttet ind i den kroniske fase. I dette tilfælde bliver du nødt til at gennemgå et kursus af antibiotisk behandling.

forebyggelse

Kan vi gøre noget for at forhindre forekomsten af bylder? Selvfølgelig kan du. Overhold reglerne for hygiejne, undgå alvorlig hypotermi. Hvis du såre dig selv, skal du sørge for at desinficere det beskadigede område. Må ikke forsømme at tage vitaminer, kan så stærk immunitet tjene dig godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.