SundhedSygdomme og betingelser

På grund af hvilke "bryde igennem" nattesved?

En dag vil du vågne op i en kold sved og i lang tid vil ikke være i stand til at sove igen på grund af en grim følelse fugtig ark. Så er det igen - måske den næste nat, måske to ... Og så en anden og en anden, og det er når du nødt til at deltage til præcist: på grund af det, jeg har nattesved bryde igennem og slippe af med det?

Årsagerne kan være mange. Nogle af dem er så indlysende, at det kan synes mærkeligt, da du ikke har gættet. Måske du er komfortabel at sove i varmen, men kroppen kan overveje at også indelukket for ham i rummet. I dette tilfælde, øget svedtendens - bare et signal til, hvad der skal ventilere rummet, før de går i seng. Den vane at ligge i et varmt bad om natten kan også resultere i sveden - i kroppen, fordi der er en "klimaanlæg", det regulerer temperaturen og sænker sine egne. Generelt bemærke, at alt for ofte får nattesved, først og fremmest, kigge efter de indlysende grunde. Åbn vinduet før de går i seng, ikke pakket ind i en alt for varmt tæppe, tage et varmt bad i stedet for et koldt brusebad, ikke udøver om aftenen øvelse. Du vil se - og genoprette normal 'tør' søvn.

Men hvis det var så enkelt, kunne vi ikke er opmærksomme på dette emne. Dog kan nattesved være et symptom på sygdommen. Det kan ofte ledsager forkølelse konventionelle betingelser, hvor kroppen kampe med stigende temperatur (og i øvrigt være en reaktion på antipyretika). Men nogle gange koldsved om natten er et forvarsel om en langt mere alvorligt problem - leverbetændelse, sygdommen "skjoldbruskkirtel", leukæmi, hormonel fiasko (kvinder, dette symptom ofte ledsager overgangsalderen eller klimakterielle ændringer), sygdomme i tarmen, predinsultnogo tilstand. Også, hyperhidrosis (overdreven svedafsondring) - "klassiske" satellit malaria og tuberkulose. Og dette er ikke en udtømmende liste over mulige sygdomme - nævne dem alle giver ikke mening, fordi den selv-diagnosticere dem i deres vanskelige og endda farligt. Derfor er det bedre og sikrere at konsultere en læge - til posten som årsagsløse regelmæssige nattesved, bør han behandles med alvor.

Hvilken slags mor ikke skræmme koldsved i et barn?! Men det er ikke altid grund til bekymring. Børn sveder kan vare ved i lang tid efter en sygdom, når du er nødt til at tænke over det glemmer. For eksempel, efter en barndom infektioner nattesved kan forekomme i løbet af få måneder. Hvis et barn ikke syg note - uanset om det ikke overophedes. Efter alt, er børn i konstant bevægelse, men fordi deres krop er altid varmere end den voksne. Bær barnet til vejret, se for så om aftenen han ikke var ivrige, kunne ikke se nogen "frygt" på TV. Men hvis sveden ikke går væk, er det nødvendigt, selvfølgelig, fortælle børnelæge.

Åh, og frem for, vi kun kort nævnt narkotika, men ikke kun antipyretiske lægemidler, såsom aspirin, ibuprofen, acetaminophen, og andre kan give virkningen af en kold sved. Sveden - en meget almindelig reaktion på en omfattende gruppe af lægemidler. Dette kan være antidepressive og hypertensive midler og insulin og cortison og lægemidler til behandling af erektil dysfunktion og andre. Ikke at bekymre sig unødigt, omhyggeligt læse indlægssedlen for at tage stoffet - som regel en sådan reaktion er der angivet.

Men det er værd at bemærke, at overdreven sveden kan retsforfølge personen som nat og dag, bare i dagtimerne er det ikke så opmærksomme, men nattesved ulejlighed som manden selv, og hans partner, så ofte en bekymring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.