ModeTøj

Vinter støvler til kvinder - hvad de skal bære?

Denne interessante og moderigtigt fodtøj har en meget lang historie. Vinter støvler - en stor plads i det moderne kvindes garderobe. De understreger slanke ben og beskytte dem i perioden med lave temperaturer på gaden.

Men historien om denne sko er meget interessant og uventet. Hvis du vil vide, hvordan man bliver smukke støvler damesko, samt om, hvilke typer af dem, og vi vil tale i artiklen. Også, vi finde ud af, hvad der er de vinterstøvler, støvler og hvad der er bedst til at bære dem.

Fremkomsten af jackboot

Deres udseende tilskrives det XVII århundrede, og det skete i Frankrig. Men så, denne sko var ikke på alle fashionable damer attribut. Hun var iført en kavaleri officer. Slidbaner var dengang en del af dem med det nødvendige udstyr.

Skønhed, født af praktiske

Højden af støvlerne blev valgt ikke tilfældigt. De optrådte en beskyttende funktion, heldækkende knæskallen. Det materiale, hvoraf støvler blev foretaget, havde en temmelig stiv, i det væsentlige stiv ramme i den øvre del. Dette gav rytterne til at føle sig godt tilpas i sadlen. Høj længde støvler dækket og beskyttet form af soldater, som koster en masse penge. Hvis kavaleriet deltog i ceremonielle eller sekulære aften, bare var bøjet øvre del, kaldet stikkontakter, der giver Slidbaner dandy look.

De øverste lys sådanne støvler opført gennem franske hersker Henrik IV. Det var ham, der bragte dem ind i mode for high society. Siden lang tid iført høje støvler ikke foragter selv kongen. I Rusland, støvlerne var genstand for en særlig kærlighed til den store reformator Peter I.

I 1960 har den mode for støvler genoptaget, men denne gang de var genstand for daglige garderobe. For første gang denne sko var målet, ikke kun for den mandlige halvdel af menneskeheden, men også for den kvindelige. Hun blev snart meste damer. Men for at øge skønheden i kvinders ben, der var, mini nederdele. Boots er blevet en integreret del af garderoben kvinder letlevende. Dette var især tilfældet i 1980, da støvlerne var på toppen af popularitet blandt dansere erotiske private klubber. Slidbaner modificeret. Nu var de afgjort på de høje hæle og en meget smal ben.

For øjeblikket støvler - smalle høje støvler. Deres længde over knæet. En vinter boots boots - det er også en meget reel frelse i kulden.

Typer af Winter Treads

Nu de grundlæggende materialer til fremstilling af sådanne støvler er ruskind, eller læder. Sidstnævnte er ofte erstattet kozhzamom. Men det mest værdsatte som det materiale, som er lavet støvler Kvindelige vinter, ægte læder.

Vinter-modeller ofte kommer med isolering lavet af pels. Demi støvler kan også tjene som en vinter sko ved mellemliggende temperaturer (minus 5,2 grader Celsius). Længden varierer fra midten af knæet til midt på låret.

Usædvanlige model for kvinder i mode kan kaldes støvler og nåede næsten til balderne, som suppleres af seler. De er i dette tilfælde ligner montering strømper.

Vinter støvler adskiller sig også i den type såler. Der er modeller med en hæl, flad sål og på platform eller kile hæle. Tå zone er ikke det samme, også. Du kan se de støvler med en afrundet, spids tå.

Fra hvad de skal bære

I øjeblikket er en række forskellige modeller jackboot kombinere dem med forskellige typer og stilarter tøj. Hvis modellen er en enkelt tone og uden unødvendige dekorative elementer, såsom rhinestones, plaques, er disse støvler betragtes universel. De er perfekt kombineret med stramme jeans, korte nederdele, forskellige kjoler og leggings. Nice række modeller jackboot ser med frakker og cardigans.

Hvis ejeren af støvlerne har slanke ben, de tætsiddende høje modeller er meget passende. Kvinder med tættere teint vil være bedre til at klare støvler med bred ben.

Når du vælger Slidbaner bredde bør være opmærksomme på, at de meget smalle modeller ser godt ud med en mini-nederdel eller en kort kjole. En bred ideel til smallere jeans. Hvis billedet af en fri og utvungen, den perfekte kombination - en mager jeans, jakke og støvler med en flad sål. Opret elegant og sexet på samme tid udseendet kan være, iført støvler med en kjole lige snit og en cardigan.

Fejl, når kombineret med tøj Treads

Det er værd at huske, at de støvler - sko selv er meget lys og iøjnefaldende. Iført dem med afslørende outfits kan oprettes om sig selv er ikke helt det rette indtryk. Men det er let undgås.

Vinter støvler anbefales ikke til at blive båret på bare fødder, strømper og strømpebukser beige. Den bedste mulighed - at spille på kontrasten.

Det er uacceptabelt, at toppen af hans støvler stukket ind i benet stikkontakter skal være gratis.

Fishnet strømpebukser og vinter støvler (og faktisk sådanne sko) - ugyldig mulighed, da det ligner en kombination af stof.

stjerner anbefale

Slidbaner er meget populære blandt berømtheder. Stjerner er kendt for deres excentricitet og foretrækker at bære disse støvler på hverdage, og på den røde løber. Mange af dem bryde alle mulige regler og skabe de mest ufattelige kombinationer.

Et slående eksempel på en sådan stjerne er Mayli Sayrus. Men den første dame i USA går til de høje støvler på en søndag tjeneste, men det ser ganske elegant på samme tid. Resten kærester støvler, såsom Kim Kardashian, Lindsay Lohan og Naomi Campbell, foretrækker at kombinere dem med cardigans, figursyet jeans og mini-nederdele.

konklusion

Vores papir blev afsat til sådanne store sko, ligesom støvler Kvindelige vinter. Læder, da erfaringen har vist, foretrækkes som det bedste materiale til dem. Varm og æstetisk, bliver de foretrukne fodtøj fashionistas.

Vinter støvler er anderledes og tå form, højden af akslen, såler af typen. Modeller er varierede, så enhver kvinde kan hente din par store støvler.

Spørgsmålet om foreneligheden af høje støvler og billedet som helhed er meget omhyggelig. Husk at holde den gyldne middelvej, der ikke ser vulgært.

Stjerner har længe værdsat de spektakulære udsigt, der giver udseende af høje støvler. Kvinders vinterstøvler - en fantastisk måde at skabe en strålende billede og i den kolde årstid. Slitage med glæde, hvis du allerede har fundet din par!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.