ModeTøj

Typer af kvinders jeans: fotos af modeller med navne

Jeans kan kaldes en af de mest alsidige stykker af enhver garderobe. Når tøjet blev udelukkende set som arbejdstøj, men i sidste ende jeans vundet en plads i den daglige forretning af aftenen, og endda mode. I dag er det svært at finde nogen i skabet, der ikke har mindst et par af denim bukser.

I denne artikel vil vi se på, ikke kun de mest almindelige typer af kvinders jeans, men også nævne, hvordan fashionable kvinder med forskellige typer af tal for at finde din perfekte match. Efter alt, med moderigtige bukser kan fremhæve deres egne styrker og skjule nogle af funktionerne i figuren, som ikke ønsker at tiltrække for meget opmærksomhed.

Ud af tid, ud af mode

I betragtning af de forskellige typer af kvinders jeans med et foto, er det nødvendigt at begynde med den klassiske variant.

Betragtes som en klassisk lige snit model, der er udstyret med fem lommer. At disse var de allerførste jeans. Overraskende, dette mønster er relevant i vore dage. Skønhed Jennifer Aniston mener, at denne model - et glimrende valg til hverdagsbrug urbane måde.

En sådan model er velegnet til næsten alle. Disse jeans kan bæres, når man går en tur rundt i byen, en tur, en skovtur, mødes med venner i en afslappet atmosfære.

smallere snit

Følgende typer af kvinders jeans med navne og fotos har en særkende - en stram pasform i figuren. Følgende illustration vil hjælpe dig med at forstå. Den præsenterer jeans skind, dzhegginsy og slank.

Vælg indsnævret model koster kun til de kvinder, der er helt tilfreds med deres fødder. Hvis bør opgives ikke alle kurver, som du føler smuk på modellen i tætsiddende.

Hvad er anderledes disse arter? Navnet "tynd" er afledt af det engelske ord "hud". Disse jeans er som en anden hud, montering over hele silhuet. For sådanne udvalgte denim bukser med spandex fibre, som giver en perfekt pasform. Men slank (eller bukser-rør) i anklen regionen kan sidde frit. Som regel bliver de syet af tykt stof, som, hvis til stede elastisk fiber, i meget små mængder. Dzhegginsy samme og ikke helt jeans, men snarere en hybrid med leggings. Sy dem fra en tynd klæde med høj stretch fibre. Denne mulighed er kun egnet til dem, der er tilfredse med det tal på 100%.

jeans kærester

Disse bukser give indtryk lånt i omklædningsrummet fyr. Men denne effekt opnås ved perfekt kalibrerede mønstre, under hensyntagen til de særlige forhold i den kvindelige figur. Mænds bukser er usandsynligt, at sidde så naturligt og smukt.

Funktioner af modellen: fri skæring, hudafskrabninger, slidt effekt, lidt kortere længde, i de fleste tilfælde er der podvorot. Ofte er en sådan model er valgt unge piger, og for at bevare den stil, bære med jeans kærester sko, gratis t-shirts, skjorter. Men med denne model af bukser kan skabe en harmonisk tandem pumper og hæle.

Arven fra hippier

Bemærkelsesværdige fashionistas og usædvanlige jeans (kvinde). Billeder med navne nævnt i denne artikel vil hjælpe dig med bedre at navigere i en verden af mode. Følgende illustration - legendariske jeans blusset.

Det menes, at den mode for dem er gået. Men som historien viser, blusset, født i hippie miljø i 70-erne af det sidste århundrede, mere end en gang om triumferende tilbagevenden til podiet. Hvis du kan lide originalitet, og ønsker at visuelt forlænge benene, ikke se bort fra denne model. Med det kan du oprette en masse forskellige buer i hastende dag boho stilarter, etniske og hav.

Blussede fra hoften

Denne model - en rigtig Guds gave til dem, der ikke meget tilfreds med hans fødder. Under de store bukser, kan du skjule alle fejlene figurer. Og fra hoften blusset jeans er perfekte til piger med brede skuldre.

Dette understreger snittet tynde talje, tilføjer en lille højde, trække figuren. Om stilistisk tilhørsforhold kan ikke tale, med blussede fra hoften jeans kan gøre en masse løg med en række forskellige stemninger, fra romantisk til punk rokovskogo.

brede jeans

Ved første øjekast kan det synes, at denne model - sporing fra den forrige. Men i virkeligheden er det ikke så. Brede jeans er ikke så stramt på hofterne, og kan have en elastik i taljen. Croy er ikke blusset og lige og bred, og langs hele længden. En anden forskel - denne model gør figuren mere kompakt, "indsamler", skjuler vækst.

Dette er et fremragende valg for høje piger. Men ejerne af storslåede former af denne mulighed bør opgives.

Den nye trend - jeans Jogger

Nogle gange overvejer de typer af kvinders jeans med navne, kan du snuble på en mærkelig nyt ord. Et slående eksempel - ordet "Jogger". Det har en engelsk oprindelse, og det er en verden af mode er ikke så længe siden.

Vi taler om sport coat bukser med elastik ved anklerne. De fleste modeller er lavet i en afslappet afslappet stil, så der vil blive kombineret med sneakers, sandaler på en flad bane, bevidst grove Crocs. Men nogle designere skaber jeans Jogger i en klassisk stil; perfekte par for dem vil være båden, sandaler kiler, ballet lejligheder, sandaler med strappy hæle.

Jogger er næsten alle. De skjuler lidt ekstra volumen i hofter, henleder opmærksomheden på anklerne.

rippede jeans

De mest forskellige former for kvinders jeans kan slidset. I dag er denne tendens er en fiktiv rockere 90, igen på toppen af popularitet. Hullerne gør billedet turretless element i lethed, entusiasme. Det er let at slot på kæreste jeans eller en klassisk, men stylister tilbyde mere dristige kombinationer. Du ønsker at være en tendens? Bland stram rippet jeans med udsøgt tætsiddende jakke, høje hæle og dyre læder taske. Denne eklekticisme på mode, hvorfor ikke udnytte situationen? Selvfølgelig, denne mulighed er kun egnet til et uformelt miljø.

talje

Typer af kvinders jeans er forskellige fra hinanden også ved design taljen linje. Diskret landing Ultra lav stigning bør vælge kun de mest dristige og slank. At billedet kom ikke ud vulgære mave Baring er ikke nødvendig, er det bedre at fylde i bukserne aflange toppen og understrege taljen bælte spektakulære. Medium-lav landing lav stigning fit ejere af lange ben. Regelmæssig stigning anses for at være de mest komfortable jeans sidde lige over de fremstående bækken knogler. Når du foretager taljen Original stigning jeans øverste rækker næsten til navlen. Denne nedskæring visuelt gør benene længere, dog, og hofterne tilføjer volumen. Før du køber en sådan model er det ønskeligt at forsøge. Høj spildt stigning - den dybeste indstilling med en bevidst high-taljeret. Det bør vælge kun dem, der er tilfredse med formen.

Et par ord om længden

Indsnævret jeans kvindelige arter kan have forskellige længder. I dag er tilbage på mode ben 7/8, har en smuk ankel. Bevidst lange jeans indsamlet i folder, passer kun til ejere af lange slanke ben. Hvis du ikke ønsker at blive vist nedenfor, beskåret jeans bør kombineres kun med sko med hæle.

faktiske farver

Typer af Jeans til kvinder, der er billeder af, som præsenteres i denne artikel for illustration formål, i de fleste tilfælde, malet i blå nuancer. Det er dette område har altid været betragtet som den mest egnede til denim.

Men i dag, mode og andre farver. For eksempel, indsnævret jeans lyse bær nuancer kan blive det vigtigste element i et sommer billede. Et sort kan gøre aftenen endnu løg. Dæmpede nuancer af støvet, populære i sidste sæson, hvilket giver vej til modeller med print og broderi.

Valg jeans, fokuserer ikke kun på råd fra stylister, men også på dine egne præferencer. Sørg for at notere de elementer i figuren. Det, der behager, ligesom og passer godt, ser altid stilfulde og relevante.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.