FormationSprog

Misanthrope - hvem er det? Hvad personlighed træk er iboende i mennesker, kaldet misanthropes

I leksikon moderne menneskes kan høres oftere og oftere de vilkår, der kom til os fra andre sprog. En af de mere usædvanlige og ikke alle forstod ordene - "Misanthrope". Ikke alle er bekendt med betydningen af ordet, måske det er derfor i hverdagen, vi ofte bruger et synonym.

Misanthrope - hvem er det?

Udtrykket stammer fra to græske ord "mand" og "had". Misantropi forskellige lyde som misantropi. Det er helt særlige kvalitet af den enkelte. Nogen kan kalde denne mangel på personlighedstræk, misantropi og præsenteres sommetider som en livsfilosofi. Der er også en opfattelse, at det er en psykisk sygdom, der kræver psyko-korrektion og medicinsk behandling.

Så Misanthrope - hvem er det? Hvad personlighed træk er uløseligt forbundet med folk med samme tilbøjeligheder?

For det første er det asocial. Misanthrope seek undgås samfund. For dem, en lang tilstedeværelse i teamet - det er tortur, i stand til at undertrykke humør og forårsage utilfredshed.

Den anden funktion er den stealth natur misanthropes. De behøver ikke en tendens til at flagre deres følelser og følelser. Næsten alle misanthropes - introverte.

Misanthrope kan ikke for alvor ked menneskelige fejl, og det faktum, at han er bærer af negative kvaliteter, der ligger i alle mennesker. I dette tilfælde er der én mere funktion - lavt selvværd.

Forestillingen om, at misanthropes hader alle mennesker uden undtagelse, er også forkert. De, ligesom alle andre, har en familie, venner, bekendte. Blot misanthropes ofte mistroiske over for fremmede, og ikke så let at falde i intervallet deres kommunikation.

Årsagen til disse personlighedstræk kan være social udstødelse, langvarig isolation fra samfundet.

God eller dårlig til at være en misantrop

De, der på den ene eller anden måde er iboende misantropi som kvaliteten af en person kan have en anden føler om det. Nogen nyder hans unsociability og stærkt begrunder sit livssyn. Andre, derimod, forsøger at, transcendere sig selv, for at udrydde alle manifestationer af disse træk.

Omkring de fleste af dem føler sig utilpas, når der beskæftiger sig med misantropi og derfor har en tendens til at tænke på denne funktion i den menneskelige personlighed som destruktiv.

Hvordan man opfører sig, når man møder en misantrop

Måske blandt dine venner, også har en Misanthrope? Hvem er det, og hvad er de kvaliteter af mennesker med denne funktion, har vi allerede lært. Men hvordan man kan kommunikere med dem, for at undgå konflikter?

Den første regel - er aldrig at påtvinge deres samfund Misanthrope. Hvis han ikke er i humør til at chatte, er det bedre at udskyde mødet til senere.

I de støjende og overfyldte selskaber, kan folk, der har disse træk føle sig utilpas.

Prøv ikke at kritisere eller latterliggøre opførslen af en Misanthrope eller dialog kan ende skandalen. For ikke at skræmme eller fremmedgøre det, bør heller ikke forsøge at "snige sig ind i mit hoved", og for at forstå den tankegang.

Kan den korrekte Misanthrope? Hvem kan bidrage til dette? Mennesker med dette træk som misantropi, også kan ændre sig over tid. Årsagen til disse ændringer er positive følelser: en stærkt venskab, forelskelse, maternelle eller faderlige følelser.

Hvem er det modsatte af en misantrop

Det blev klart, hvem der er en misantrop. Antonym af udtrykket - en filantrop. Mennesker, der er såkaldte iboende oprigtig venlighed og altid klar til at hjælpe folk i nød, ignorerer manglerne i andre.

Filantropi kan udtrykkes i forskellige former. Nogle donere penge til udviklingen af kirker, skoler, børnehaver, andre omfatter legetøj i børnehjem, og andre tager del i forskellige sociale aktiviteter til støtte for de trængende.

Uanset hvor indlysende filantropi - har det altid været betragtet som en positiv personlighedstræk. Filantropi trækker implicit opmærksomhed til den enkelte og er godkendt af masserne, så der var en kategori af såkaldt psevdofilantropov. De dygtigt efterligner voldsom aktivitet inden for filantropi for at opnå selviske mål.

Når du ved, hvad der er kendetegnet ved en Misanthrope, der er, til at kommunikere med folk, der er iboende i misantropi, vil det være meget lettere, og sandsynligheden for konflikt på grund af misforståelser en andens ideologi reduceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.