Sport og FitnessFitness

Øvelser for en tynd talje og flad mave

En sjælden kvinde drømmer ikke om noget for at forbedre deres egen figur. Men hvis du laver ben i et par centimeter længere muligt kun kirurgisk, den smalle talje, smalle hofter og en trim presse er resultatet af hård træning. Gør øvelserne bedre hver dag. Hvis dit mål - brænde overskydende fedt, tynde talje øvelser kombinere aerob warm-up periode på mindst 10 minutter. Man må heller ikke glemme strækker sig muskler. Nogle øvelser udført på toppen af uddannelse, øge dets effektivitet.

Jeg må sige, at det ikke er nødvendigt at begrænse klasse traditionelle programmer. For eksempel er mange allerede kendt, at tynde talje mavedans formular. Ved udførelsen af nogle af de "PA" udnyttes er de muskler, der ikke vil være i stand til at arbejde i normal gym.

Målet - en tynd talje. Øvelser basen kompleks

Før træningen varme op muskler og hvordan at ælte leddene. De fleste af de øvelser for de skrå mavemuskler, som er ansvarlige for dannelsen af en slank talje, udføres i stående stilling eller liggende. Vi begynder med den første udformning.

Så øvelser for en tynd talje i den oprindelige opretstående stilling:

1) Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og sprede sine hænder til siderne. Alternativt først bøje til den ene ben, så til den anden. Prøv at få hans fingerspidser sok.

2) gymnastik pinde eller bodibar lagt på hans skuldre, holde i hånd. Udfører en rotation legeme med en stor amplitude. Prøv at udføre bevægelserne langsomt, for ikke at skade ryggen.

3) Stående direkte forbinde benene. Løft knæene skiftevis, samtidig henvender sig til denne side af albuen. Disse øvelser til en tynd talje kan indgå i et let træningspas på arbejdspladsen. Så går vi til en udsat position og fortsætte uddannelsen. Den grundlæggende øvelse for taljen - vride sidelæns.

4) Lig på ryggen, bøje fødder i knæene, kaster den ene til den anden. Hånd anlæg på bagsiden af hovedet. Overskæring blad fra gulvet ved at udfolde hussiden. Bevægelsen skal se ud, du forsøger at trække albuen til den modsatte knæ.

5) Hvis du ønsker at kombinere øvelser til at reducere mave og for dannelsen af taljen, kan belastningen øges. For at gøre dette, ligge på ryggen, hænderne foldet foran sig. Spredte ben. Løft kroppen er skråtstillet i den modsatte retning. Prøv at få en hånd tå på hver fod.
Denne øvelse stimulerer rygmuskler og rectus presse.

6) Løft benet i en ret vinkel, så bøje, trække knæene til brystet, drej den nederste del af kroppen rører gulvet med dine hofter. For at komplicere øvelsen, udføre det siddende, holder kroppen med hænderne. Så du engagere yderligere nederste del af pressen.

7) sidde med korslagte ben, somknite hænder på hans hoved, spreder sine albuer. Følg de glatte side bøjninger.

8) liggende på en side, på albuer løfte og holde i denne stilling i 30 sekunder.

9) Det er meget effektiv til taljen og motion "cykel", men for at opfylde den skal være tændt om på siden, med vægt på albuerne.

10) på knæ, lean på hans hænder. Løft derefter udstrakte ben på samme tid løfte den modsatte arm. Hold denne stilling i cirka 30 sekunder.

11) Den næste øvelse kaldes "strimmel". Med det, vil du arbejde, ikke kun musklerne i taljen, men også din ryg, trykke hofterne. Instruktører sikker på, at for at opretholde en god form er helt nok for et par minutter om dagen "hænge" så over jorden. Udgangsstilling ser ud som om du kommer til at udføre armbøjninger. Løft op på albuerne hælder på hans tæer. Kroppen er langstrakt i en linje. Bo i denne stilling så længe som muligt.

12) Den sidste øvelse - den mest enkle af hele komplekset, men det er ganske effektiv. Gå rundt i lokalet én efter én på hælen og tæerne.

Glem ikke, at succesen i kampen for en slanke figur afhænger ikke kun af korrekt valgt fysisk aktivitet. Kombiner øvelser for en tynd talje med en afbalanceret kost, massage og skønhedsbehandlinger. Vælg selv de former for motion, som du foretrækker. Sørg for at ændre dit træningsprogram hver anden måned, så musklerne er mere tilpasset til belastningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.