Hjem og familieBørn

Og du lære et barn, hvordan man korrekt vaske deres hænder?

Hvor ofte har du nødt til at tænke alvorligt over, hvorfor syge børn og voksne? Hvorfor skal børn er nødt til at beskæftige sig med en bred vifte af virale og infektionssygdomme oftere end deres forældre? Det første, der kommer til at tænke, alle vores lidelser - resultatet af et svagt immunforsvar, stress, vitaminmangel og mangel på søvn. Nogle faktorer i denne liste er helt i stand til at løse hver enkelt af os, andre er simpelthen umuligt at overvinde.

Under utvivlsomt vigtigt og nødvendigt krig for deres børns sundhed, og vi glemme alt om det åbenlyse - personlig hygiejne. Mest sandsynligt, at spørgsmålet om, hvordan man korrekt vaske deres hænder ikke engang rejst i de fleste familier i øvrigt godt, hvis huset er almindeligt accepteret at gøre denne procedure i alle relevante tilfælde. I dagens artikel, kan du lære om, hvordan og hvad du har brug for at vaske dine hænder, og hvorfor det er så vigtigt at lære børn.

Det indlysende problem

Vender tilbage til spørgsmålet i første punktum i denne publikation, er det værd at bemærke, at de beskidte hænder - det er en direkte trussel mod menneskers sundhed og nærmiljø. Os hver dag, hver time og endda hvert minut vi er nødt til at beskæftige sig med bakterier og bakterier, der aktivt multiplicere i huden. Frugterne af dette vil have for at høste den meget rodet, især hvis han ikke ved, hvordan man korrekt vaske deres hænder, eller ignorerer denne enkle og vigtige proces.

Dovenskab og glemsomhed kan forekomme sådan "mindre" problemer som en ukontrolleret opkastning, invaliderende diarré, maveproblemer, forkølelse, med en hel masse symptomer i form af slim, ondt i halsen og temperatur. Selvfølgelig, den menneskelige krop er så svag, at efter hver spises på gaden hotdog eller slik til at falde syg, men ingen ved med sikkerhed, hvornår det vil ske for os.

Glem aldrig, at, der anvendes i jernbanetransporten, eller beregnes i butikken i kontanter, kan du være uheldig ejer af tuberkulose, dysenteri, kolera, rotavirus, influenza og andre sygdomme. Og du kan ikke være ejer, men kun et luftfartsselskab, og derefter, efter at have behandlet sin nabos barn eller en lækker cookies fra snavsede hænder, sammen med den delikatesse du foder et lille barn retfærdig del af mikrober.

Dit barn er i fare

Børn, især små, på det psykologiske plan, har brug for at føle omkring ham alt hvad der kommer i vejen, i nogle tilfælde, de selv nødt til at prøve det til at smage. Den knægt er ligegyldigt, hvad han tager i munden - hans egen skovl, som han spillede i den udendørs sandkasse eller sten, anlagt af en nabos hund i øvrigt den første og andet leveår, børn har tendens til at holde fast i en knivspids jorden mund, en pind, en lort skubbet ud græsset halvt røget cigaret eller et stykke papir fra slik.

Selvom alt dette "gode" ikke komme ind i munden på en gang, og blev beslaglagt omsorgsfuld mor, partikler af snavs tilbage på hænderne. Senere disse hænder barn gnider hans øje, eller slikker fingrene. For at undgå dette, skal du blot - er det nødvendigt at indgyde barnet fra en tidlig alder tanken om, at sundhed - en integreret del af hans liv, henholdsvis han har brug for at vise, hvordan man korrekt vaske deres hænder, at lære ham at gøre det systematisk og regelmæssigt.

Giv det rigtige eksempel!

Ingen ord og prædikener er ikke vejledende for barnet, hvis de ikke er bakket op af handlinger voksne. Forældre og bedsteforældre har brug for at overvåge deres adfærd og forsøge at holde fejl på et minimum, ligesom de ville for afkom værdige rollemodeller.

Selvfølgelig vil barnet blive vist, hvordan man korrekt vaske deres hænder, i børnehaven, i skolen eller i daginstitution. Det er den direkte ansvar læreren. I øvrigt, hygiejne specialuddannede lærere, og at de ikke glemmer den korrekte sekvens af handlinger, i badeværelset, er spisestue og toilet demo plakat altid placeret. Billeder fra billederne viser, hvordan man korrekt vaske deres hænder, for i virkeligheden er der meget lidt at skylle dine fingre og hænder under rindende vand.

Hvordan gør man?

Grundig vask af hænder tyder på, at proceduren skal vare mindst 30-60 sekunder. I løbet af denne tid, skal du fugte børsten med vand, bruge for varmt væske er ikke nødvendigt, det skader huden, og det ophører porøst, tørt og revnede. Microinjuries på epitel - en god grobund for skadelige mikroorganismer.

Når våde hænder, de grundigt skumme, ikke overse hele omkredsen af fingre, fingernegle, palmer på indersiden, ydersiden og bagsiden.

Det menes, at i tilfælde af kraftig forurening af hænderne, de behøver for at skumme to gange, som under den første vask, er hudoverfladen rengøres kun delvist. Sæbe løsning er vigtigt at skylle grundigt med rent rindende vand. For at undgå re-kontaminering under vride ventil hanen, derhjemme kan du vaske med sæbe og skyl med fingrene, og hvis hygiejnisk procedure finder sted på et offentligt sted, er det bedre at spænde hanen bagsiden af hendes hånd, hun er ikke i kontakt med fødevarer, drikkevarer og fest.

I teorien lyder det meget lang og kedelig, så barnet vil være nyttigt at visuelt demonstrere reglerne. Pictures "Sådan vasker dine hænder" for børn bør være farverige og lyse, så vil de ikke være forbundet med tjenesten, og med spillet.

skabe betingelser

Noget, der ikke gør det vanskeligt for voksne selvforsynende mand, kan et barn være et reelt problem, og årsagen til tilbageholdenhed med at vaske hænder. Hvad er fangsten? Først og fremmest skal du sørge for, at barnet kunne nå elementær bassin. For det andet - det bør ikke have problemer med at åbne og lukke mixeren. Det er vigtigt at tage sig af og behageligt for vaskevand temperatur.

Når algoritmen er "min højre hånd" lært i teorien, har brug for at ordne det i praksis. Kom godt i gang, skal du vælge sæbe betyder ret til hygiejniske procedurer. Vask hænder med noget, især et barn - er uacceptabelt. Ideal - en mild flydende sæbe, bedste baby. Du kan bruge en simpel, kvadreret, men vi kan ikke tillade det at "flyde" i en våd sæbeskål, dette medie fremmer væksten af bakterier, og vores mål - at slippe af med dem.

Læger anbefaler brugen af antibakteriel sæbe, det er for aggressiv for huden, også dræber ikke kun de dårlige "bosættere" på kroppen, men også god, at der bør være a priori. I nogle lande er disse typer af rengøringsmidler endda forbudt til salg.

Antibakterielle midler - skade eller gavn?

I ethvert egentlige spørgsmål er der altid et par kontroversielle punkter. Problemet med, hvordan man korrekt vaske deres hænder af børn, især akut på et tidspunkt, hvor de normale betingelser ikke er oprettet til dette formål. Enig at vaske beskidte hænder med sæbe og vand og skyl dem under rindende vand hjem nemmere end nogensinde, og en anden ting - når barnet snavsede i en park, på legepladsen, på vejen.

Medbring en flaske vand, sæbe og håndklæder - hårdt og ubehageligt, heller ikke for det faktum, at bestandene ikke vil ende på det rigtige tidspunkt. Der er særlige vådservietter, også har antiseptisk væske til sådanne vanskelige situationer. De kan være i form af en opløsning, som hældes fra beholderen til håndfladen og findelt på overfladen af børsten, og kan være i form af en spray, der også behøver at sprøjte arme. Disse midler - indeholder alkohol, bruger deres bedste fald kun i ekstreme tilfælde, hvor skylle snavs på den traditionelle måde ikke er mulig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.