Hjem og familieBørn

Hvad er børns gryder

De første måneder efter fødslen , moderne mødre tænker sjældent om behovet for at vænne barnet til puljen. Våde trusser og bukser næsten ingen. I stedet alle forældre bruger engangsbleer og ble. Barnet ikke gider, da disse produkter tillader barnet at blive tør i lang tid.

Når barnet fylder et år gammel, er der behov for at gå til butikken, der sælger børns gryder til at vælge en af dem. For ikke så længe siden i de unge mødre havde lidt valg af disse produkter, da de er forskellige, måske kun i farve og var alle store, metal, rund og meget raslende.

Nu er situationen helt forandret. Moderne industri tilbyder en børns potter er meget lyse farverige farver lavet i de fleste tilfælde lavet af plast og har en anden facon.

Den enkleste er naturligvis stadig en rund form. Dette er måske den billigste løsning, eksternt næsten umulig at skelne fra deres gamle sovjetiske forgænger, bortset fra at det er fremstillet ved hjælp af plast. Det er ikke nødvendigt at købe en gryde, hvis du har en dreng vokser. Åh, hvor du vil være svært at sidde din baby korrekt. Moms af drenge, tror jeg, vil forstå mig uden ord.

For din lille mand er meget velegnet Dryp-bevis gryde, som også har et særligt fodstøtte til at tillade barnet at komme op stille og roligt, hvilket efterlader en gryde på gulvet. Den er lavet i form af en sadel, som har en front projektion og bag - støtte, så denne model og er meget populær.

Pot for børn kan også have en anatomisk form, der er forskellige specielle ergonomiske kurver, gentaget nøjagtigt bøjer barn kropsdel i direkte kontakt med produktet. Dette gør det muligt for barnet at holde ryggen ordentligt og har derfor en gavnlig effekt på barnets ryg.

Er på salg og børnestole, gryder, der består af to dele: en rund potte og en skammel, som er lavet af forskellige materialer, for det meste plast og træ, med et tilsvarende hul i midten. Formen på stolen kan være anderledes. Nogle modeller leveres bløde sæder og sikkerhedsseler. Men der er en opfattelse af, at barnet ikke er vant til sådan en gryde, hvis den også bruges som en almindelig stol.

Nu butikken er meget ofte muligt at opfylde børns gryder, lavet i form af legetøj. Hvad de bare ikke ske! Denne hund, og bjørne, og ænder, og biler, og ... du kan fortsætte i lang tid. Det vigtigste mål forfølges af producenter af disse modeller - at vende den vanskelige periode spillet til at vænne et barn til puljen, få venner indbyrdes. Men meget ofte, disse produkter distrahere barnet og måske endda skræmme, hvis udstyret med avancerede musik funktioner: det særlige indbyggede musik-modulet aktiveres, når bunden af beholderen bliver våd. Selvfølgelig producenterne af sådanne potter oprindeligt forfulgte godt formål - at hjælpe forældre, uden at opdrage et barn til at afgøre, om han fik sin vigtige forretninger. Men hvis lyden er skarp nok, bliver barnet bange og nægter at sidde ved siden af dette teknisk vidunder.

Elskere af rejser vil have en særlig smag vej gryde, som kan være sammenklappelig eller oppustelig. Vi produkter foldbar plastramme monteret på hygiejniske engangsbeklædninger, kasseres efter brug. Når samlet sådan en gryde er helt flad. De opererer princippet om den oppustelige model, jeg tror, det fremgår af titlen.

Som du kan se, er børns potter præsenteret i en temmelig bred vifte, det vigtigste er ikke at lave en fejl, og at træffe det rigtige valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.