SundhedAlternativ medicin

Healing goji bær. Anmeldelser af de gavnlige egenskaber

Goji bær kaldes den velkendte fælles Wolfberry. Fødestedet for dette anlæg er Tibet. Det har længe været kendt for læger Boxthorn asiatiske nationer, men europæerne om sine helbredende evner har lært for nylig.

Goji bær har egenskaber, som tillader dem at nævne frugterne af sundhed og levetid. Som en del af wolfberry mange sporstoffer og vitaminer, mineraler og polysaccharider. Ifølge række nyttige komponenter matcher disse frugter kan ingen grøntsager, frugter eller andre bær.

Polysacchariderne stede i sammensætningen af Goji bær er meget aktive elementer. De har antibiotikum, antimikrobielle, modgiftsmængde, antivirale og anti-egenskaber. Takket være dem, der er blod berigelse af proteinkomplekser. Dette gør det muligt at forbedre tilstanden af de vaskulære vægge. Hertil kommer, på grund af polysacchariderne udføres forebyggelse af sygdomme i tarmen og maven. De bidrager til at forebygge krænkelser af metaboliske processer, reducerer risikoen for kræft og betændelse i appendix. Som en del af den helbredende bær også er et stort antal flavonoider, steroide saponiner, alkaloider og aminosyrer.

Goji bær, som gennemgår bevis for deres evne til at forbedre trivsel, kan spises friske eller tørret form. Nyttige egenskaber wolfberry almindelig bibeholdes under tilberedning og dets stewed frugter, gelé og frugtdrikke.
Folk, der har brugt goji bær, efterlader anmeldelser om dem som et produkt, der kan reducere vægten og fjerne søvnløshed. Anbefalet indtag af lægeplanter for regulering af menstruationscyklus hos kvinder og øge styrken hos mænd. Goji bær med til at fremskynde regenerering af huden og genopretter indholdet af melatonin. De kan reducere antallet af blodsukker i kroppen og ødelægge frie radikaler.

Især anbefales brugen af lægeplanter efter et kursus af antibiotika. I dette tilfælde de biologisk aktive stoffer, som er indeholdt i goji bær, vil rense kroppen for nedbrydningsprodukter og toksiner fra det øvrige af præparaterne. Samtidig forbedre tilstanden af gavnlige mikroflora.

Goji bær har fået feedback fra dem, der har brugt dem i behandlingen af forhøjet blodtryk. Enhver, der bruger denne lægeplante, tester ikke blod trykstød. Det bliver muligt at præsentere i sammensætningen af bærrene grund af polysaccharider. At de forhindre forekomsten af hypertensiv sygdom.

Goji bær har modtaget reaktioner og deres fremragende evne til at reducere kolesterol i blodet. Ved anvendelse af lægemidler planter fra skadelige elementer rengøres karvæggen. Dette er, hvad forhindrer dannelsen af kolesterol plaques. Goji bær i sin sammensætning af stof og styrker og renser leveren. Dette skaber en naturlig beskyttelse mod kræftceller.
Kurativ planten anvendes til behandling af forskellige patologier i en rå eller tørret form. Det anbefales også infusion, for hvis fremstilling der kommer fra goji bær. Sådan skal du tage det? Anbefalet dosering - halv kop to gange om dagen. Til fremstilling en spiseskefuld af friske eller tørrede frugter hælde kop varmt kogt vand. Derefter er kapaciteten udjævnet. Indgyde bærrene fra tredive til fyrre minutter.

Boxthorn ofte anvendes til fremstilling af saucer, som leveres til kødet eller fisken. goji bær forbedre smagen og nyttige egenskaber desserter, supper og drikkevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.