HjemlighedMøbler

Børns høje stole - hvordan du vælger?

Fra det øjeblik, din baby begynder at sidde trygt og vise interesse i mad tilberedt for ham, er det tid til at købe en højstol, som er designet specifikt til fodring.

Nu køber Baby høje stole er ikke nogen der. Rækken af de foreslåede modeller er enorm, det ophidser fantasien. På salg kan du finde lyse farver, modeller med hjul og uden, stole med aftagelige toppe, produkter med forskellige skuffer til opbevaring mv Naturligvis i alt denne sort i unge forældre simpelthen scatter øjne. Bestemt rejser spørgsmålet om, hvad børns høj stol er bedst at købe.

Før du går på indkøb, bestemme det nøjagtige beløb, du er villig til at bruge på en høj stol. Dernæst skal du vælge den rigtige model, den mest almindelige i dag er tre:

1. Høje stole. Som praksis viser, er komfortabel, at barnet er på niveau med spisebord. Det betyder, at barnet kan deltage i alle familiens måltider, se for familiemedlemmer, og du kan altid holde øje med barnets adfærd. Typisk er disse modeller har en aftagelig bordplade og justerbare ben, der giver dig mulighed for at vælge den ønskede højde i forbindelse med væksten af barnet.

2. Børns høje stole - transformatorer. Navnet i sig selv taler for sig selv: købte engang et sådant produkt, vil de bruge dig op til 5 år. I første omgang vil dit barn kun spiser, sidder ved denne stol, og først derefter - at male, forme og indsamle børns konstruktører. Hertil kommer, sådan et køb er økonomisk fordelagtig, er nødt til at bruge penge én gang og derefter 5 år for at undgå unødvendige udgifter.

3. hængende stole. De er såkaldte grund af sin oprindelige installationsmetode. Sådanne modeller er simpelthen fastgjort med særlige enheder til middagsbordet. De kan bruges, så længe barnets vægt vil ikke være mere end 15 kg.

Nogle nyttige tips om valg produkter

Børns høje stole skal være stabil og har en pålidelig låsemekanisme.

Det er ønskeligt, at der var en sikkerhedssele, som en særdeles aktive børn ikke kan sidde stille på ét sted.

Alle børns høje stole skal have oilskin materiale, der er nem at passe.

Det er ønskeligt at have bordpladen var flere forskellige spærrefingre positioner.

Børns høje stole bør ikke have nogen skarpe kanter og uregelmæssigheder.

En god løsning er at købe en enhed, der har en foldemekanisme. På grund af dette, vil opbevaring af produkter bliver lettere.

Hvis dit barn er stadig ikke meget sikker siddende, derefter købe en model med flere bestemmelser i ryglænet. Således vil du være i stand til at fodre barnet, lidt bøjet ryg.

Produktet er bedst at foretrække rolige og neutrale nuancer, ellers alle øjne vil være på barnet ikke at spise, men til højstol.

Og i Afslutningsvis vil jeg sige, at det er bedst at vælge de modeller, der har 4-hjulstræk, snarere end 2. Sørg også for at være en pålidelig blokere dem. De mest populære producenter - Chicco Polly, Peg Perego. Deres produkter har en karakteristisk kvalitet og funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.