HjemlighedMøbler

Møbler til TV & medier: hvordan man vælger en model

TV - en obligatorisk attribut af en moderne lejlighed. Det kræver specielle møbler - TV Stand. De perfekt supplement det indre af et værelse. Takket være deres teknik vil finde sin retmæssige plads. Butikken tilbyder en bred vifte af modeller, og nogle gange øjnene på køberne flygte, er det vanskeligt at træffe et valg.

Typisk er kabinetter lavet på små ben, med hylder, som mageligt rumme DVD-afspillere. Slip deres udenlandske og indenlandske producenter. For eksempel, den bemærkelsesværdige "Dupin" fra Spanien. Dens dimensioner :. 150x40x42 cm Meget elegant udseende model farve hvid glans. Der er muligheder - en kombination af hvid lak og krom.

Tumba hvide "Bennu" er designet til at ligne en kompakt reol på hjul. Sådanne møbler TV & medier er mobil, er det let at flytte. På grund af det faktum, at tabellerne ikke har bagpanelet, er det muligt at kunne placere ledningerne fra lyd og video. Flad TV (LCD, LCD) vil være på en stand i hans sted. Dens parametre svarer nøjagtigt til moderne modeller: bredde - 118 dybde - 42, højde - 51 cm. Tumba bringer belastninger på op til tredive kg. Modellen er lavet af spånplader, plast og film. Tør møbler TV & medier kan være en fugtig klud med et mildt rengøringsmiddel. Så igen gå over overfladen med en tør klud.

En anden lige så interessant mulighed - et kabinet med forstærket bagpanel, som har en højde på 134 cm, det giver dig mulighed for at placere den på et fladskærms-tv på en speciel beslag og kassér boring af væggen .. Bredde modeller - 120 og dybde - 40 centimeter. Den er tilpasset til tv med skærmstørrelse er 50 inches, og bærer belastningen på 50 kg. Sådanne møbler TV & medier har mange positive egenskaber. Dens design gør det meget dygtigt og smukt sæt audio- og videoudstyr. Ledninger kan placeres bag bagpanelet. Front skuffer kabinetter er designet til spillere og opbevaring diske er lavet af hærdet glas. Det er ikke en hindring for fjernbetjeningen. Du kan finde en bred vifte af farver. Udover producent tilbyder hvid valnød, sort, rødbrun. Wealth modeller, der tilbyder specialbutikker, gør det muligt at vælge en møbler til TV og medierne, som vil være den mest bekvemme og den bedste løsning. Det vil kombinere alle dine ønsker: ikke kun størrelsen, der svarer til dit køretøj, men også den farve og design.

Meget stærk og praktisk kabinet, der er udstyret med ben. Før du køber være sikker på at måle dit TV til den valgte model er i overensstemmelse med det. For eksempel er den ovenfor nævnte møbler designet til en skærm på 42 inches, har følgende dimensioner :. 120x 41x55 cm Der er to faste hylder og skuffer med lås og en jævn kørsel. Modellen er lavet af spånplade, og polypropylenfilm. Bagvæggen - MDF.

Utvivlsomt, sten - meget komfortable møbler til tv og multimedier. De kan dekorere den indvendige og tillade ham at arrangere en bekvem arrangement af audio og videoudstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.