Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne furry etaper

Furry subkultur optrådte under indflydelse af Disney animation. Grundlaget for den furry er menneskelig medfølelse med dejlige fluffy helte tegneserier, tegnefilm og film. Se de tegn, klædt som antropomorfe væsener, kan være ved forskellige arrangementer - børnefester, møder om beskyttelse af vilde dyr, sportslige præstationer. Feature subkultur er identifikationen af dets repræsentant med antropomorfe skabninger. menneskelig transformation til en fiktiv karakter kan opstå ved hjælp af kostume og adfærd. Oftest er menneskelige kvaliteter udstyret med store rovdyr - ulve, ræve, medlemmer af katten og gnavere. lodne kunst fans foretrækker lodne billede på papir. Ikke alle unge kunstnere har det krævede niveau af dygtighed. Lad os i detaljer trin for trin diagram over hvordan man tegner lodden til billedet dine foretrukne helten få det mest realistiske.

Proportioner og placering

Selvfølgelig proportioner en fiktiv karakter forskellige fra menneske. Det er vigtigt at huske, at på trods af at det er en menneskelignende væsen, vil hans hoved være større. Før du tegner lodne, bør træffe afgørelse om placeringen af stykkerne på et ark papir. For ikke at blive distraheret i den kreative proces, er det nødvendigt at forberede kunst leverancer på forhånd.

etaper

Instruktionerne i hvilket er beskrevet i detaljer, hvordan man tegner lodne stadier, kan anvendes på enhver udvikling af færdigheder amatør maler. I begyndelsen af den kreative proces er bedre at vælge at tegne en solid pind. Medhjælper linjer, som han forlader, er det bedre at fjerne eller forlade snavsede spor.

  1. Det første skridt er at bestemme konturerne af figurerne på et ark papir. Før du tegner lodne, skal du placere hovedlinien så det var synligt kropsholdning, som er en fabelagtig skabning.
  2. Når de grundlæggende konturer er defineret, tilføje en skitse af hovedet i en cirkel, idet der tages hensyn skråningen.
  3. Det næste skridt vil være detaljerede ansigter - gøre øjet skitse, store ører. Prøv at sende lodne følelser gennem ansigtsudtryk.
  4. Efter dette, gå videre til at tegne bryster, ben, mave, fluffy hale.
  5. Så detaljer poterne, tilføjer fingre og kløer.
  6. Små slag male frakke omkring kroppen kontur.

Afslutte processen

I dette skema er beskrevet som en blyant til at tegne en lodden faser. Mal dine yndlingsfigurer kan være på meget forskellige måder. Brug akrylmaling, akvarel, gouache eller markører - billede vil vise sig lyse og mættet.

Før du starter fans furry-kunst, ofte spørgsmålet opstår, hvordan man tegner en pelset? Stopper deres mangel på færdigheder. Der er teknikker, der vil medvirke til at realisere ønsket om at genskabe billedet med tegningen. Må ikke bekymre dig, hvis det første forsøg ikke lykkes. Værd og imponerende effekt imponere minded og subkultur af fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.