FinanserPant

Hvor bedre at optage et realkreditlån - betingelserne bankernes gebyrer

Ikke alle kan købe et hus snart. I dette tilfælde kan du bruge pant. Hver bank har sin egen vilkår og rentesatser. Staten støtter et realkreditlån, og der er særlige programmer for at lette betalingen. Men for at finde ud af, hvor at optage et realkreditlån, skal du stifte bekendtskab med forslagene fra forskellige banker.

låneperioden i hver bank er anderledes. Det er nødvendigt at kende på en gang, før registreringen af kontrakten. Normalt tager et realkreditlån i 10-20 år. For hver låntager beregnes månedlige betaling. Du kan gøre det mere end det beløb, der giver dig mulighed for at spare på interesse.

favorable lån

med et første bidrag - en type af realkreditlån værker i Rusland. Uden den kan du arrangere et realkreditlån lige før den økonomiske krise i 2008-2011 år. Nu er denne type lån er ikke praktisk på grund af den manglende pålidelighed. Men de banker, der giver pant uden udbetaling, er meget populære. Efter alt, er det ikke alle familier har en stor sum på én gang.

Men nu kan du møde de finansielle institutioner, der udbyder realkreditlån uden en udbetaling, men kun en procentdel vil være noget større. Nogle gange er det nødvendigt at stille sikkerhed i form af eksisterende boliger. Der kan også være andre betingelser.

Sikkerhedsstillelse

Den ideelle løsning er at købe et andet hjem, når der er en vis form for fast ejendom. I dette tilfælde, banker yde realkreditlån, men ikke hele beløbet, og 80%. For eksempel, hvis lejligheden koste 8 mio vil blive tildelt 10 millioner ..

Du kan tage ejendommen gennem 2 point. Kun bør tages midlerne i en anden bank den oprindelige betaling. Under alle omstændigheder vil hvert program har sine egne betingelser. Som sikkerhed normalt er nødvendig for at give andre fast ejendom, bil. Denne bank har brug for at sikre låntager, uanset grunden, er ikke i stand til at betale pant.

forbrugerkredit

Hvis du er interesseret i pantebreve, i hvilken bank det er bedre at tage? Det er tilrådeligt at kontakte de faste russiske institutioner. Der er en anden mulighed - at give forbrugerkredit. I dette tilfælde ikke stillet sikkerhed i form af boliger. Banker låner beløb til 300-500 tusind rubler, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at købe en lejlighed, selv i en lille by. Men et sådant lån er egnet til køb af fast ejendom i landsbyen.

I dag er der en masse programmer, men den mest effektive betragtes kun to - "Unge Familie" og barsel kapital. Ifølge ham de fordele, at låntagere med henblik på at lette betalingen.

Programmet "Unge familie"

Hvor kan man få et realkreditlån til unge familier? Skal kontakte de banker, der arbejder med et særligt program "Unge Familie". På den til at yde tilskud til låntagere, men parret skal være yngre end 35 år. Betingelserne omfatter bor i området til ophold i mere end 10 år. Men selv med deltagelse i programmet til at subsidiere det er nødvendigt at betale et gebyr på realkreditlån på omkring 20% af ejendommens værdi.

Gunstige lånevilkår på grundlag af programmet "Unge familie", som Sberbank. Overbetaling på 11-12% pa, og den første udbetaling - 12% af beløbet. , Du skal udarbejde følgende dokumenter for at deltage i programmet:

 • forældrenes pas;
 • fødselsattester af børn;
 • vielsesattest eller skilsmisse;
 • opgørelse af indtjening;
 • et uddrag fra huset;
 • kopier af kontoen;
 • dokumentere på hjem undersøgelse;
 • en handling af den undtagelsestilstand boliger;
 • dokument, der tjener som en bekræftelse af tilstedeværelsen eller fraværet af en ejendom.

Dette er kun en grundlæggende liste over dokumenter, men banken kan kræve noget andet. Alle reguleringsorganer regler.

Krav til låntagere

Pant i Moskva og andre russiske byer er lavet kun med låntagere, der opfylder følgende krav:

 • alder - over 23 år og under 65 år;
 • et fast job i mere end 6 måneder;
 • den jord, hvor boligbyggeri vil blive gennemført, bør være den ejendom låntageren.

Der kan også være andre forhold i pant. Det er tilrådeligt at tage det i store, betroede finansielle institutioner. Blandt de bedste institutioner kan bemærkes Sberbank og VTB (Bank), pantebreve i som er tilvejebragt på favorable vilkår. Hvis du vil have et lille lån, er det bedre at gælde for "Agricultural Bank".

Hvor bedre at optage et realkreditlån til at placere den under en konkurrencedygtig rente? I dette tilfælde er det muligt at købe en andel i en lejlighed. Så begrænsning er alder, anciennitet, arbejdsplads. Det er tilrådeligt at vælge en større bank. Mere rentabelt at tage et realkreditlån på 13-15% om året. Men mange institutioner tilbyder et lån på 23%, det hele afhænger af forholdene. Nogle banker kræver en garant bly. De kan være en indfødt eller en elsket.

Hvad påvirker procentdel

Pant i Moskva og andre russiske byer er tilgængelig på interesse. Kun én institution, kan det være små, og den anden - høj. Skal helt sikkert være opmærksom på betingelserne i kontrakten, da det påvirker renten.

Udlånt fordele påvirker forskellige krav, for eksempel, forsikring. Ifølge denne service vil blive tilføjet til lånet en betydelig sum. Men forsikringen senest 14 dage efter en låntager kan falde, det hele afhænger af hans ønske.

Til bestemmelse af afdraget anvendte Annuitet form for betaling, fordi der øger renten. Men mange mener, at dette afregningssystem er den optimale spild af familiens budget. Jo længere pant, jo lavere de månedlige betalinger.

Sådan skal du tage et lån til en lav rente

Hvor bedre at optage et realkreditlån til at drage fordel af lav rente? tilbydes disse lån i en række forskellige banker, skal følgende krav kun være opfyldt:

 • positiv kredit historie;
 • stabil og højt betalte job;
 • giver et stort antal dokumenter;
 • muligheden for en indledende betaling.

Procentandelen beregnes afhængigt af lånets løbetid og størrelsen af den første rate. Laveste rente til rådighed i store banker. Mindre institutioner lider normalt ustabilitet, så overbetaling nødt til at være stor.

Mange banker tilbyder kunderne individuelle pant vilkår. Hvis der nogensinde blev udstedt et lån i fremtiden at give mere favorable vilkår. Kun betroede kunder banker er villige til at udstede realkreditlån til rimelige priser af interesse.

Top Russiske banker

Før du beslutter, hvor de skal optage et realkreditlån, bør du læse vilkårene for flere banker. Hver person har begrebet fordel afhænger af mange faktorer. Nogle er villige til hurtigt at betale lånet, ikke at betale en masse. Mens andre vil nyde godt af en lille månedlig betaling.

Sparekassen tilbyder et realkreditlån på 14,5%, men skal betale en initial betaling på 50%. Du bliver nødt til at tilbagebetale lånet i 10 år. Hvis du ikke giver en resultatopgørelse, satsen stiger til 15%. Hvis imidlertid at betale et startgebyr på 30%, vil overbetaling være 15,5%.

Renter steg i følgende situationer:

 • hvis kontrakten ikke er underskrevet inden for en måned efter, at bekræftelsen af pant;
 • svigt af liv og sygesikring.

programmet "Unge familie" opererer i sparekassen. Indledende betaling er reduceret til 10%, og ved fødslen betalingen af den resterende del af gælden er suspenderet i 3 år. Tilbagebetalingen af lånet, kan du bruge barsel kapital.

VTB - banken, pant, der er til rådighed på sin egen metode til udpegning procent, hvilket giver os mulighed for at overveje tilbuddet som acceptabelt. Overbetaling er 15,25%. De procentvise stigninger, når svigt af sundheds- og livsforsikring.

Realkreditlån kan udstedes hos Alfa Bank. Her har kunden til at betale et startgebyr på 50%, og hvis lånet er fastsat for op til 10 år. Procentdel vil være 20%. Hvis den første betaling på 30% af sammensætningen, er den pant periode forlænges til 25 år. Overbetaling på lånet vil beløbe sig til 21,1% om året.

barsel kapital

Indtil 2009 kunne den første betaling ske ved hjælp af moderselskabets kapital. For at kunne bruge midlerne ikke er nødvendige for at vente på pass 3 år siden fødslen af sit andet barn.

Certifikat til at ansøge om en bank kvittering. Kapital overføres til pensionsfonden efter omregistrering af ejendom med ejeren. Derudover, er du nødt til at give en erklæring om anvendelsen, et certifikat, en attest for pensionsforsikring.

fordele ved pant

Før du foretager pant skal lære om alle de fordele og ulemper ved en beslutning. Dette vil undgå mange af de problemer i fremtiden. Eksperter identificere følgende fordele for realkreditlån:

 • fast ejendom bliver ejendom låntager, der kan erhverve bopæl der, samt at registrere din familie;
 • betingelser begyndte at operere i 2016, hvor låntager er der en mulighed for førtidig indfrielse uden bøder og renter;
 • størrelsen af lejen betaling svarer til bestyrelsen, men låntager bliver ejer;
 • Du kan bruge konkurrencedygtig program, et socialt projekt.

Ifølge eksperter, et lån til at købe et hus i den økonomiske krise er gavnlig, da bankerne på dette tidspunkt give kunderne de bedste betingelser. I realkreditlån der er også ulemper. Du skal foretage en indledende betaling - 10-20% af beløbet. Kontrakten indgås for en lang periode, at psykologisk byrde låntager. Hvis du vælger det rigtige program, vil pantet være en rentabel investering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.