FinanserPant

Tilbagebetaling realkreditlån mødres kapital: dokumenter og beskrivelse af proceduren

Det lovgivet brugen af barsel kapital til køb af bolig. Alle banker, der er involveret i realkreditudlån, er forpligtet til at tage statslige certifikater for betaling af renter og / eller lånet. Flere detaljer om, hvordan man gennemfører en kapital tilbagebetaling realkreditlån mor (RPF dokumenter, der er nødvendige for registrering og verifikation, vil også blive opført), så læs videre.

definition

Maternal Capital (CMC) - et føderalt budget midler, der overføres til pensionsfonden til gennemførelse af statslige foranstaltninger. Som dokumentation for retten til deltagerne i programmet modtage et certifikat gosobraztsa. Du kan få det på en lokal afstand af pensionskassen i Rusland i bopæl.

En måde at hurtig køb af lokaler i ejendommen - er brugen af barsel kapital til at betale pant. Dokumenter, der kræves til registrering af operationer overføres til Pension Fund af Rusland, der træffer beslutning om anvendelse af MSA midler.

Hvordan får jeg et certifikat?

Før overvejer, hvordan man gennemfører tilbagebetaling af pant maternal kapital, de dokumenter, der kræves til registrering af transaktioner, beskæftige sig med, hvordan man får MSC-certificering.

Den finansielle bistand fra regeringen kan få en kvinde, der har født, eller som blev vedtaget af den anden og efterfølgende barn. I samme kategori er de fædre, der har indført et andet barn. Penge kan også få et barn efterladt uden forældre, efter at have nået myndighedsalderen. Ufravigelige betingelser:

 • Træning på fuld tid.
 • Alder - op til 23 år.

Få et certifikat kan være på kontoret af pensionskassen i Rusland på skriftlig anmodning fra moderselskabet. Til det skal du bruge til at lave en kopi af ansøgerne pas, fødselsattest (vedtagelse) for børn. Pensionskassen kan anmode om yderligere dokumenter, især hvis ansøgeren er enlig far. Inden for en måned, vil GRP gennemgå dokumenterne og træffe en beslutning om at udstede et certifikat. Anmeldelsen til ansøgeren i 5 dage. Hvis det godkendes, vil dokumentet angive, hvor og hvornår det vil være muligt at få et certifikat.

ansøgning

MSK indekseres årligt til inflationen. Midler kan anvendes helt eller delvist på flere fronter. En af dem - forbedring af boligforhold. I dette område kan du sende penge til at købe (konstruktion) lokaler beliggende på territoriet i Den Russiske Føderation. Til disse formål kan tage et banklån, og derefter afbetale pant problemet moderens kapital. Dokumenter, der kræves til driften, vil blive sendt videre. Betyder det muligt at disponere over 36 måneder efter fødslen eller vedtagelsen af en anden eller efterfølgende barn. Kredit kan udstedes til mor eller far.

Kom godt i gang

Følgende liste over dokumenter til tilbagebetaling af pant skal du give til banken:

 • en kopi af MSC certifikat.
 • Russisk pas.
 • en ansøgning om førtidig indfrielse af realkreditlån (standard form af banken).

Banken skal også bestille et certifikat, der indeholder mængden af gæld, opdelt i den vigtigste del af gælden og renter. Her kan du få et bevis for ejerskab af ejendommen og kontrakten for at købe en lejlighed. Den næste fase - overførsel af dokumenter til pensionsfonden.

Tilbagebetaling realkreditlån mødres kapital: dokumenter

For at tilbagebetale lånet af offentlige midler, er det nødvendigt at udarbejde og indsende til FIU undersøgelser. En komplet liste over dokumenter til pant tilbagebetaling maternale kapital repræsenteret på det lokale sted af pensionskassen i Rusland. En kort liste:

 • den originale attest for at modtage statsstøtte.
 • En kopi af passet ejeren af certifikatet eller andet dokument, der bekræfter identiteten på den person. Hvis ansøgningen indgives af ægtefællen (a), at det yderligere behov en kopi af den anden pas og vielsesattest. Hvis ansøgningen indgives af en autoriseret person, er det nødvendigt at desuden give en kopi af en fuldmagt.
 • En kopi af pant aftale med staten registrering.
 • Dokumenter, der bekræfter muligheden for at opnå midler MSC Organisation kreditor:
 1. for låntagere, der refinansieret lån HMLA - en kopi af ændringen af ejeren af meddelelsen pant;
 2. for låntagere, hvis lån er solgt til andre selskaber - en kopi af et brev fra ejeren af den anden pant. Meddelelse om ændring af indehaveren af pant er sendt til låntageren efter lånets refinansiering til mail.
 • Kopi af certifikatet for statens registrering af ejerskab af lokalerne.
 • Et uddrag fra huset af bogen, en personlig konto.
 • Notarized forpligtelse til at udstede en lejlighed i almindelighed (med alle levende enheder) ejerskab, efter fjernelse af hæftelser.
 • Et certifikat fra banken på restgælden udgør med interesse.

Her er de dokumenter til de pant tilbagebetaling maternelle kapitalbehov.

clearing kun

Loven fastsætter, at det kun er muligt i ikke-kontante form for motion tilbagebetaling pant mødres kapital. Dokumenter i den russiske Pensionsfond er tilgængelige for godkendelse på en bankoverførsel. Men denne regel der er undtagelser. Hvis familien er ved at bygge et hus, noget andet før du begynder at arbejde, kan du få halvdelen af beløbet til bankkontoen. For det resterende beløb skal anvende til pensionsfonden i Rusland og giver en pakke af dokumenter til pant tilbagebetaling moderens kapital. I dette tilfælde mellem de trancher, skal bestå i mindst seks måneder. Derudover, er du nødt til at forberede de dokumenter, der beviser værdien af de værker: kontrakter med entreprenører, handlinger accept.

Hvordan er tilbagebetaling af moderens kapital realkreditlån?

Dokumenter til registrering af for afsætning af midler, der overføres til det lokale kontor for pensionskassen. Medarbejderen skal give en kvittering, der viser antallet og datoen for dokumentets, hans navn og stilling. Inden for en måned, det gør en beslutning om godkendelse eller afvisning af brugen af MSC i en meddelelse sendt til ansøgeren.

Hvis de dokumenter, der kræves for tilbagebetaling af pant maternelle kapital, der er udarbejdet forkert, forudsat ufuldstændige eller fuldstændig mængde penge på MSC overstiger den resterende del af gælden, i nettet kan nægtes. Pensionskassen underretning om Rusland er forpligtet til at angive årsagen til afslaget motiveret. Denne afgørelse kan påklages i retten.

Hvilke dokumenter til at afbetale pant maternel kapital behov for banken? En skriftlig meddelelse om FIU med tilladelse til at bruge af statens midler. Hvis der er en delvis tilbagebetaling af lånet, skal låntager give banken med angivelse af de valgte betalingsmetode sejlplansændringer:

 • reduktion af kontraktens løbetid samtidig med at størrelsen af betalingen;
 • reducere størrelsen af betalinger til bevarelsen af kontraktperioden.

Pension Fund of Rusland er forpligtet til at overføre midlerne inden for to måneder fra datoen for afgørelsen. Barsel kapital kan ikke bruges til at tilbagebetale de bøder og sanktioner, der er opstået som følge af misligholdelse af lånet. Det vil sige, indtil overførsel af midler FIU låntager er forpligtet til at tilbagebetale gælden. Efter bosættelserne udgjorde en ny tilbagebetaling tidsplan.

Den første måde at tilbagebetaling af gæld

På bekostning af gosopomoschi kan betale en del af forud for lån eller renter. Den første mulighed er ikke tilgængelig i alle kreditinstitutter. Tidligere banken klassificerer kunder, der ikke kunne selvstændigt betale den indledende gebyr, for at være insolvent. I dag er store finansielle institutioner gøre indrømmelser og accepterer MSA. Det skal bemærkes, at betingelserne for sådanne lån næppe kan kaldes gunstigt for låntagerne. For sådanne transaktioner forudsat en højere rente med et lille lån.

Den anden metode til tilbagebetaling

Mere acceptabel mulighed - tilbagebetaling af lånet på bekostning af MSC, som efter at reducere mængden af gæld, er renten på den udestående saldo. Hvis låntager har planer om at tilbagebetale det forud for tidsplanen, efter bosættelserne kan reducere mængden af betalingen.

En tredje metode til tilbagebetaling af gæld

For banken en fordel, hvis grund af CMC tilbagebetales kun renter på lånet. Det er garanteret at modtage en del af lovede midler. Den samme ordning er til gavn for kunden, forudsat at han ikke har planer om at førtidig indfrielse af lånet. Størrelsen af den månedlige betaling er reduceret, men ikke signifikant.

Egenskaber

Certifikat for MSC udstedt for en ubegrænset periode. Få beløbet til enhver tid. Hvis personen ved navn i dokumentet er død, skal du bruge summen kan den anden forælder, værge eller af barnet, indtil de fylder 23 år.

Anvendelse af statslige støttemidler til enhver tid. Undtagelsen er, når ejeren af certifikatet vil bruge den til at betale for udbetalingen. I dette tilfælde kan du bruge det vil være 36 måneder efter fødslen / vedtagelse af en baby. Der er en anden begrænsning. Listen over dokumenter til pant tilbagebetaling moderens kapital til at omfatte et certifikat fra pensionskassen bekræfter, at de tidligere statslige bistandsmidler ikke blev brugt til noget andet formål.

Derudover er der føderale og regionale programmer for at forbedre den demografiske situation i landet. Nogle af dem forudsat specifikke forhold, der gør (registrering) af ejendommen i ejendommen.

Efter tilbagebetaling af lånet købt fast ejendom skal udføres i samarbejde med alle medlemmer af familien ejendom.

Lukning GMT

Barsel kapital programmet blev lanceret i 2007. Selv da det anført, at programmet ikke vil handle på ubestemt tid. 8 år senere dukkede de første rygter om ophør af certifikatet. Grunden til dette var, at i 2014 gælden Penisionnogo Rusland Fund (hvorigennem alle betalinger) beløb sig til omkring $ 1 billion. gnide. I samme periode blev betalt 200 mio. Rubler på certifikater GMT. Der er ikke gjort endelig beslutning. Ifølge de foreløbige data for at opnå et certifikat kan være op til 31/12/18 inklusive, og drage fordel af det - i de næste 10 år.

Det næste år anser følgende ændringer i handlingsprogrammet af betingelserne:

 • udstedelse af certifikater kun for familier med unge eller mellemindkomstlande;
 • undersøger nye måder at anvende midler - rehabilitering af børn med handicap.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.