Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan til at holde filmen på telefonen (fotos)

Hver mobil enhed, det være sig en smartphone eller tablet, nu har en stor touch-skærm. Kan styres på en sådan gadget, selvfølgelig, kun ved hjælp af sådan en touch screen. Dette bevirker forurening af displayet overflade helt rene, uklare udseende pletter potozhirovyh spor og så videre. Og det er ikke at nævne det banale mulighed for at forurene skærmen på grund af eksterne faktorer.

Den eneste løsning, der kan hjælpe os alle til at arbejde med de enheder, en beskyttende tilbehør - film. Hvis du vil vide, hvordan at holde filmen på telefon og tablet, vil vi fortælle dig i denne artikel.

Hvorfor lim film?

Ud over at være forsynet med hjælp skærm beskyttelse mod snavs, støv og fingeraftryk, er der også en skærm funktion protektion mod mekanisk beskadigelse. Og det er, tro mig, er langt mere alvorlig.

Efter alt, i det virkelige liv er det umuligt at give en 100 procent perfekte betingelser for driften af din telefon eller tablet - kan altid være tilfældet, at en genstand ved at røre skærmen, efterlader ridser eller skrammer. Det er indlysende, at forekomsten af gadget vil lide, ikke at nævne de præstationer kvaliteter (og overføre billeder).

Hvis du ved, hvordan at holde den beskyttende film på telefonen, og gør det i tide, skal du ikke bekymre dig om din enhed. Du skal blot fjerne den gamle film i tilfælde af, at den slags stopper du ønsker at anvende, og erstatte det med et nyt. Således vil den meget skærm af tabletten eller smartphone forblive uskadt.

Uden plenochki naturligvis at slippe af med ridser optræder vil kun være muligt efter udskiftningen af skærmen.

Hvad er strukturen af filmen?

Udnyttelse af fordelene ved den beskyttende film, er det nødvendigt at være opmærksom på, hvordan det er arrangeret. Så hvis du tager en sådan film i hånden, vil du se, at den har to faner. Jorden kan indikeres, at beskyttelseslaget er nummer et; den anden, henholdsvis "lag №2».

Det er rigtigt - moderne film markedsført tre lag. Hvis du præsentere dem i form af en sandwich med to skiver brød og pølse inde i virkelige film, der vil beskytte din skærm er den samme "fyld" (pølse). Det sidste lag - den "brød" - vil blive fjernet under installationen. De tjener til at beskytte selve filmen mod skader (både over- og undersiden). Hvis du ønsker at vide, hvordan at holde filmen på telefonen, husk at fjerne dem.

Forbered skærm

En garanti for, at filmen er sikkert holde under brug af enheden - det er ikke kun dens tilstand og kvalitet. Faktisk er en vigtig rolle her også den overflade, hvorpå filmen er til at blive indsat. I dette tilfælde henviser det til skærmen på din telefon eller tablet.

Til plenochka afholdt, displayoverfladen er nødvendigt at fjerne alle de overskydende: støv mote, fingeraftryk, fugt. Hvis der er noget tilbage, udseendet af gadget er skærmen lidt forkælet i fremtiden.

Igen, hvis du ønsker at vide, hvordan at holde filmen på telefonen "iPhone 3q» (såvel som enhver anden model), så glem ikke at rengøre skærmen. Dette kan gøres med en blød klud eller klud, der ikke efterlader fnug.

Det er simpelt: gnide på skærmen og se på det i en vinkel for at afgøre, om noget på det eller ej er tilbage. Ideelt set skal skærmen overflade være flad og glat. Så efter limning det beskyttende lag af filmen skærmen vil tage sig godt.

Det første trin

Så efter klar displayet første skridt er at forsøge at filmen kant til kant af skærmen. Ifølge de instruktioner om, hvordan at holde filmen på telefonen "Flyv 4403" (og ikke kun ham), afstand mellem det og kanten af skærmen skal være lig med ca. 0,5 millimeter.

Det betyder ikke, du er nødt til at væbne sig med en lineal og mål den samme afstand - nej. Du skal bare nødt til at "øjeæblet" anslår, at ved plenochki forblev et lille hul. Dette er normalt, fordi filmen foregår i lidt mindre end skærmen, så de gik mere gnidningsfrit.

Når skitserede "begyndelsen" - linje, som vil lim filmen, er det nødvendigt at gå videre til fremme sin limning. Det bør ske gradvist, uden hastværk. Men om dette, læse, på.

Påfør båndet til enheden

Som du ved, hvis du ikke ved, hvordan at holde filmen på telefonen, skal du starte med en klar linje, derefter flytte gradvist mod den modsatte kant af enheden. Som eksperter, må vi handle med en smallere side af din gadget. Så selv lim film "front" vil blive lettere.

Dernæst skal du bruge værktøjer til nivellering af overfladen allerede sticked materialelag. Især er det et plastikkort (selvom dragten og enhver skraber). Ved at trykke den til displayet overflade, kan den coatede film "kick out" luftbobler opstår der. Således vil skærmen ser pænt og ryddeligt.

Fjern det øverste lag

Når du formår at dække plenochkoj enhedens skærm, flytte til de næste skridt - nemlig fjerne dens øverste beskyttende lag. Det er simpelt: Det er nødvendigt at trække etiketten forbliver på filmen, hvorpå der er skrevet "Lag №2» eller 'Fjern efter limning' (afhængigt af filmtype). Gør dette langsomt og forsigtigt.

Hvis du har lært at holde sig en beskyttende film på telefonen (Gerffins dette eller noget andet mærke), efter fjernelse af det øverste plenochki skal du forbliver helt glat belægning for at beskytte enhedens skærm. Faktisk, efter at du kan begynde at bruge din gadget.

potentielle problemer

Trouble kan opstå, hvis du, selv om, og læse hvordan at holde filmen på telefonen, men ikke gjorde alting rigtigt. For eksempel, dette gælder for ujævne limning film eller luftbobler tilbage på skærmen.

I det første tilfælde, du kan bare re-stick dine plenochku. Det tager lidt tid, og hvis du gør alting rigtigt, er tilbehøret ikke forkæle dig selv, kan det bruges igen.

Et andet problem - det er boblerne, der vil gøre din skærm grim. Deal med dem på flere måder. Først har vi beskrevet tidligere - udstyrer en skraber eller et plastickort og en "presse" dem til den nærmeste kant af enheden. Dette vil hjælpe med at overvinde de store bobler. Som for de små, de fleste af dem i praksis, kan forsvinde selv. Så fortvivl ikke, hvis du ser et par af disse. De vigtigste ting - at de ikke var et resultat af kontakt med nogle pletter mellem glasset og filmen.

Det sted, hvor limfilmen

Ud over anbefalinger om, hvordan at holde filmen på telefonen (foto - samme visuelle materiale), vil jeg også gerne give rådgivning på steder, der er egnede til limning.

Som nævnt ovenfor, nødvendigt at fjerne muligheden for snavs, støv, hår og andre formål på enheden glas. Det betyder, at pokleit film kvalitet i beskidt, støvede steder normalt ikke. Det samme gælder for en åben plads - vinden kan ødelægge alt.

Vi anbefaler at vælge et rum, hvor ren og vindstille. Hvis vi taler om en almindelig lejlighed, er det bedst til dette formål egnet badeværelse, for eksempel. På grund af den høje luftfugtighed er der mindre støv.

Gå til et værelse og lim filmen af hans. Forhåbentlig vil du lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.