HobbyHåndarbejde

Gaveæske med hænderne i et par skridt

Gift - det er helt sikkert godt. Men det vil være endnu bedre, hvis du har det i hånden i form af en overraskelse, men for dette er det nødvendigt at være godt skjult. Du kan blot wrap indpakningspapir og kan gøre en flot æske og lægge en gave i den. Så du har det tjente mere forvirrende, fordi folk ikke umiddelbart forstår, hvad der er indeni. Gaveæske med deres egne hænder - en stor mulighed. Gør det nemt, men det du sætte din sjæl og humør, pryder den måde du ønsker det.

Før du begynder, afhente farven på papir til dekoration. Emballage af pap gave - det er en kedelig indstilling, men hvis du kommer til at gøre det på grund af dette materiale i fremtiden bliver nødt til at komme med sin farverigt design. Eller endda indsat farverige papir. Men første ting først.

Gave æske med hænderne: trin for trin guide

  1. Så tag det pap eller papir. Hvis du starter med bestyrelsen, tage den ene, der er ikke meget tyk og kan bøje godt. Og hvis papiret - det er ikke meget tynd, som en kasse med det vil vise sig meget skrøbelig.
  2. Af papir, du ønsker at skære en firkant den ønskede størrelse. Fold det på midten, som vist. Som et resultat, er du nødt til at danne to krydsende midterlinien i en vinkel på 90 grader.
  3. Det næste skridt - fold hjørnerne til midten.
  4. Nu er vi tilføje op de to modsatte midten, så de rører hinanden præcis i midten.
  5. Vi gør det samme med to andre parter over allerede foldet.
  6. Ret alt og gå tilbage til det første element.
  7. To modstående sider udfolde sig.
  8. Tilsæt derefter op på området mellem de tilstødende sider, som vist i figuren.
  9. Bend side indad til kassen væg dannet.
  10. Vi løser dem med lim til at designe har ikke brudt sammen.

Vores gave æske med hænderne næsten klar. Det er fortsat kun at gøre hende dækning. Bemærk, at det skal være lidt større i størrelse bund. Eller mindre, hvis låget vil gå inde i boksen. Dette kan forskåret to felter, den ene er mindre end den anden. Fra den mindre gøre bunden af kassen, og fra den mere - dækslet (eller omvendt).

Den vigtigste fase kan betragtes som fuldstændig, men hvis du opretter dit gaveæske ligner noget kedeligt og uinteressant, synes det interessant design. For eksempel, på forsiden, kan du oprette en sammensætning af farver, pind bånd, perler, knapper, skrive noget. Jo mere original vil blive indrammet kasse, jo mere vil det intriger i hvis hænder bliver snart. Den ønsker at se så hurtigt som muligt, for at vide, hvad der gemmer sig i det.

Her på denne måde kan gøres gaveæske med sine hænder. Dens størrelse kan være vilkårlig. Hvis du vil give en dekoration, er det muligt at begrænse en lille boks, inden i, som du har brug for at sætte noget blødt, og, fortrinsvis dekoreret klud. Men for en større gave at have at gøre mere rummelig kasse også tænke over, hvordan man kan gøre det festligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.