Af teknologiMobiltelefoner

"Sony Iksperiya Z5": tekniske specifikationer og et overblik over anlæggets

Den nye Z5 smartphone - en fortsættelse af den top-line fra den japanske producent. Den smartphone har et stilfuldt, kraftfuld og praktisk, og i nogle henseender endnu bedre end sine forgængere. Lad os tage et nærmere kig Sony Xperia Z5 Compact, de særlige kendetegn ved mini-flagskib og dens design.

boliger

Plast monolitisk legeme er vandtæt, så bange for at bruge smart telefon i regnvejr er ikke nødvendig. Enheden kan tilbringe noget tid i vandet uden negative konsekvenser. Medlemmerne kan frit vælge mellem flere muligheder af farver, herunder rød, sandede gul, sort, hvid og koral. Alle muligheder ser godt ud. Smartphone perfekt i hånden, skridsikker og meget let at håndtere. Så udviklerne har noget at behage kunderne, som det æstetiske aspekt - den tilsyneladende fordel af "Sony Iksperiya Z5». Specifikationer er imidlertid heller ikke langt bagefter.

På frontpanelet, ud over displayet, husede front kamera, højttaler, indikator lys og nærhed. Mekaniske eller berøringsfølsomme knapper på forsiden er ikke givet.

På den højre ende af enheden placeret lydstyrkeknapper, kamera aktivering, strøm og sensor til genkendelse af fingeraftryk. Nu din smartphone vil være i stand til at låse op med et enkelt tryk.

På venstre side er en hætte, der dækker rummene for flash-drev og SIM-kort. Top taget headset jack 3,5 mm standard og en mikrofon, og bund - primære mikrofon og et stik til mikro-USB til synkronisering med computeren eller en smartphone batteri. Vi bemærker, at enheden understøtter hurtig og trådløs opladning. Bagtil boliger har et kamera og en flash.

Samlede dimensioner af anordningen er 127 x 65 x 8,9 mm, vægt - 138 g

udstilling

Skærmen har en 4,6 tommer IPS-kvalitet matrix. Resolution 720 p udgange en pixeltæthed 323 ppi. Displayet har en oleofobisk belægning og en særlig beskyttelse mod ridser, hvilket gør bruger enheden mere komfortabel. Farver i smartphone gode betragtningsvinkler er anstændigt, enhedens store opfører sig på solen skærmen næsten ikke falme. Generelt med skærmen på Sony, som altid, alt er fint, men måske nogen ventede på Full HD til prisen.

Sony Xperia Z5 Compact: de tekniske karakteristika for en leder

Enhed udstyret otte-processor Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810: fire kerner (Cortex-A53) arbejder ved en frekvens på 1,5 GHz, mens de andre fire (Cortex-A57) - 2 GHz. RAM, desværre kun 2 GB, men matchede de overordnede tekniske kapaciteter kan etableres og 3. Men udviklerne har ikke stinted på hukommelse til lagring af data, fordi så hele hendes 32 GB udvidelig bruge mikro-SD-hukommelseskort. Den smartphone kan læse stick op til 200 GB. Apropos kommunikationsinterfaces og bemærk 4G, Bluetooth v4.1, mikro-USB v2.0, USB-Host, og Wi-Fi: 802.11.

kamera

Det næste skridt er de mest interessante funktioner i "Sony Iksperiya Z5» - de tekniske karakteristika for optikken. Det vigtigste kamera har til sin kredit 23 megapixel, LED-blitz og en fremragende autofokus, giver os mulighed for at opnå den ekstraordinære billedkvalitet. Yderligere funktioner er til stede ansigtsgenkendelse, HDR, geo, panoramisk fotografi og andre interessante funktioner. Det bør også bemærkes, at anordningen fjerner en 4K-opløsning video med 30 billeder / sek.

Front optik Skoromniy få: kun 5,1 megapixel. Men selfie-shots går et meget højt niveau. Desuden tilfreds med tilstedeværelsen HDR-funktion og evnen til at lave videoer med 1080p.

lyd

Endvidere i revisionen "Sony Iksperiya Z5» - tekniske karakteristika og dynamik musikafspilleren. Højttaler smartphone viste sig temmelig højt og tydeligt: melodi klart hørlig selv fra hans lomme. Lyden i hovedtelefonerne eliminerer MP3-afspiller og bruge din smartphone som en musik gadget. En bred vifte af forskellige funktioner giver mulighed for at foretage alle de nødvendige indstillinger. Opret afspilningslister, EQ og lydprofiler høstet - kun nogle af dem.

batteri

Modellen indeholder et Li-ion batteri kapacitet på 2700 - et tal ikke meget imponerende. Selvom smartphone skærm er lille, og opløsning - normal HD, stadig under kraftig brug at oplade gadget vil have på daglig basis, med moderat brug - en gang om dagen og en halv. Her kommer til undsætning hurtig opladning mulighed, som giver mulighed for 10 minutter for at tilføje telefonen op til 5 timers batteritid (i moderat tilstand, naturligvis).

konklusion

Smartphone "Sony Iksperiya Z5» (specifikationer skal bekræftes) vil modtage en kraftfuld, funktionelt og stilfuldt. Imponeret attraktiv skærm og kameraet gør det muligt at tage flotte billeder og video kvalitet. Imponerende samling af alle de mest avancerede grænseflader, sammen med en høj lydkvalitet. Blandt de mangler at bemærke, at for prisen på 24-25 tusind rubler, udviklerne havde bare at installere 3 GB RAM og en Full HD-skærm. Hvis et akut behov for en anden der, fordi skærmstørrelsen er ganske lille ved moderne standarder, de 2 GB RAM kan snart blive en alvorlig ulempe. Det ville også være overflødigt at etablere en mere rummelig batteri 3000 mAh ordre. Det samlede billede er klart: "Sony Iksperiya Z5 Compact", de tekniske karakteristika for det og multimediefunktioner er klart opfyldt de forventninger, mange (som kun er ét kamera), uden fejl, desværre, ikke har gjort. Måske vil de blive rettet i den følgende modeller linje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.