Af teknologiMobiltelefoner

Cellular - hvad det er på iPad og hvad er forskellen

"? Mange brugere spørger sig: "cellulær - hvad det er på iPad"? Dette symbol, der fortæller om tilstedeværelsen af ekstra funktioner og tekniske specifikationer for enheden. Om, hvad præcis de funktioner, vi taler om? De vil blive afsløret i færd med at svare på spørgsmålet: cellulære - hvad det er på iPad? Men først vil vi fokusere på producenten.

En lille smule om Apple og iPad

Disse enheder, men da tabletterne fra andre producenter, er blevet skabt med en forventning om, at brugerne vil gå online for at arbejde med en bred vifte af applikationer, se videoer og sociale netværk. Men for at reducere omkostningerne ved Apple bør overveje flere måder at nå målene. Næsten alle brugere er klar over, at der er adgang adgang til internettet på flere måder, for eksempel ved hjælp af det mobile netværk, der forbinder til Wi-Fi eller ved hjælp af en klassisk internet via kabel. Sidstnævnte naturligvis kan ikke ses på nogen tablet eller smartphone (måske med nogle få undtagelser, vil det være en hybrid af den type af dyre, Transformers bærbare computere, der kombinerer funktionerne af flere gadgets). Men vi har stadig ikke besvaret spørgsmålet: cellulære - hvad det er på iPad? Dernæst vil vi fokusere på sigt.

Cellular

I princippet er det tilstrækkeligt at oversætte dette ord til det engelske sprog - og alle vil blive klart. Det faktum, at den cellulære oversættes som "cellulær". Derfor er nogle plader udstyret med ikke blot en Wi-Fi-modul, men også en slot til SIM-kortet. Dog vil iPad Wi-Fi + Cellular koste betydeligt mere end almindelig. En sådan margin skyldes primært det faktum, at indsættelsen af en ekstra kommunikationsmodul er dyrt. Måske er det et marketing trick virksomheder til at differentiere linje af enheder, hvilket igen vil sælge flere gadgets. Under alle omstændigheder vil en sådan iPad koste betydeligt mere, afhængigt af enhedens model og butik, kan marginen være næsten to gange.

Apple iPad Wi-Fi

Cellulære eller snarere cellulær modul i disse indretninger, være fraværende. På trods af dette, vil brugere være i stand til at få adgang til internettet via Wi-Fi-teknologi. I dag, næsten alle har et hjem router, som giver mulighed for tilslutning af de ovennævnte trådløse netværk. Hertil kommer, sådan et adgangspunkt, der er mange institutioner, såsom caféer, restauranter og indkøbscentre.

IPhone ejere eller andre moderne smartphones har evnen til at bruge deres gadgets til "distribuere" Wi-Fi og bruge det på din iPad. Men det er ikke altid praktisk, og meget dræner batteriet på mobile enheder. Men hvis du vil have en billigere iPad eller du får det til brug i hjemmet, det er et godt køb, der vil spare på uafhentede funktioner.

andre enheder

Der er masser af andre producenter med undtagelse af Apples, der tilbyder forskellige variationer af tablets og smartphones. Selvfølgelig ovennævnte produktion af virksomheden er unik i sit operativsystem design, mærke anerkendelse, men udvælgelsen af gadgets i øjeblikket er meget bred. På markedet findes der mange enheder af forskellige prisklasser, som koster starter fra omkring $ 50 mark og sluttede i 2000. Det sidste område, som regel, ledere af kendte producenter som Microsoft, Asus, HP og Lenovo, eller gadgets selv, der har en høj pris, - er som tidligere defineret hybride enheder, der kombinerer tablet og bærbare funktioner.

Som for mid-market og mere populære enheder, kan der findes en lignende differintsiatsiyu på princippet om "cellulær Apple iPad". Med andre ord, kan du finde den samme tablet model, ville imidlertid en af dem støtter mobilkommunikation, og den anden ikke, der i sig selv vil påvirke prisen.

resultater

Således har vi besvaret spørgsmålet: "cellulær - hvad det er på iPad". Men grunden til, at prisen på enheder varierer så forbliver et mysterium. Det er muligt, at det er til gavn for producenter og bruge sådanne anordninger division de antyde kunder, der, ud over at tabletten ville være rart at have mere og smartphone. På den anden side, differentiering på gadgets med cellulære modul og uden det sparer en masse, hvis du ønsker en enhed til brug i hjemmet. Ikke desto mindre, nogle af pladerne har fuld mobiltelefon funktionalitet: med dem, kan du foretage opkald og sende sms-beskeder.

Før du køber en enhed er det vigtigt at sørge for, at det opfylder dine forventninger, tjekke tilgængeligheden af slots til sim-kort, hvis du har brug for et mobilt netværk, eller bede om at se pladerne beregnet på adgang til internettet kun via Wi-Fi, igen, hvis du er tilfreds med denne mulighed.

Hvis vi vender tilbage til emnet margin, vil sidstnævnte ikke kun afhænge af tilgængeligheden af cellulære kommunikation modul, men også mængden af hukommelse. Dette gælder især for enheder fra Apple, hvor der ikke er mulighed for at øge lagerplads til et hukommelseskort med købet af filer, da de ikke har en tilsvarende stik. Som et resultat, den billigste iPad er gadget med den mindste hukommelse størrelse og uden cellulær, og dyreste, henholdsvis - tværtimod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.